Şimdi Ara

[Alındı] Max -74.000tl- Sedan 1600cc'ye Kadar Dizel Manuel [Sıfır Araç]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
4.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 27-06-13 2013 model Renault Latitude Executive İnci beyaz + Prestij paket (masajlı koltuklar + geri dönüş kamerası) + Sunroof (74.400 tl alındı)
    10 gün sonra gelecek o zaman fotoğrafları paylaşırım inşallah

lütfen +18 olmayan yorum yada önermede bulunmasın teşekkürler

iyi günler, bildiğiniz gibi yaklaşık 1 aydır hatta 2 aydır 1600cc'ye kadar dizel sedan araç araştırıyorum.
    gönlümden sıfır araba almak geçiyor çünkü insanlar gerçekten arabaları çok pis ve kabaca kullanıyor ...

bayilere gidip gördüğüm ve inceleme fırsatı bulduğum araçlar

A4
    A6
    opel astra 2013
    opel insignia 2013
    ford focus
    ford mondeo
    volkswagen jetta
    volkswagen passat
    renault fluence
    renault latitude
    peugeot 508
    skoda superbee

A4 & A6

cebimizde 74.000 nakit para olunca hanı para var diyorsun ve almış iken adam akıllı audi alalım diyorsun ta ki fiyatları duyana kadar ) ... A4 güzel arabaydı bildiğin klasik alman arabası işte ... 46.500 euro deyince ayrılma vakti geldiğini anlamıştım ... daha kampanyalı en full a6 yı bize 67.000 euro'ya bırakabilirmiş ... tabi bizde hemen kapının yolunu tuttuk .. ama A4 - A6 - R8 inceleme fırsatım oldu ) yorum yok.. görünüşleri bile belli ediyor ..
    neyse bunları eledik. (ikinci el audi de A4 ler 100.000 km falan oluyor ... sıfır almak daha mantıklı şuan için)

Opel Insignia 2013 & Opel Astra 2013

ilk araba'ya bindiğinizde hatta kapıyı açtığınızda size güven veriyor her ikiside .. fakat dizel araç istediğimizden dolayı insignia'nın fiyatı 80.000tl den başlıyor en alt paket ... bu yüzden insignia eledik.
    opel astra 2013 model kötü araba değil fakat güvenliği ön planda tutarak konforluğu ve genişliği sınıflarına göre biraz düşürmüş ama fiyatlar güzeldi ..kasa olarak insignia'nın neredeyse aynısıydı...
    Yeni Astra 2013 model 1.3 95hp Dizel
    edition-54.250
    busines-55.250
    sportpak-57.250
    cosmos-62.500
    kasko hariç anahtar teslim ...

fiyatlar gerçekten uygundu ama işte bizde eskisi kadar spor kullanmıyoruz aracı ve ne yalan söylim içerisi biraz sıktı beni.. ama güvenilir sağlam arabaydı, anladım ki konforluk benim için daha önemli olmuştu..
    insignia'nın benzinlisini alabilirdik
    insigna 1.4 140hp benzinli 2013
    edition elegans-61.000
    diğerlerini sormadık çünkü dizele baktığımız için ...

Ford Focus & Mondeo

önce focusu inceledim, güzel araba .. sonuçta ford bildim bileli sağlam arabalar üretir ..
    donanım olarak kriterlerim titanium dı .. ama araca yine bindiğimde .. o darlığı hissetmiştim bilemiyorum artık bu tür araçlar bana genç arabası gibi geliyordu ...
    donanım olarak on numaraydı her şey var, fiyatlarda gayet bütçeme göre uygundu
    Ford focus 1.6 TDCI
    trend- 55.000
    style - 57.000
    titanium - 59.000

neyse ben dedim işte bu biraz küçük gibi geldi falan... mondeo var dedi işte .. stokta yoktu fakat patronların kullandığı arabayı gösterdi ..
    2013 model Titanium Mondeo ... işte o an oturduğunda sonunda o genişliği hissettim ... ama kapıyı açarken ...o opeldeki gibi kaliteli bir açılış alamadım nedense ... içerisine oturduğuma gayet kaliteli gayet modern bir donanımlı arabaydı ... güzel araba
    Ford Mondeo 1.6 TDCI 115PS
    Trend - 69.000
    Titanium - 72 fakat + yol bilgisayarı 1000 = 73.000
    deri döşeme yoktu ayrıtın onlar ekstradan ekleniyormuş

