Şimdi Ara

ALINIK - Mahalleyi rahatsız edecek, Polis çağırtacak ses sistemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    5+1 de olabilir amfi'li sistem de olabilir,
    Sistemin en önemli özelliği bütün mahalleyi rahatsız edebilecek şekilde bir şey arıyorum,
    Mahallede biri çıkıp yüksek ses müzik açtığında onu bastıracak güçte gerekiyor.
    Çok anlamıyorum bu işlerden, kafamda z5500 ve z906 var.
    Ses kartı + Sistem için ortalama 750-1250 tl arası verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrex1925 -- 13 Eylül 2019; 11:49:58 >

alışveriş yaptıklarım:iMHoTeP(mouse ve usb ethernet kartı sattım)yellowrock(asus m2npv-vm sattım)prot(x1800xl aldım)andofthehorizons(am2 3200 cpu aldım)FATALIST(Asus M2NPV-VM AM2 6150 aldım)dubambi (350 watt fsp psu aldım)HyperActive(kasa aldım)r11_flash(xerox phaser 3116 sattım)bilader007(7600gt sattım)pisina(7800gt aldım)KRALL(razer copperhead aldım)ZEPHYR(xfx 7900gs aldım)Sincity(6100 sattım)Krombacher(hd 3850 aldım)MoKoKo®(x1950pro sattım)
  • _____________________________
    Ne güzel komşumuzdun sen || Fahriye abla

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.