Şimdi Ara

Alkol alıyor musunuz ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
3.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Alkol alıyor musunuz ?

(En Son Oy Tarihi: 22.1.2021)
Giriş

forum alkolik çıktı , btk nın yeni hedefi olacaz

İçilebilen zararlı şeyleri tüketmeme konusunda maşallahım olduğunu düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: vector x-31

@by_rappe şimdi öyle deme o 6 liralık şarapa bi alışma safhası var onu sağsalim atlattıktan sonra

o 6 liralık şarap sana 600 tl lik şarap gibi gelmeye başlıcak

2-3 kadehten sonra falasıyla alışıyorum zaten dünyanın en güzel içeceği gibi geliyor Bu arada bende 2-3gündür sağ üst karın boşluğunda ağrı oluşmaya başladı içkidenmi diye şüpheleniyorum o bölgede karaciğer var sanırım

• Ortam olursa nadiren içerim. Normalde pek sevmem.
    viski şarap vodka tadlarına baktım ama hiçbirini beğenmedim...
    zevk meselesi sanırım.
  • sık sık tabii ki .ve ziyadesiyle brain damage oh oooh

Orijinalden alıntı: by_rappe

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Bira her zaman gidiyor ama özellikle yaz sıcağında soğuk bir bira mükemmel oluyor.

Rakı için meze hazırlarsam gidiyor, (her çeşit mezeyi-her türlü deniz ürününü-kendi sevkimce yemekleri
    çok güzel hazırlarım)

Meyveli şarap her zaman gidiyor, diğer türlü yemeğin yanında içecek olarak ve akşamları veya
    sahilde kafa dinlerken gidiyor.
    (bu arada şarap olarak fiyatlar diğer içkilere göre ucuzdur, tavsiye ederim yararı da daha fazladır)

Diğer alkollüler kıbrıstan gelecek arkadaşlara bağlı

Geçen gün tekeldan 6 liraya şarap aldım tadı çok berbat arkadaş ayrıca diğerlerine göre daha yararlı olduğunu sanmıyorum sabah kalktığımda boğazım delinmiş gibiydi

adamı kör eder körrr tabi işin esprisi öğrenci evlerinin vazgeçilmezleri şirince bağcı idol köpeköldüren diyelim biz kısaca bu arada ney grubunun güzel marmarasını deneyin derim 9 lira gayet iyi cumartesi şarabıyla eşdeğer gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Independent37

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: atroce

quote:

hafta sonu Rakı masası kurarız hafta içi bira arada vodka ve şarap eşliğinde devam

karaciğerini eline alırsın 50 yaşından sonra her hafta böyleyse

bende bi ara epey içtim, bıraktım şimdide umarım başlamam daha

sapıtman şarap iç faydası vardır hertürlü

öldükten sonrada fayda sağlıyormu?

Tabi ateşin daha bir alevli yanıyor

• Dini sebeplerden dolayi almiyorum.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • düzenli olarak

quote:

quote:

Geçen gün tekeldan 6 liraya şarap aldım tadı çok berbat arkadaş ayrıca diğerlerine göre daha yararlı olduğunu sanmıyorum sabah kalktığımda boğazım delinmiş gibiydi

@by_rappe şimdi öyle deme o 6 liralık şarapa bi alışma safhası var onu sağsalim atlattıktan sonra

o 6 liralık şarap sana 600 tl lik şarap gibi gelmeye başlıcak

2-3 kadehten sonra falasıyla alışıyorum zaten dünyanın en güzel içeceği gibi geliyor Bu arada bende 2-3gündür sağ üst karın boşluğunda ağrı oluşmaya başladı içkidenmi diye şüpheleniyorum o bölgede karaciğer var sanırım

quote:

Orijinalden alıntı: bkeskin

adamı kör eder körrr tabi işin esprisi öğrenci evlerinin vazgeçilmezleri şirince bağcı idol köpeköldüren diyelim biz kısaca bu arada ney grubunun güzel marmarasını deneyin derim 9 lira gayet iyi cumartesi şarabıyla eşdeğer gibi

şarapta fiyat/performans oranı yaparsak en iyisini dia'daki avanos vadisi şarapları alır diyebilirim

tabi diğerleri de iyidir.

quote:

artık şu Kıbrıs kanalına benimde girmem lazım burdakiler çok pahalıya gelmeye başladı.....^^

Hocam beşiktaşta bir arkadaş var kıbrıstan arada geliyor eğer hala satım yapıyorsa ulaştırayım size
    Normal satışı oradaki fiyat ile buradaki fiyatın ortası oluyor ama belki biraz daha indirim yapar
    yani orada 20 tl olan burada 80 tl ise 50 tl ye geliyor içki

• quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

quote:

Orijinalden alıntı: Independent37

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: atroce

quote:

hafta sonu Rakı masası kurarız hafta içi bira arada vodka ve şarap eşliğinde devam

karaciğerini eline alırsın 50 yaşından sonra her hafta böyleyse

bende bi ara epey içtim, bıraktım şimdide umarım başlamam daha

sapıtman şarap iç faydası vardır hertürlü

öldükten sonrada fayda sağlıyormu?

Tabi ateşin daha bir alevli yanıyor

Tabiki

• Hastasıyız dedeeee
    Ve en sevdiğim yanı şişeleri biriktirmek.Bu koleksiyonumun kendi odamdaki kısmı. Salonda da yaklaşık bir 25 tane var. Eğer annem çöp diye atmamış olsaydı daha fazla olucaktı.Yeteri büyüklüğe ulaştıktan sonra. Türlere göre ayırıp , fiyatına göre dizmek istiyorum.
    En fakir anımda eve gelirken resimdeki gibi 35lik bazooka alır öyle giderim eve.
    Vazgeçilmezlerim tabiki de scotch ve Olmeca'dır. Scotch olduğu zaman Chivas ilk tercihim bulunmaz ise Ballantines yeter.Aslında çok kısa bir süre Bourbon içtiğimde oldu.Sanırım kimliğimi Scotch'ta buldum diyebilirim.Ama ufak bi Jacky'de fena olmaz hani. Olmeca'yı ise hiç bir şeye değişmem. Tekilama kimse dokunamaz.
     Alkol alıyor musunuz ?

• Hem kişisel, hem de dini sebeplerden dolayı içmiyorum.. Allah uzak tutsun... İçen müslümanları da ıslah etsin inşallah...

Bu arada içkiye Hala faydalı diyen zihniyetler var ...

Orijinalden alıntı: @li behr@m

Hem dini hem kişisel sebeplerden ötürü içmem. Ayrıca kola, gazoz vb. gazlı içecekleri de içmem. Sigara, nargile vb. tütün ürünlerini de içmem.

İçilebilen zararlı şeyleri tüketmeme konusunda maşallahım olduğunu düşünüyorum.

+10.05.2011

Ama bu kısım yok işte misal şu an gazoz içiyorum.

.:U.U:. ][ ASLANLAR YUVA ][ Samsung WAVE ][ QTM BAN Club ][ Leyla ile Mecnun ][ DH 8o's ][ !Q!!   

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.