Şimdi Ara

Alkol alıyor musunuz ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
3.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git

Alkol alıyor musunuz ?

(En Son Oy Tarihi: 22.1.2021)
Giriş
  • her akşam aksatmadan alırım efkardan kederden hayatın yorgunluğundan dolayı

İNANDIK SİZE BU SENE, GÖRMEK İSTERİZ ŞAMPİYONLUKLAR İÇİNDE, ŞAMPİYON OLUNCA TÜM TÜRKİYE, İNLEYECEK EN BÜYÜK KANARYA DİYE !
  • Votkamı koydum, yorgunluk atıyorum şuan

Orijinalden alıntı: Glόin

Haftada en az 3-4 gün alırım.
    Ve en sevdiğim yanı şişeleri biriktirmek.Bu koleksiyonumun kendi odamdaki kısmı. Salonda da yaklaşık bir 25 tane var. Eğer annem çöp diye atmamış olsaydı daha fazla olucaktı.Yeteri büyüklüğe ulaştıktan sonra. Türlere göre ayırıp , fiyatına göre dizmek istiyorum.
    En fakir anımda eve gelirken resimdeki gibi 35lik bazooka alır öyle giderim eve.
    Vazgeçilmezlerim tabiki de scotch ve Olmeca'dır. Scotch olduğu zaman Chivas ilk tercihim bulunmaz ise Ballantines yeter.Aslında çok kısa bir süre Bourbon içtiğimde oldu.Sanırım kimliğimi Scotch'ta buldum diyebilirim.Ama ufak bi Jacky'de fena olmaz hani. Olmeca'yı ise hiç bir şeye değişmem. Tekilama kimse dokunamaz.
     Alkol alıyor musunuz ?

Istanblue ve Bazooka çok belli ediyor kendini orada ben olsam kaldırırdım.

• üp
  • Tek başıma moron gibi içmem. Dertten kederden hiç içmem. Sadece arkadaş ortamında içerim. Tek başına devamlı içenlerin problemleri olduğuna inanırım.

ama şimdi kişisel tercihlerimden dolayı kullanmıyorum

PSN ID: SN0-V4
  • 13 sene içtim bir yararını görmedim sonra bıraktım,ama işin ilginci içtiğim dönemde yararlarını say say bitiremiyordum ,misal bugün kafam çok bozuk veya bugün çok neşeliyim gibi, aslında içmek için bir sebep buluyordum, içtiğim dönemde bana herkes bırak şu zıkkımı dediğinde müthiş sinir olduğum için şimdi ben içenlere böyle demiyorum yani yine de bir şey öğretmiş "içen birine içkiyi bırak dememeyi" ,zaten ben deyince adam emrin olur mu diyecek ,sadece ben bir yarar bulamadım belki siz bulursunuz diyorum anlayan anlıyor

• Haftada 3-4 gece rakı,viski,vodka,tekila karışımı bişeyler içerim.Yani 1 gün vodka ve rakı içmişsem,diğer gün viski ve tekila içerim..Tabi bunu sadece 6 ay yaparım..Yani yazın..Alanyada yaşayınca gece hayatınız varsa bunlar olmazsa olmazlarınızdan oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kei$er$oZe -- 11 Mayıs 2011; 3:43:08 >
  • Eğer harika manzaralı bir yerdeysem, güneş batmaya çok yakınsa,
    müstakbel eşim yanımdaysa ve meyveli (mümkünse böğürtlenli) şarap varsa (kırmızı da olur ama aynı tadı vermez)
    bir kadeh içmek benim için 2 + 2 nin onluk sayı tabanında 4 etmesi kadar kesin ve mutlak bir zorunluluk olur.

Onun dışında nadir... Belki 40 yılın başı arkadaşlarla buluşmuşsam (bir şeyi kutlamak için mesela)
    ve fosters veya carlsberg varsa içerim iki tane.. Yine böyle ortarda çok nadir vodka deneyebilirim, muhabbetimi açsın diye...
    Rom severim mesela ama gidip özel olarak almam. Yazın falan güneyde eğlenmeye çıktığım gecelerde 1 tane atabilirim.

Ayrıca:
    Viskiden başka bir şey içmem diyen adamı sevmem. (Bunlar genelde çakal olur)
    Çok fazla tekila içen adamı da sevmem. (Bunların geneli direk bir an önce sarhoş olayım diye içer, gece yeni başlıyor ulan!)
    Her gece içerim arkadaş diyen adamı sevmem. (düşünce yapım uyuşmaz bunlarla)
    Hiç içki içmem ve sevmem diyen adamı da sevmem.. (bununla hele hiç uyuşmaz)

• haftada bir içerim ama içkiyi aramam olursa hergünde içerim

denize karşı buz gibi bir biranın tadına doyum olmaz

Orijinalden alıntı: dohc vtec

quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

quote:

Orijinalden alıntı: Oggie Boogie

Düğmeleri ilikleyelim babalar burada

Alkol alıyor musunuz ?

soldaki ne onu çözemedim

Şalgam suyu

alemci dejek

• koyu bir şarapseverim.aman ha şarapçı deyimiyle karıştırmayalım:-)şarapta kalite ararım rastgele içmem hangi üzüm nerede yetişmis üretici vs karakteristik özelliklerine ve meze uyumuna bakmadan icmem binevi şarabı okuyarak içerim:-)
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.