Şimdi Ara

Allah kimseyi şaşırtmasın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abdullah Gül CB'nı olmasın diye 367 diye bir garabeti üretenler şimdi A. Gül adayımız olabilir diyor.. Yahu bu CHP komedi yeminle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• chpnin adayı, aynı zamanda partinin başkanı olacak.abdullah gül de chpnin adayı olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tornado of Souls -- 3 Mayıs 2017; 9:27:53 >
  • adam hiç türk bayramına katılmadı hasta oldu bildiğin cemaatçi türkçülük düşmanı. tayibin noteri diye dalga geçiyorduk adamı aday göstermek ne alaka sinan oğan olsa keşke.
  • AKP boşuna iktidar değil bu ülkede. maalesef alternatif yok. ben sol görüşlü bir insanım ama kemal k. nın lider oldugu bir partiye neden oy atayım ki?
  • Biz bu abd hizmetkarlarından kurtulamadıkça birşey değişmeyecek. Baykal, Bahçeli ve KK'nun ne halt olduğu belli. Adamlar iktidarı muhalefeti genelkurmayı yargıyı komple ele geçirmişler. Halk olarak bütün bunları komple o koltuklardan temizlemedikçe bize rahat yok.

• Kim diyor yetkili biri mi çıktı dedi de Abdullah Gül'ün chp nin adayı olacağını söylüyorsun.Böyle işinize geldi mi her şeye ne kadar kolay inanıyorsunuz.Öyle bir şey olma durumunda çoğu kişi gidip oy kullanmayacaktır.
  • Ben chpden böyle bir açıklama duymadım. Kendiniz yalan atıp, bir de o yalan üzerinden chpyi eleştiriyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 367'yi ortaya Baykal attı. O dönemki bütün CHP'liler buna destek vermedi. Bir şeyi de genellemeden anlatın.

Ve şuanki Abdullah Gül konusunu da yine Baykal tek başına ortaya attı. Yine destekleyen yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Biz bu abd hizmetkarlarından kurtulamadıkça birşey değişmeyecek. Baykal, Bahçeli ve KK'nun ne halt olduğu belli. Adamlar iktidarı muhalefeti genelkurmayı yargıyı komple ele geçirmişler. Halk olarak bütün bunları komple o koltuklardan temizlemedikçe bize rahat yok.

Aynen öyle Baykal bile gülü aday olarak göstermek istiyor hepsi derin bağlantıları olan adamlar hiçbiri halka yarar sağlama peşinde değil.

• Tornado of Souls kullanıcısına yanıt
    başka çıkar yolu bulamazlarsa onu bile yapar bu chpe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzgibilimonata

Kim diyor yetkili biri mi çıktı dedi de Abdullah Gül'ün chp nin adayı olacağını söylüyorsun.Böyle işinize geldi mi her şeye ne kadar kolay inanıyorsunuz.Öyle bir şey olma durumunda çoğu kişi gidip oy kullanmayacaktır.

http://www.haber10.com/chp/baykal_abdullah_gul_aday_olursa_ciddiye_alirim-702092

siyasette direk adayımız şu olsun denmez öğrenemediniz mi.daha 2019"a 2 sene var.yavaş yavaş ortam hazırlanır.tepkiler ölçülür.şu an baykalın yaptığı bu.k.k"yi bir şekilde köşeye sıkıştırıyor.k.k"nin aday olmayacağını baykalda biliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Civitas Terrana

367'yi ortaya Baykal attı. O dönemki bütün CHP'liler buna destek vermedi. Bir şeyi de genellemeden anlatın.

Ve şuanki Abdullah Gül konusunu da yine Baykal tek başına ortaya attı. Yine destekleyen yok.

bana 367 garabetini desteklemeyen bir tek chp"li söyleyemezsin.baykal atmışmış.Birincisi 367 garabetini ilk ortaya atan sol kesimin duayeni sabih kanadoğlu idi.ikincisi o dönem baykal kimdi.chp genel başkanı.ne yani ben mi atacaktım 367 saçmalığını ortaya.o zaman sadece chp değil yargısı,genel kurmayı,medyası olaya balıklamasına atlamıştı.
  • akpliler Abdulah Gül'ün aday olma ihtimalinden neden bu kadar tırsıyorlar ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

akpliler Abdulah Gül'ün aday olma ihtimalinden neden bu kadar tırsıyorlar ilginç

Tırsmıyoruz yahu siyasi tarihimiz bu tip çöplerle dolu(eğer gül böyle bir ihanete ortak olursa).. sadece CHP'deki akıl tutulmasına şaşırıyoruz..

• Abdullah Gül'ün aday olması RTE'nin işine gelir. Hiç kampanya yapmasına gerek kalmaz. Tek bir cümle söylemesi yeter. "Zamanında Gül'ü engellemek isteyenler şimdi Gül'ü neden aday gösteriyor. Gül mü değişti, yoksa onu o gün engellemeye kalkanlar mı değişti" diye. Her iki durumda da RTE karlı çıkar!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.