Volkswagen Jetta & Passat

volkswagen'a giderken forumde sürekli okuduğum olumsuz yorumlar aklımdaydı fakat dıştan baktığımda gayet hoş duran bir arabaydı ... neyse yerinde inceleyelim diye yola koyulduk ... vardığımızda jetta ve passatı incelemeye başladık ... bu forumdeki o yorumları o şikayetlere hiç bir zaman inanmak istememişimdir ... ama içine bindiğimde .. bu bir volkswagen mı ? bu passat mı ? diyordum kendime ... arabadan çıkıp kasasına bakıyorum güzel hoş ama bir içine giriyorum .... sanki bir fluence *? yok artık diyeceksiniz ama ... öyleydi .. o plastikler malzeme kalitesi vs .. hepsi ortadaydı ... volkswagen olduğuna inanamamıştım ... adamlar bildiğin ucuz ve seri üretmek için malzeme kalıplarını basit ve ucuz üretmişler ... ama marka volkswagen ... adama sordum işte bu neden böyle falan orta paketiymiş yani comfort oluyor sanırsam...
    jetta'da passatın çakması mı olmuş desem bilemiyorum ... zaten passatı inceledikten sonra hüsrana uğradım jetta'yı falan hiç detaylı incelemedim ..
    neyse dedim bunun motorları iyidir alırsam o yüzden alırım dedim ... ve fiyat sormaya karar verdim... keşke sormasaydım

Jetta 1.6 TDI 105PS Trendline - 59.150
    Jetta 1.6 TDI 105PS Comfortline - 64.550
    Jetta 1.6 TDI 105PS Highline - 68.150

Passat 1.6 TDI 105PS Trendline - 68.650
    Passat 1.6 TDI 105PS Comfortline - 75.150
    Passat 1.6 TDI 105PS Highline - 88.150

evet bu fiyatları yanlış yazmadım, .. kullanan malzeme kalitesi .. şikayetler yorumlar vs. maalesef doğru çıktı
    böyle bir köklü bir firmadan böyle bir şey beklemezdim ... ama kullanan kişileri görünce ve marka pazarlığını görünce hak veriyorum ... daha millet "Alman arabası sağlam olur" düşüncesinde ) oysa ki nice çeşitli kendini kanıtlamış markalar var

renault fluence & latitude

renaulta girerken sıcak girmedim açıkçası hanı sonuçta renault bu, markası pek iddialı değil fakat o gün forumde mercedes dizel motorlarını c-180 içindi sanırsam, artık renault üreteceğini okuyunca ... bi uğrayayım dedim.
    arkadaşa dedim işte kriterlerim bunlar falan bana önce bir fluencı gösterdi... sınıfına göre kötü araba değil 1.5 DCI ve nedense çok tutulan bir araba oldu ... şehir merkezine indiğimde kamu dairelerinde vs genelde 5 arabadan 3ü flluence sanırsam hem vergi hem tüketim hemde fiyat olarak uygun olması )
    ta ki fiyatları duyana kadar böyle düşünmüştüm ))

Fluence Joy 1.5 dCi 90 bg - 52.000
    Fluence Touch 1.5 dCi 90 bg - 54.500 TL
    Fluence Icon 1.5 dCi 110 bg - 60.250 TL

fiyatlar sandığımdan daha yüksekti, bir focus kadar donanımlı değil şimdi ... ama ondan biraz daha geniş yalan yok
    sonra arkadaş dedi aslında size göre tam kampanyalı olan aracımız var dedi ... renault latitude dedi, ilk defa duymuştum .. gelmişken inceleyelim dedim daha sonra kapıyı açtım o sağlamlık hissini alarak ..arabaya bindim .... Renault Latitude Executive 1.5 110ps + sunroof + masajlı koltuklar ... o genişlik ve ferahlık ... inanılmaz renaultan böyle bir şey beklememiştim .. passataki olması gereken iç donanımı renaulta mı takmışlar desem yalan olmaz .. içerisi gerçekten çok geniş ve sürücü koltuğuna yattığında mı desem oturduğunda mı desem bilemiyorum çok komforlu bir araç gerçekten .. donanım olarakta baya gelişmiş ...
    D sınıf araçların en genişlerindendi sanırsam .. çok şaşırmıştım gerçekten .. bir fransız dan beklemezdim derken adam beni düzelterek güney korea yapımı diyerek düzelti beni (samsung) .. renault safrana olarakta bilinir .. genelde v6 vs büyük hacimli motorlar için üretirmiş .. ama teknoloji geliştikçe motorlarda gelişiyor ..1.5 DCI motorunu arabaya göre tam uyarlamışlar.... kasası ağır gitmez falan dedim .. ama test sürüşünde sorunsuz bir şekilde tüm beklentilerimi karşıladı.. neyse dedim birde fiyatları duyalım dedim ...

