Şimdi Ara

Alkol aşk acısına iyi geliyor mu gerçekten?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne kadar içmeli günde 200ml falan bira içsek yeterli olur mu acaba?  Ben fazla alkol içemiyorum da midem yanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 20 Şubat 2026; 3:27:51 >

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • Alkol içemiyorsan kuru takılcaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

demon cagirmak icin kirmizi sarap lazim

Şarap isanım kanı oldugu için kullanılıyor. Şarap yoksa kendisini kesip kanını akıtmalı

Aşk acısı olduğu iddia edilen şeyi sadece aptallar çeker.

Farklı çiçeklerden de bal almak varken dünyada sadece bir tane çiçek varmış gibi davranmak salaklıktır.

Aşk denen tarifsiz ve eşsiz duyguyu yaşamayı bilmeyenlere angut denir.

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

Ikisi karısık kanlı sarap

Aşk meşk bunlar sacmalık ve cok komik

Aslında insan aşık oluyor. Henuz sisteme mantık akıl dahil olmadıgında, tamamen duygusal ve hormonel birşeyler muhakkak hissediyorsun. Çıkar yok gelecek yok. Sadece beğeniyorsun ve aşık oluyorsun. Ben de oldum. Ama tabi şimdiki aklımla düşününce o insanla hayatta olmazmış. Mutluluk da olmazmış diye düşünüyorum. Ama ne zaman akıl mantık başlıyor işte orda aşk bitiyor bence

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Aslında insan aşık oluyor. Henuz sisteme mantık akıl dahil olmadıgında, tamamen duygusal ve hormonel birşeyler muhakkak hissediyorsun. Çıkar yok gelecek yok. Sadece beğeniyorsun ve aşık oluyorsun. Ben de oldum. Ama tabi şimdiki aklımla düşününce o insanla hayatta olmazmış. Mutluluk da olmazmış diye düşünüyorum. Ama ne zaman akıl mantık başlıyor işte orda aşk bitiyor bence

Duygusal cekim derken ne hissediyorsun? Nasıl bir sey? O kadın olmazsa olmaz gibi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 20 Şubat 2026; 10:45:28 >

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Bak simdi seni kafam sarıyor mesela böyle kafam sarar kafa sarmazsa cok kotu mesela kafamın sarmadıkları var, mesela csb yazmayan adam ahaha

Bence burada irade devreye girmez mi Diyelim ki bir erkeğin 10 senelik bir sevgilisi olsun ve kadın onu terk etsin. Erkek, bunca seneden sonra kadını kafasından bir gün içinde silebiliyorsa burada irade vardır.

Orijinalden alıntı: Yuddy

Bence burada irade devreye girmez mi Diyelim ki bir erkeğin 10 senelik bir sevgilisi olsun ve kadın onu terk etsin. Erkek, bunca seneden sonra kadını kafasından bir gün içinde silebiliyorsa burada irade vardır.

Alıskanlık yapıyor 1 gün içinde olmuyor tabii. Beni de 9 senelik sevgilim terk etmisti ama 10 gün sonra kabullendim. Aşk meşk derken şundan bahsediyorum: Mesela ben bu kisi icin herseyi yaparım, adam öldürürüm ya da ölürüm ddiyorlar, mesela kay falan erkek kafam sarıyor, kadına karşı da kafa sarması önemli. kadın kanki gibi olmali yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 20 Şubat 2026; 11:0:58 >

Evet işte önemli olan aynı kanaldan konuşabilmek yani sen kanalı düşürdüğün zaman o da kanalı düşürebilecek sen kanalı yükselttiğin zaman o da kanalı yükseltecek frekansların birbirini tutması çok daha değerli bir şey yani bu güzellikle seksilikle işin içinden çıkılmayacak bir şey

