Şimdi Ara

Allah benim belamı versin!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gİttim okulun en güzel kızına çıkma teklifi ettim ama face isteğimi bile kabul etmedi okulun en sosyal kızı rezil kepaze olduk intihar etmenin en kolay yolu nedir beyler...

• şimdi 1000 kişi senle aynı anda dalga geçecek
  • fazladan narkoz enjekte et kendine farkında olmadan uyuyorum diye ölürsün.
  • AMİN
  • beyler moral verin bişey olmaz şunu yap diyin bitek dh var benim için lütfen....
  • şişeye otur bekle
  • Daha Facebook'ta ekleşecek kadar bile samimi olmadığın kıza çıkma teklifi mi ettin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlarburdalar

şişeye otur bekle

• dostum 3 ay sonra unutup gitceksın. ama şunu unutma bunla rtecrübedir. ayrıca dik yürü yüzün gülsüm okulda çoktan unuttum tarzı hava oluştur. böylece kız neden benı hemen unuttu acaba ? diyecek. ve sana ilgi duyacak. duymasa bile artislik yapamıcaklar sana karşı
  • damacanaya sarılıp fotoğraf çektir ve kızın mailine at.
  • Dostum burada çoğu kişi seninle dalga geçecek, aldırma. Ben okulun en güzel kızına etmesem de ettim birine işte. Durum aynı, daha kötü hatta. Yalnız olmadığını bil.
  • Boş şırıngayı bileğindeki damara sapla içine hava enjekte et 1-2 dakika sonra başının döndüğünü ve beyaz bir ışık görüceksin, ordan hesabp verip doğruuuuuuuuuuuuuuuuu cehenneme
  • Okuldan kaydını aldır ve git şehir dışında oku
  • Okulun en sosyal kızı ise bütün okula senin o'na çıkma teklifi ettiğini ve kendisinin reddettiğini söyleyecek sonra bütün okulun maskarası olacaksın alay edip dururlar seninler.
  • Bu kadar ezilme genç, kendini küçük görüyorsun. Kız güzelse güzel nolacak yani zaten dalga geçecekse insanlığı yoktur onun takma kafana üniversiteye gidince geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Okulun en sosyal kızı ise bütün okula senin o'na çıkma teklifi ettiğini ve kendisinin reddettiğini söyleyecek sonra bütün okulun maskarası olacaksın alay edip dururlar seninler.

yapmayın hocam zaten bundan korkuyorum hiç sırtımı sıvazlıcak dostumda yokki...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kızın pırtlattığı kilodu olaman sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: forever58

beyler moral verin bişey olmaz şunu yap diyin bitek dh var benim için lütfen....

1 tek dh varsa asosyalsin
    git geber ezik
    asosyalim ama mutluyum de muzik aç oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin Leader

Yaptığın şeyler için değil, yapamadıkların için pişman ol. Öz güveninden dolayı takdir ettim seni.

keşke o özgüven olmasaymış ellerim buz kesildi titriyorum hocam ben milletin yüzünede bakamam artık
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.