ellerinde
    Renault Latitude 1.5 dCI 110bg Expression - 59.000
    Renault Latitude 1.5 dCI 110bg Privilege - 64.000
    Renault Latitude 1.5 dCI 110bg Executive - 68.500
    Renault Latitude 1.5 dCI 110bg Executive + Bose Müzik + Sunroof + Masajlı koltuklar, ve geri dönüş kamerası - 74.000

fiyatlar uygundu zaten resmi sitelerine girdiğinizde 10.000 tl aşağı olduğunuzu görürsünüz... ama işte renault latitude bu pek bilindik değil.. Türkiyede 2011 den beri varmış pek yaygın değil ... tabi bir passat kadar ismi pazarı yok ... ama donanım konfor olsun açık farkla önde ...

Peugeot 508

renault bayisinden çıktıktan sonra peugeot da uğruyayım dedim .. küçük bir yerdi (bizim burada öyleydi)
    bize göre uygun sadece 508 vardı ... yine kapıyı açtığında o kalite hissi vardı içerisi de güzeldi ama ne bileyim ... latituden indikten sonra bu arabaya ısınamamıştım ... fiyatlarda dizel için 80.000 tl den başlar deyince detaylı konuşmadan çıkmıştım

Skoda Superbee

bir sonraki gün internete araştırdım işte latitude nasıl araba vs.. bir çoğu memnun şikayetçi olanda var mı var ... çoğu alternatif olarak skoda superbee'yı göstermiş.. genişlik ve konforuyla bilinirmiş superbee ..
    neyse bayisine gittim ... araç yokmış en çok satılan model superbee'mış
    gelecek ayın 16'sında yeni kasa superbee geliyormış 2013 .. fotoğraflar gösterdi arkası audi önü bmw ortası skoda mı desem bilemiyorum tasarım güzeldi ) donanım olarak da gayet yeterliydi .. ama fiyat biraz tuzlu gibi

Skoda Superbee 1.6 TDI Dizel 72.500 ama işte sunroofu falan gördükten sonra onlarıda ekleyince + 4000tl yani
    76.500 tl ye patlıyordu ... tamam hanı çok çok bir yerden borç alırdım ... ama 5 vites mış bu beni üzdü kitabında öyle yazıyor en azından .. yeni kasada ne olur bilemiyorum motor değişecekti sanırsam daha güçlü biri motor takmışlardı ... gelecek ay geliyor işte ...

işte şuan bunları bir açıklığa kavuşturduktan sonra Tercihlerim Arasında /Mondeo/Latitude/ve gelirse Superbee var (Volvo uğrama fırsatım daha olmadı)
    sizce bu saydığım arabalardan kullanan veya kullanmış biri olarak tercihi ne olurdu?
    önerileriniz nedir?
    daha önce kullandığım arabalar ise -Golf/Opel Omega 2.4 Dıamond/Volvo v40/Audi A8/Kangoo

arabayla yurtdışına'da gidilecektir ... yani konfor gerçekte önemli...

saygılarımla

lütfen +18 olmayan yorum yada önermede bulunmasın teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Juhziz- -- 27 Haziran 2013; 19:09:09 >

• buda satış rakamları ... mayıs 2013 için

[Alındı] Max -74.000tl- Sedan 1600cc'ye Kadar Dizel Manuel [Sıfır Araç]
  • 1. Yorumlariniza gore Latitude agir basiyor gibi.

2. Kesin dizel olacaksa sanki Passat Confortline en mantiklisi gibi. Birkac donanim da ekletirseniz harika olur. Ikinci el avantaji da super zaten.

3. Bir diger alternatif de, yilda 15.000 km'yi gecmiyorsaniz ikinci el 2012 Mondeo benzinli 1.6 Selective paket. Cok guzel donanimda olanlar var. maksimum 60 civari hem de. Artan para da benzine gider.

4. Yine benzinli olarak, 2011 C180 ve BMW 3.16 da dusunulebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zizu

1. Yorumlariniza gore Latitude agir basiyor gibi.

2. Kesin dizel olacaksa sanki Passat Confortline en mantiklisi gibi. Birkac donanim da ekletirseniz harika olur. Ikinci el avantaji da super zaten.

