Şimdi Ara

Aliens vs Predator 3™ (ÇIKTI) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
989
Cevap
0
Favori
71.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: Panzer VIE Tiger

Ya arkadaslar oyuna gırıyorum ılk vıdeodan sonra oyundan atıyor redıstekı programlarıda yukledım ısletım sıstemım wın 7 deneme surumu 7264 64 bıt sıstemımde ıyı bır sıstem cozebılen varmı baska arkdaslardada aynı sorun yasanmıs ne yapmalıyım ekran kartım nvıdıa 275 amp

Windows 7'de böyle bir sorun var kimse çözemedi bunu

bende win7 kullaniyorm herhangi sIkinti yok
    Xpg 2gb Nvme - 2*16Gb DDR5 Xpg
    Logitech Z906 - Creative Sound Blaster X4
    Play Station 5 - Steelseries Siberia 200
    Msı Mag 323UPF 32" 160Hz 4k 1 Ms - Nintedo Switch
  • Anlamadım bu ısten bırsey eksık yuklenen bırseyde yok ama atıyor oyundan razor versıyonu bendekı

Orijinalden alıntı: kadir_74

quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Ya arkadaslar oyuna gırıyorum ılk vıdeodan sonra oyundan atıyor redıstekı programlarıda yukledım ısletım sıstemım wın 7 deneme surumu 7264 64 bıt sıstemımde ıyı bır sıstem cozebılen varmı baska arkdaslardada aynı sorun yasanmıs ne yapmalıyım ekran kartım nvıdıa 275 amp

Windows 7'de böyle bir sorun var kimse çözemedi bunu

bende win7 kullaniyorm herhangi sIkinti yok

Ekran kartınız nedir?

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • evohan :
    Bu resimler ne böyle yavs adama kadavra yapıyor ss ler için teşekkürler iyi yakalamışsın sahneyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STALKER-1903 -- 19 Şubat 2010; 23:14:40 >

Orijinalden alıntı: darkest earth

3gb versiyonunu indirdim ben, kuruyorum şimdi.

çalışıyor mu diye bilgilendirirsen sevinirim.

nvidia gforce 275 gtx amp versıyonu demosunu oynamıstım ama tam surum olmadı bır turlu ısletım sıstemı wın 7 7264 surumu

Dostum yeni driverini kurdun mu ekran kartının bir de win 7 nin son çıkan sürümünü kursan daha iyi olur .
    İ7 3770k(1,315V-4800MHZ)+win10 64bit ultimate* MSI Z68A-GD80(B3) * İNTEL SIVI SOĞUTMA* COOLERMASTER RC-690 * CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 * ZOTAC 1070Tİ MİNİ EDİTİON *SAMSUNG 860EVO 1TB SSD* SEAGATE 8TB HDD *SAMSUNG 850EVO 250GB * * ViewSonic XG2401 24" 144hz *SKYSTAR2 DVB-S*KAWAİ 5+1* Aerocool Strike X 800W 80+ Plus Silver PSU
  • suruculer guncel wındows konusunda haklısın ısımı goruyo dıye kurmamıstım ama anlamıyorum 4 gun download bekle ve oyuna gıreme

suruculer guncel wındows konusunda haklısın ısımı goruyo dıye kurmamıstım ama anlamıyorum 4 gun download bekle ve oyuna gıreme

sürücülerin hepsi güncel directx de güncelse bence windowsunu değiştirmekten başka şansın kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STALKER-1903 -- 19 Şubat 2010; 23:32:49 >

Orijinalden alıntı: arthur20

evohan :
    Bu resimler ne böyle yavs adama kadavra yapıyor ss ler için teşekkürler iyi yakalamışsın sahneyi

sen bide onu olurken seyret heriflerin mimiklerinin bire bir yapmışlar nerdeyse

not : normalde predatorların bu tutumları her türlü ölüm saçan varlıklara karşıdır yani ölüm, en acımasız şekilde ölümü çağırır felsefesi hakim , alien ları ise eğitimleri için kullanmışlardır aslında , yannış anlaşılma olmasın

ilk iki filmdeki predatorlarda her nekadar bu felsefeye sahip olsalarda aslında kanun kaçağı predatorlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 20 Şubat 2010; 0:17:33 >

• indiryorum yahoooooooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

ne yaptıysam olmuyor video introdan sonra masaüstüne atıyor. reloaded ve razor crackler denendi dx update denendi redist olarak herşey denendi nuh diyor peygamber demiyor

Ati ekran kartıyla uyumsuz olabilir mi, sistemde overlock var mı? Benim sistem o/c siz ve nvidia 9800gt. Zaten image içinde gerekli programlar için klasör vardı diye biliyorum, gerçi benim kurmama gerek kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korgeneral

quote:

Orijinalden alıntı: alito

ne yaptıysam olmuyor video introdan sonra masaüstüne atıyor. reloaded ve razor crackler denendi dx update denendi redist olarak herşey denendi nuh diyor peygamber demiyor

Ati ekran kartıyla uyumsuz olabilir mi, sistemde overlock var mı? Benim sistem o/c siz ve nvidia 9800gt. Zaten image içinde gerekli programlar için klasör vardı diye biliyorum, gerçi benim kurmama gerek kalmadı.

hayır sadece bu oyunda yapıyor başka oyunlarda böyle şeyler yok yani sistemle ilgili değil windows yada oyunla ilgili ama çözüm bulamadım.

• Oyunu kurdum şuan şöle bi test ettim windows 7 64 bit sistemimde full herşey açık 1680*1050 çözünürlükte 35-60 fps arası gidip gelio merak eden arkadaşların bilgisine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requiem_For_a Dream -- 20 Şubat 2010; 2:42:16 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.