Şimdi Ara

Apartman park yeri sorunu sizce kim haklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apartmanımızın arkasında park yeri var. Apartmanda 6 araç bulunuyor, ikisi bize ait. (12 daire var toplamda)

Sorunun özeti şöyle; Arka garaja nizami park edilince 6 araç rahat sığabiliyoruz. Ama bazen boşluk kalacak şekilde park ediyorlar ve 1 araç dışarıda kalıyor. Dışarıda kalan da ben olmuyorum genelde. Birkaç kez laf eder gibi oldular, ben de düzgün park etmeyenlere söyleyin bana niye söylüyorsunuz falan dedim. Bana gıcık kaptıklarını bariz şekilde hissediyorum.

Bir daire 2 araç park edemez diye bir kural mı var? Sizce kim haklı bu konuda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7. araç gelince sizin 1 araç boşa çıkar
  • Yazılı olmayan görgü kurallarından biri sanırım her daireye 1 araba park yeri düşer, yer olmadığında da fazla arabası olan 1 arabasını dışarı çıkarır.

• Bence bizi degil vicdaninizin sesini dinleyin. Vicdaniniz, siz 2 arac park ederken diger daire sahiplerinin yersiz kalmasini onayliyorsa biz ne desek boş. Onaylamiyorsa 2. araciniza farkli bir yer bakiniz ...

• sitelerde her zaman 2 ve üstü araç sahipleri bütün nefreti üstünde toplar, en iyisi kura ile plakaları yere yazmak
  • Adamına göre değişir.. Ama baktınız zararsız tipler üstteki arkadaşın dediği gibi 7. Araç gelince bir aracınızı çıkarmanız gerekir. Ayrıca yamuk park edenlere durumu tatlı dille anlatın işte laf bize geliyor şeklinde..

• defansın bel kemiği kullanıcısına yanıt
    Bizim binada öyle bir kural var, 2. aracı olanlar içerde boşluk olsa bile aracın birini dışarı bırakmak zorunda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iş dolayısı ile apt ları dolaşıyorum hep gördüğüm her daireniin 1 araç park yeri var 2. aracı dişarı alıyorlar
  • Arkadaşlar park yeri yetmese araç sayısı fazla olsa zaten bi aracı dışarı park ederim o değil konu.

Sorun 6 araç da rahatça sığabiliyorken yamuk park edip bana gıcık kapmaları. 6 araca gayet düzenli yetebiliyor öyle dip dibe de değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: defansın bel kemiği

Arkadaşlar park yeri yetmese araç sayısı fazla olsa zaten bi aracı dışarı park ederim o değil konu.

Sorun 6 araç da rahatça sığabiliyorken yamuk park edip bana gıcık kapmaları. 6 araca gayet düzenli yetebiliyor öyle dip dibe de değil.

Park dolunca 2.araci disari aliyorsan aracinida duzgun park ediyorsan sorun ne ?..

Site sakinlerine BEN ARACIMI DUZGUN PARK EDIYORUM diyin...

• quote:

Arkadaşlar park yeri yetmese araç sayısı fazla olsa zaten bi aracı dışarı park ederim o değil konu.

çok problemse araçların düzgün çekilmiş halin de aralarına beyaz şerit çek boya falan sür
    ayıracı göre göre insan kendi binasında yanlış park etmez herhalde

mesela bizim binanın otoparkta bir gün 3 araç koyulacak yere 1 vatandaş yanlış gitmiş , diğeri de ona uymuş yanlış girmiş
    gece 12 gibi geldim dışarıda da boş yer var koysam koyarım
    ilk yanlış koyanı aradım indi düzeltti arabayı
    sonra diğerini aradım o da geldi düzeltti
    sonra ben de koydum arabamı , deli gibi yağmur yağıyordu , birisi gözlerini kamaştıra kamaştıra gelmişti
    hayatımın da mutlu olduğum anlardandı

• Başka dairelerin hakkı yeniyor.

• Benzeride ben yasiyorum binamiz normal apart park yeri yok sokaga cekiyoruz dar bir sokak sokagin ortasinda adamin garajina giris var ve garaja giden degil onun hemen karsisinda arabayi birakiyorum bazen adam laf ediyor ulan garajini anladik onunu anladikta karsi tarafi nasil sahipleniyorsun sokak dar senin garajin girisi dar diye sokagi sahiplenme hakkin mi oluyor insanlar bi tuhaf

• quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

quote:

çok problemse araçların düzgün çekilmiş halin de aralarına beyaz şerit çek boya falan sür
    ayıracı göre göre insan kendi binasında yanlış park etmez herhalde

mesela bizim binanın otoparkta bir gün 3 araç koyulacak yere 1 vatandaş yanlış gitmiş , diğeri de ona uymuş yanlış girmiş
    gece 12 gibi geldim dışarıda da boş yer var koysam koyarım
    ilk yanlış koyanı aradım indi düzeltti arabayı
    sonra diğerini aradım o da geldi düzeltti
    sonra ben de koydum arabamı , deli gibi yağmur yağıyordu , birisi gözlerini kamaştıra kamaştıra gelmişti
    hayatımın da mutlu olduğum anlardandı

Hocam garajın uç tarafına 3 araç yan yana park edebiliyorken biri nizami olmayınca 2 araç park etmiş oluyor sorun o kısımda.

Bir gün komşu aradı arabayı az yana alır mısın diye. Aşağı indim, ben sağ tarafım duvara sıfır şekilde yanaşmışım, solumdaki benden bi metre uzağa çekmiş. Dedim beni niye çağırdın ki onu çağır. Yani güzelce sığabilecekken böyle şeyler yapmaları hoş olmuyor.

• Sorun; 12 dairelik yerde 6 araçlık park yeri olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Sorun; 12 dairelik yerde 6 araçlık park yeri olması.

Birde tek daire 2 araç koyuyor. Duble haksızlık.

• sanırım kurallardan bir habersiniz yada yüzsüzlük yapıyorsunuz, her daire için bir araç kuralı vardır. bu noktada haksız olan sizsiniz.
  • Bir aracınızı dışarı koyun komşularınız haklı milleti sıkıştırmaya hakkınız yok

arada bir olur ama hep koymanız komşum olsanız uyarırdım
  • iki aracin varsa birisini disari koymalisin. haksiz olan sensin.
  • 6 araçlık park yeri varsa ve apartmanda toplamda 6 araba varsa (İsterse 6 araba da tek dairenin olsun) aracınızı park edebilirsiniz. Bir sorun olmaz. Ancak 7. araba geldiği zaman siz bir arabayı dışarı bırakmak durumundasınız.
    Ancak arkadaşın anlatmak istediği, eğer arabalar düzgün park edilirse kimse sorun yaşamıyor. Ancak bizim insanımızda "Burası benim babamın tarlası, istediğim gibi bırakırım" zihniyetinden dolayı (Bir Tipo'yu 3 arabalık yere park eden gördüm) araçlar sığmıyor ve arkadaşın 2 arabası olduğu için park yeri olmamasının sorumlusu gözüyle bakılıyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.