3. Bir diger alternatif de, yilda 15.000 km'yi gecmiyorsaniz ikinci el 2012 Mondeo benzinli 1.6 Selective paket. Cok guzel donanimda olanlar var. maksimum 60 civari hem de. Artan para da benzine gider.

4. Yine benzinli olarak, 2011 C180 ve BMW 3.16 da dusunulebilir.

1- aynen biraz öyle olmuş ama fiyat ve görünüş olarak gerçekten çok güzel .. ama çok yabacı bir araba

2- Kesin dizel alacağım ... ama o Passataki iç dekorasyonu vs hiçte güzel bulmuyorum çok ucuza kaçmışlar dediğim gibi.. ikinci el temiz yok .. temizi komşuya gider zaten )

3- yılda min 20.000 benzinli Selective 2.0 TDI .. vergisi değişiyor o zaman ayrıtın benzin demişsiniz hiç uymaz )

4- C180 benzin canavarı? BMW yine sportif + benzin canavarı hanı benim sınıfım değil bana hitap etmiyor

ayrıca arabayla yurtdışına gideceğim o yüzden konfor önemli

• -Juhziz- kullanıcısına yanıt
    Hem dizel hem sedan deyince geriye söylediklerinizden başka bir şey kalmıyor. Sizin yazdıklarınızdan en mantıklısı Mondeo geliyor. Birkaç ay önce dizel titanium için 69 demişlerdi. Ama belirttiğiniz gibi stokta yok. Zaten 5-6 ay içerisinde yeni kasa gelecek. Mondeoyu bir kenara bırakırsak en mantıklısı Superb. Şu açıdan düşünülebilir: bahsettiğiniz araçların çoğu çıkalı baya oldu. Mesela bir Passat 2 sene oldu. Makyajlı Superb Temmuz'da gelecek demişlerdi, hatta ben bir başlıkta belirttim. Biraz bekleyip yeni çıkan bir araç alabilirsiniz. Zaten Superb2e bindiğinizde ve test ettiğinizde baktığınız diğer araçlardan farklı hissedersiniz.
    Bunların dışında Yeni Octavia'yı düşünebilirsiniz. Bu fiyata otomatik, elegance donanım alabilir, opsiyonlar ekletebilirsiniz. Ya da Yeni Corolla. Başka da araç yok zaten.
    Dizel olacağını belirttiğiniz için benzinliden hiç bahsetmeyecektim ama önceki mesajlarda geçtiği için yazayım. Olur da düşünürseniz Avensis'e bakabilirsiniz.

• Latitude fiyat mantıklı geldi. Baz donanım olarak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdıklarınıza göre latitude ağır basmış. Sizin incelediğiniz aracın cam tavan hariç olanı arkadaşımın babasında var, araç sizi de herkesi vurduğu gibi donanımıyla etkilemiş belli. Kullanılan deri, ahşap döşemeler filan çok lüx gösteriyor gerçekten ki o sınıfta o donanımı o paraya başka araçta bulamazsınız.
    Ancak şu var ki araç gerçekten çok hantal ve çok yakıyor ( 8-9 litrelerden bahsediyor arkadaş ) ve pek memnun değiller. 2. El dezavantajını, sorun çıkarma potansiyelini düşününce eleniyor benim gözümde.
    Bence siz yeni superb'i bekleyin sınıfının en geniş aracı üstelik çok kaliteli sorunsuz bir araç. Passata nazaran daha çok donanım ve indirim alabilirsiniz lansman fiyatıyla.
    Saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arac olarak tavsiyede bulunmayacagim ama bu kadar detayli arastirma iceren konuya ilk defa denk geliyorum forumda. Boyle konular forumu keyifli hale getidiyor. Umarim sizi en rahat ettirecek araci secersiniz.

• 18 yaşın altındayım ama yinede yorum atıcam size mondeo gider.

• geçen hafta sıfır olarak passat dizel comfortline dsg şanzıman modelini aldık çok güzel bir araç tavsiye ederim listeniz arasındada var
  • bir solukta okudum yazdıklarınızı, keşke bu tarz yazılar sık sık yazılsa foruma bir renk gelse.

Tavsiyelerime gelince madem bütçeniz 70binlerde c segmenti araçları otomatik olarak eleyin derim. O parayı verdikten sonra insan d segmenti konforunu yaşamalı bence.

