Şimdi Ara

ALlah aşkına Aspor izlemeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz iş ahlakı olan yerleri izleyin böyle rezil yerleri niye takip ediyorsunuz arkadaş.Anlamakta güçlük çekiyorum.Adamlar rezil ya abuk sabuk tartışıyorlar.Saçma sapan laflar söylüyorlar.Bi defa kim hangi takımı tutuyorsa ona laf kondurmuyor.Öteki levye çıkarıp bişeyler gösteriyo.BaNA bu sarı kart mı diye yolda sorsan sana kafa göz dalır mfalan diyo.

O kanalda bir tek Bülent Timurlenk adam gibi adam gerisi birilerinin paralı yorumculuğunu yapıyor bu kadar nokta nettir.Ki forumda yüzde 70 guruh o kanılı izlyip geliyor bunu konulardaki yorumlarda görebilirsiniz.Rezillik yahu bu kadar iş ahlakı olmayan.Desteksiz atan.Biribrini karalamaya çalışan bir spor guruhu daha görmedim.Birde gerçekten top oynayana sövüp.Gösteriş yapanı göklere çıkarırlar.Türkiyedeki volkan şen aşkının sebebi bu abuk sabuk kanaldır.

Adam volkan şenin ligdeki konya maçında(Rakip kalecinin abukluğundan dolayı)yanlışlıkla yaptığı asisti muhteşem bir zeka örneği dedi ya buna şahit olduğum an kafama sıkmak istedim burası nebiçim ülke lan diye.

Adamların elinde dünya kadar avrupa ligleri avrupa kupaları özetleri var.Günde bir kere mi ne yayınlıyorlar herhalde hiç denk gelmiyorum iğrenç ya bıktım bu heriflerin Türk futbolunu katletmelirinden

• Tamam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aspor şu an ntvspordan daha kaliteli. Bütün ligler var. Ne zaman açsam izlenecek bir şey var niye izlemeyelim. Ek olarak spikerler bile tek başına izletiyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asporu tv den kaldirdim

• O moruk tayfası (hele hıncal uluç adam gidecek hala derdi Fener) ve turgay demirin tayfası dışında diğerleri idare eder.bide özetler var onlarda olmasa zaten bi işe yaramaz.
  • ne zaman açsam ztk özetleri var yorumcular lisede tuttuğu savunan adamlar gibi zaten ntvsporun yerini tutmuyor kısacası
  • a sporu ciddiye alan varmı ? fotomaçın yazarlarını bile konuk ediyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Allah bin belanızı versin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kötü kanal değil ama aynen arkadaşın dediği gibi vasıfsız insanları oraya oturtup bize izlettirmekte hoş değil. Adamlar sabahın 6sında mesaiye başlıyor başlamasına ama topu topu 15 tane haber var gün içinde başka hiç birşey yok dön dolaş aynı şeyler. Ama bana sorsan buradaki dırzoları mı okursun aspor mu izlersin diye cevap kesinlikle aspor Tek isteğim ZTK maçlarında ömer üründül ve gürcan bilgiç tipi insanlar yorumcu olmasın lütfen litfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Aspor şu an ntvspordan daha kaliteli. Bütün ligler var. Ne zaman açsam izlenecek bir şey var niye izlemeyelim. Ek olarak spikerler bile tek başına izletiyor zaten

Kalite anlayışın ne kadar kaliteli.
  • Hiçbirşey yoksa izlerim anca,eğlenceli oluyor bazen.
  • İktidar yalakaları izler

• su spor programlarini da izlemeyin ha aspor ha spor programlari. aslinda tv izlemeyin
  • Aspor Fotomaçın kanalı zaten ne bekliyonuz ki? sadece futbol konuştukları için izliyorum diğer kanallarda. Voleybol,basketbol var ne zaman açsam. Ntvspor ve Trtspor futbol yayınlasa kimse izlemez Aspor.

Özetleri bile sessiz alıyolar bant ses koyuyolar saçma sapan bir şey oluyo. Vodafone Arenada ki maçın özetini izleyenler ne biçim atmosfer demiştir kesin. O kötü atmosfer var Vodafone Arenada diyenler hep Aspor izleyenler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşbaz

İktidar yalakaları izler

Nickini değiştir Lafbaz yap.

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Aynen aynen hele bi spiker varya sesi kalın olan adamda gram heyacan yok.Saçma sapan konuşuyo.Özetlede sadece goller var.Habire Türk futbolunu tartışıyorlar ve 5-6 ayrı program her birinde farklı ekip bazılarında aynı kişelrde oluyor.Yan taraftakine nasıl laf sokarım üzerine kurulu
  • Gülmek için ideal aç gül

• Circassian81 kullanıcısına yanıt
    YAni hakeret olarak algılanmasın ama özürlü insanlara gülmek ayıp değil mi
  • Aslında izleyip ders almak şazım,
    ben öyle yapıyorum,
    diğer kanallarda bir şey yoksa, asporu açıyorum.
    aptalca ve bilgisizce yaptıkları yorumları görüp,
    tam tersi düşünceler ve fikirler oluşuyor aklımda,
    doğruyu buluyorum.

bazen sinirlenip, çekiyorum kalayı kanal değiştiriyorum.

"şike" davası sürecinde Fb ve başkana atıp tutanları şimdi o konuda süt dökmüş kedi hali ile görmek iyi oluyor.
    o tükürüklerini tek tek yalatmak bünyeye iyi geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mimleon kullanıcısına yanıt
    artı 1
  • Günde 1 kere mi yayınlıyorlar

Ben ne zaman ZAP yapsam TV'de ASpor'a geldiğimde ya özet görüyorum yada tartışma programı. Adamlar her haber bülteninde de önceki gün oynanmış maçların özetlerini veriyorlar.

Ama yorumcular konusunda haklısın çoğu troll ve bazıları futbol özürlüsü. (bkz Gürcan Bilgiç) Erman Toroğlu'nu çok sevmem ama bazen çok güzel eleştirilerde yapıyor, deyim yerindeyse lafı gediğine oturtuyor.

Ve en azından futbol programı ve yayını yapıyorlar. NTVSpor gibi gece gündüz tenis maçları yayınlamıyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.