Ama işte gençlikte insan bu kafa sarmasını çok odaklanmıyor çünkü hormonlar genç güzel üremeye hazır bir dişi peşinde oluyor. İşte bu genç üremeye hazır dişi konsepti özellikle de kadının Doğurganlığını belirleyen bölgelerde yani göğüs kalça gibi kısımlarda odaklanıyor. Haliyle buralar cezbetiği zaman hissettiğin şey aslında üreme isteği. Ama tabi genç yaşta neyine ürüyorsun ya kiminle Evleniyorsun maaş yok gelir yok bu çok ciddi bir problem oluyor ama senin bunu idrak edecek bir zeka seviyen de olmuyor o yüzden aslında aşık olduğunu hissediyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yuddy

Gerci o 9 senelik sevgilim terk etmeden once terk edecegini hissettirmisti, mevzuyu hemen anladım ve kendimi hazırladım. En son artık iyice bundan hayır gelmez moduna gelince tekmeyi bstım... Tabii o beni terk etti diyorum cunku zaten artık istemedigini o hissettirmisti yani o beni bıraktı sayılır ben sadece artık defol git dedim

Evet sen orada bitmiş sözleşmenin altına sadece kaşeni vurup imzani atmışsın. Yani işi sadece resmiyete döküp adını koymuşsun. Aslında insanlar yıllar geçtikçe değişiyor ve gelişiyor. Frekans aynı kaldığı müddetce zaten bu gelişme ve değişme de paralel olarak yürüyor. Ama frekans tutmadığında gelişim ve değişimdeki fark da yıllar geçtikçe katlanarak artıyor. Bu yüzden de uzun süren ilişkilerde iki taraf arasında hem iletişim farkı hem kapasite farkı hem de hayat farkı oluşuyor. Her ne kadar sevsen de bir müddet sonra ilişkinin yürümediğini fark ediyorsun. Ama frekans aynı olduğu taktirde gelişim ve değişim de aynı oluyor. Aynı oranda değişiyorsun ve değişimi de frekanslar aynı olduğu için daha bağlamsal yaşıyorsun.

Aslında bir de temel prensip çivi çiviyi söker prensibi. Yani bir aşk acısını ancak yeni bir aşk unutturuyor. Yani giden şeyin yerine yenisini koyduğunda aslında o kadar da çok acı çekmiyorsun. Misal eski arabasını satıp yenisini alan adam daha mutlu olurken arabasını satıp altın alan adam o kadar da mutlu olmuyor. Çünkü gidenin yerine aynı şeyi koymadığı için mutsuz oluyor. Halbuki daha iyi veya daha kötü bir araba alsa acıyı o kadar yoğun hissetmeyecek. Ben daha önceki bütün kız arkadaşlarımı aldattığım için çok doğru düzgün aşk acısı çektiğimi düşünmüyorum. Ama işte bu hataların sebebiyle ben ben oldum ve bu yüzden de mevcut eşimi hiç aldatmadım

O sekil hareket edenler, kazıgı iyi yiyorlar iste. Ancak fakir mevzusunda, artık kızlar cok akıllandı, hepsi para avcısı oldu. Simdi fakir erkegin evlenmesi daha z0r.

1970'lerde mesela en kolay -> 1990'larda TV devreye girdi daha z0rlastı, 2010'lar da sosyal medya cıktı neredeyse imkansız oldu

Sosyal Medyadan zengin hayatları ve yahusuklu addamları görüp "ben de istiyem böyle herif" diyorlar

Yani kız diyor ki, "zengin herif kafeslersem, hayatım kurtulur" kötü kadın ddamgsı da yemeyecek sonucta, evlenyor iste. Dolayısıyla hedef -> zengin erkek avı. Iste bu yüzden forumda yıgınla abaza ve incel var. 10 kızdan 9'u para derse, heriflerin kız bulma ihtimali de düsüyor tabii..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 20 Şubat 2026; 13:47:35 >

Ben bana yamuk yaptı diye dert ettim, bayagı sinirlendim ama gidene kal denilmez. Iste arkdas kalalım diye cok ddelirdi falan görüselim diye cok uğrstı bırakmak istiyor ama bırakamıyor beni yedekte bulundurmak istiyor ddiye güvenmedim iletisimi tamamen kestim. Kendi yoluna gitti simdi coktan iyilesmitir.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.