Mondeo'yu yeni kasası çıkacağı Superb ve C5'i ise beğenmediğim için otomatik olarak elerdim.

Benim tercihlerim şu şekilde olurdu;

1.)Passat 1.6 TDI 105PS Trendline - 68.650

2.)Renault Latitude 1.5 dCI 110bg Privilege - 64.000

3.)Peugeot 506 1.6 Hdi Access - 71.500

508 ve Passat alacaksanız mutlaka manuel vitesli tercih etmenizi öneririm latitude'da ise zaten 1.5 dci'da otomatik şanzıman yok. 508'in otomatik vitesi kadar rezalet bir otomatik vites görmeden. Çok uzun kilometrelerce kullandım bu aracı resmen araba kullanmaktan soğuttu. Araba ile mücadele etmekten çok kez sinir harbi yaşadım. Passat ise dsg şanzımanın sorunları yüzünden manuel alınmalı bence.

Son olarak malum 5 gün sonra temmuz ayına giriyoruz. Araç alımını 5 gün bekletebilirseniz alacağınız aracın temmuz ayı vergisini galeriye ödetebilirsiniz. Onun için 5 gün beklemekte yarar var.

• latitude güzel arac ancak toyota da bakabilirsiniz corolla yada avensis fiyatları bilmiyorum ancak toyota üzmez bence sizi

• Fordfocus tercih edebilirsin ben kullandim 5000 10000 de arac satanlar oluyor onlardan uygun fiyatlara bulabilirrsiniz

• İnşallah istediğiniz gibi bir arabaya kavuşmanızı diliyorum, yukarda arkadaş bahsetmiş bende hatırlatıyım, Yeni Toyata Avensis modellerine isterseniz bir göz gezdirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrari_ocb

Hem dizel hem sedan deyince geriye söylediklerinizden başka bir şey kalmıyor. Sizin yazdıklarınızdan en mantıklısı Mondeo geliyor. Birkaç ay önce dizel titanium için 69 demişlerdi. Ama belirttiğiniz gibi stokta yok. Zaten 5-6 ay içerisinde yeni kasa gelecek. Mondeoyu bir kenara bırakırsak en mantıklısı Superb. Şu açıdan düşünülebilir: bahsettiğiniz araçların çoğu çıkalı baya oldu. Mesela bir Passat 2 sene oldu. Makyajlı Superb Temmuz'da gelecek demişlerdi, hatta ben bir başlıkta belirttim. Biraz bekleyip yeni çıkan bir araç alabilirsiniz. Zaten Superb2e bindiğinizde ve test ettiğinizde baktığınız diğer araçlardan farklı hissedersiniz.
    Bunların dışında Yeni Octavia'yı düşünebilirsiniz. Bu fiyata otomatik, elegance donanım alabilir, opsiyonlar ekletebilirsiniz. Ya da Yeni Corolla. Başka da araç yok zaten.
    Dizel olacağını belirttiğiniz için benzinliden hiç bahsetmeyecektim ama önceki mesajlarda geçtiği için yazayım. Olur da düşünürseniz Avensis'e bakabilirsiniz.

şuan için mondeo titanium 73.000 tl başlıyor ... navigasyon vs istersen de üzerinde daha bir şeyler ekleniyor ..5 6 ay demişsiniz fakat bu zamanda arabasız nasıl yaparım ))
    Makyajlı Superb değil, tamamen değişmiş dediler kasa, motor ve içerisi ... daha klasik bir görünüme kavuşmuş... gelecek ayın 15'inde ancak inceleyebilirim ...
    Octavia pek beğenmedim .. vites olarak kesin manuel kullanırım .. toyotaya daha ziyaret etme şansım olmadı olmasa en kısa zamanda bi uğrarım

• quote:

