Şimdi Ara

Allah Belanı Versin Türknet!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşıma kefil oldum türknet e geçiş yap dedim ramazandan önce abonelik işlemlerine başladım hala daha abone olamadı. türktelekomun taahhütü bittiği için aboneliğini iptal ettirdik türknet abonelik başvurusu yaptık evde vdsl modem mevcut hat kurulu ama bir haftadır (((Değerli TurkNet'li, gönderdiğiniz belgeler sorunsuz bir şekilde elimize ulaştı ve kontrol edildi. Özgür İletişim başvurunuzu yaptık ancak teknik sorunlar nedeniyle hizmetinizi başlatmamız biraz gecikiyor. Endişelenmeyin konuyu takip ediyoruz ve sizi bilgilendireceğiz. Başvuru durumunuzu Online İşlemler üzerinden takip edebilirsiniz.))) bu yazı yazmakta ulan ne sorun olabilir ki nalet olsun size. arkadaşımın alay konusu oldum sizin yüzünüzden.

    1124735(Musteri No)



  • Kusura bakmayın da kendi hatası. İptal ettirmeden abonelik taşıyın demekten klavyemiz aşındı, arkadaşınızın portınu başkası kapmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, arkadaşınızın hizmetinin başında yaşanılan bu sorun sizin kadar bizleri de üzüyor. Bizimde elimizde olmayan bazı sorunlar nedeniyle süreç uzayabiliyor. Arkadaşınızın hizmeti için numara başvurumuzu yaptık ancak şebeke sorunu nedeniyle red alarak bağlantı yapılamamıştır. Bundan sonraki süreçte Türk Telekom ile irtibata geçildi. Aktivasyon birimim bu konuyu 18522965 numaralı destek kaydı üzerinden detaylı bir şekilde inceliyor. En kısa süre içerisinde işlemleri tamamlayacağız. Süreci bende buradan takip edeceğim. İstediğiniz zaman bana PM üzerinden ulaşabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Boone

    Kusura bakmayın da kendi hatası. İptal ettirmeden abonelik taşıyın demekten klavyemiz aşındı, arkadaşınızın portınu başkası kapmış.
    Forumlarda fink atarak TürkNet e abone olmanın ""eski aboneliği iptal ettirmeden geçiş olarak daha kolay yaptırırsın"" diye bir konuya denk gelmemek benim kabahatim özür dilerim. Ayrıca portun kaptırılması söz konusu değil. Burada TürkTelokomun TürkNeti parmağında oynattığı ve süreci uzatarak müşteri kaybettirmesi gibi bir olay söz konusu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saliih.aliis -- 31 Mayıs 2018; 6:27:4 >
  • saliih.aliis kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi yapsaydınız en azından internetsiz kalmazdınız, yenisi açılana kadar eski abonelik devam ederdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 31 Mayıs 2018; 8:17:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim arkadaşta türknete geçecek. İlk iptal ettireyim felan dedi eski hattı sakın ha dedim sakın.. Direk abonelik taşıyarak yap dedim öyle yapacak. Yoksa port sorunu o sorunu bu sorunu çok baş ağrır. Arkadaşınızın hatası da bu olmuş. Yakın zamanda çözülür umarım.
  • Hâlâ ne arayan var ne soran. Ulan hat evde mevcut modem kurulu daha neyin prosedürü bi b*ku beceremediniz.
  • saliih.aliis kullanıcısına yanıt
    +++++++++++++
  • İptal ettir gitsin.





    Turknetin fanboylar da gelmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha ne kadar bekleyeceğim bilmniyorum. TurkNet pişmanlıktır uzak durun. 25.05.2018 de belgeler ellerine ulaştı hala daha nasıl bağlayamadılar interneti anlamadım 24 mb ttnet kullanıyordum taahhüt bittiği için faturam yükseldi iptal ettirdim turknete geçiş yaptım. YAPMAZ OLAYDIM.
  • iptal başvurusu yaptım. Allah belanızı versin bi interneti bağlayamadınız.
  • saliih.aliis kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizin hizmet başında yaşamış olduğunuz bu sorun sizin kadar bizi de üzdü. Hiç bir müşterimizi mağdur etmek istemeyiz. Ancak bazı durumlarda bizden kaynaklanmayan sorunlar yaşanıyor ve süreç bekelenenden uzun sürüyor. Sizin işleminizde olduğu gibi... Bulunduğunuz bölgede TT kaynaklı alt yapı ve şebeke sorunu olduğu için işlemleriniz tıkanıyor. Sadece bizden değil diğer İSS'lerden hizmet almak isteseniz bile size hizmet veremezler çünkü bu sorun genel sorundur.
  • türktelekoma başvuru yaptık 2 gün içerisinde geldiler palavra atmayın.
  • Çok kötü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OROFI -- 16 Temmuz 2020; 16:14:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OROFI kullanıcısına yanıt
    "karşı tarafın bir işi yapamaması halinde kullanılan argo söz: iki eliyle bir biiiiiip doğrultamamak"

  • saliih.aliis kullanıcısına yanıt
    turknetı tamam turktelekom da pek takmıyor ama turknette her sucu telekoma atmasın bu durumlarda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.