Orijinalden alıntı: cetiner19

Yazdıklarınıza göre latitude ağır basmış. Sizin incelediğiniz aracın cam tavan hariç olanı arkadaşımın babasında var, araç sizi de herkesi vurduğu gibi donanımıyla etkilemiş belli. Kullanılan deri, ahşap döşemeler filan çok lüx gösteriyor gerçekten ki o sınıfta o donanımı o paraya başka araçta bulamazsınız.
    Ancak şu var ki araç gerçekten çok hantal ve çok yakıyor ( 8-9 litrelerden bahsediyor arkadaş ) ve pek memnun değiller. 2. El dezavantajını, sorun çıkarma potansiyelini düşününce eleniyor benim gözümde.
    Bence siz yeni superb'i bekleyin sınıfının en geniş aracı üstelik çok kaliteli sorunsuz bir araç. Passata nazaran daha çok donanım ve indirim alabilirsiniz lansman fiyatıyla.
    Saygılar

evet dediğiniz gibi bu donanımı aynı fiyata başka bir araçta bulamam.
    dediğiniz yakıt değerleri araştırdım dediğiniz gibi 7 - 8 - 9 hatta 10'a kadar çıkabiliyor bu tamamen trafik ve nasıl kullandığınıza bağlı
    ama D sınıf araçlarında genelinde böyledir, çünkü kasa normalde biraz daha büyük ....
    2.El dezavantajları sanırsam burada gerçekten çok haklısınız ... ama işte bizde satmak istemiyoruz bir demlik ömürlük kullanalım diyoruz inşallah.

o zaman en iyisi superbee bekleyelim.. çok övülüyor bu araç ama bir türlü inceleme fırsatım olmadı ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

bir solukta okudum yazdıklarınızı, keşke bu tarz yazılar sık sık yazılsa foruma bir renk gelse.

Tavsiyelerime gelince madem bütçeniz 70binlerde c segmenti araçları otomatik olarak eleyin derim. O parayı verdikten sonra insan d segmenti konforunu yaşamalı bence.

Mondeo'yu yeni kasası çıkacağı Superb ve C5'i ise beğenmediğim için otomatik olarak elerdim.

Benim tercihlerim şu şekilde olurdu;

1.)Passat 1.6 TDI 105PS Trendline - 68.650

2.)Renault Latitude 1.5 dCI 110bg Privilege - 64.000

3.)Peugeot 506 1.6 Hdi Access - 71.500

508 ve Passat alacaksanız mutlaka manuel vitesli tercih etmenizi öneririm latitude'da ise zaten 1.5 dci'da otomatik şanzıman yok. 508'in otomatik vitesi kadar rezalet bir otomatik vites görmeden. Çok uzun kilometrelerce kullandım bu aracı resmen araba kullanmaktan soğuttu. Araba ile mücadele etmekten çok kez sinir harbi yaşadım. Passat ise dsg şanzımanın sorunları yüzünden manuel alınmalı bence.

Son olarak malum 5 gün sonra temmuz ayına giriyoruz. Araç alımını 5 gün bekletebilirseniz alacağınız aracın temmuz ayı vergisini galeriye ödetebilirsiniz. Onun için 5 gün beklemekte yarar var.

biz pek otomatik'a alışkın değiliz birde yurt dışına falan gittiğimizde nasıl bir yol bizi beklediğini bilmediğimiz için manuel şart
    508 görünüş itibaren o kadar kötü değildi ama dizeleri 80.000 başlar deyince çıktım ..

Peugeot 506 bizim için küçük olur ...

Passat demişsiniz fakat en al paket yani "Trendline - 68.650 " .. dediğim gibi içerisine bindiğimde gerçekten hüsrandı .. belli ki ucuza kaçmışlar .. motor olarak bir şey diyemeyeceğim...görünüş güzel, .. ama bir ismi var diyede bu kadar para ödemek pekte akıllıca bulmuyorum.
    doğrudur satış rakamları en yüksek olan araçtır (D segmentide) .. 2 el falan satarken sorun yaşamam ... ama biz ömürlük kullanmayı düşünüyoruz inşallah. ona göre bir tavsiye lazım

mondeo veya superbee nasıldır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Smyrn3.

İnşallah istediğiniz gibi bir arabaya kavuşmanızı diliyorum, yukarda arkadaş bahsetmiş bende hatırlatıyım, Yeni Toyata Avensis modellerine isterseniz bir göz gezdirin

teşekkürler , toyota bayisine daha uğrama şansım olmadı en kısa zamanda uğramayı düşünüyorum ve daha sonra Avensis ile görüşlerimi paylaşırım
  • Focusu dar oldugu icin elemissiniz. Sedan sart degilse focusun genisi c max var. Daha spor bir goruntusu var 1.6 115 bg 270 nm tork kasaya yetiyor. Donanim da gayet dolu otomatik park dahil 67000 tl civari alabilirsiniz.
    Yeni octavia da inceledim. Diz mesafesi eskiye gore biraz artmis bence genisligi yeterli ama bir superb degil tabiki.

• Yeni kasa Corollaya da bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.