Şimdi Ara

Aliens vs Predator 3™ (ÇIKTI) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
989
Cevap
0
Favori
71.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: HunterDare

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar oyun un garfikleri gayet yeterli yahu atmosfere sokuyor, garafikleri kötülemek biraz abartı bence

not : kasma konusuda bende yeni checkpointe ilk girdiğimizde oluyor bir süre ölüp tekrar ordan başlarsam kasılma olmuyor pek çakmadım ama harddiskden okuma sorunu gibi

bu arada bitiren arakadaşlara predatorla ilgili bir iki sorum var

- şuan 4. bölüme geçtim (predator tapınağındayım )sanırım ama halen tek vision um var yeni vision ları benmi açamadım acaba
    - foton silahının kitlenme olyınıda kavrayamadım diğer oyunlarda foton güdümlü idi burda kitlensede ıskalıyor hedef kaçarsa
    - block bir işe yarıyorumu ben hard oynuyorum gerçi ama block yapsamda alien bir geçirdimim baya bir can götürüyor
    - topladığımız maskeler var birde bunların oynanışa bir artısı varmı upgrade vs gibi

-Yeni vision(Alien leri daha net görebildiğin) predatorün ilerki bölümlerinde yeni maskeni takınca kazanacaksın.
    -Foton evet bazen kilitlensede ıskalayabiliyor(Alienler aşırı hızlı olduğundan kaçabiliyorlar bazen)
    -Block yaptıktan sonra light attack ile anında karşılık verirsen rakibin yere düşüyor yada sersemliyor bu sayede grap yapma fırsatın oluyor.
    -Maskeler sadece bonus puan başka bi işe yaramıyor.

tşk

yannız bu foton olayında bir aksilik var gibi kitlendiğinde bazen güdümlü atıyor bazen atmıyor yada bana öyle geldi

Güdümlü atıyor ama alienleri ıskalayabiliyor bazen, bence bunun olması çok normal çünkü alien ile oynayınca sende fark edersin acayip hızlılar.İnsanlara attığımda ise hiç ıskalamadı foton.

ben insanlarıda ıskaladım birkaç kez ... güdümlü atış için tuşu biraz bekletip kitlenince bırakıyorz değilmi başka bişey yok yani
    Evet.Foton a fazla kafanı takma, ilerde yeni bi silah alacaksın(Söylemek istemiyorum spoiler olmasın) foton aklına bile gelmez bi daha :)

:) ya ben bu karekterin tüm silajlarını bilirm ama silah sınırlamasınıda 4 tane ile tutulmuş yanılmıyorsam , ağ silahı falanda yok galiba ama dediğin doğru prdatorla genelde gizlilik esas foton u pek kullanmıyorum bende

şuan disk var onuda güzel akkartmışlar gerçekten alien lar için birebir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 19 Şubat 2010; 15:59:28 >

• @evohan

Hepsini biliyorsan söyleyeyim o zaman;Predator spear ı alıyoruz.Bütün düşmanlara tek atıyor ve sınırsız.(Normalde böyleydi,Hard da nasıl bilmiyorum :) ) ama yavaş gidiyor biraz, orta ve yakın mesafede kullanınca ölümcül oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HunterDare -- 19 Şubat 2010; 16:13:01 >

@evohan

Hepsini biliyorsan söyleyeyim o zaman;Predator spear ı alıyoruz.Bütün düşmanlara tek atıyor ve sınırsız.(Normalde böyleydi,Hard da nasıl bilmiyorum :) ) ama yavaş gidiyor biraz, orta ve yakın mesafede kullanınca ölümcül oluyor.

bende onu bekliyordum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Last__ -- 19 Şubat 2010; 16:56:47 >

Orijinalden alıntı: addall

Aynı yerde benim oyunda atıyor , ne yaptıysam sorunu çözemedim . Tabi benim dx11 değil .

quote:

Orijinalden alıntı: ahmettombak

DX 11 modunda senaryo secip ara videoyu izledikten sonra oyundan atiyor. Bu konuda fikri olan var midir?

bendede aynı sorun var hala çözemedim

Orijinalden alıntı: alito

quote:

Orijinalden alıntı: addall

Aynı yerde benim oyunda atıyor , ne yaptıysam sorunu çözemedim . Tabi benim dx11 değil .

quote:

Orijinalden alıntı: ahmettombak

DX 11 modunda senaryo secip ara videoyu izledikten sonra oyundan atiyor. Bu konuda fikri olan var midir?

bendede aynı sorun var hala çözemedim

Aynı sorun bende de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanberk

quote:

arkadaşlar sistemim intel core2 duo 1.8, ekrankartı nvidia 9600gt oc, 3 gb ram , p35 neo f anakart hangi ayarlar benim sistemime uygun acaba yada oyunu kasmdan herhangibirşekilde oynayabilirmiyim. Bugün alıcan o yüzden lütfen acil cevap verirseniz sevinirim.

?? ewet arkadaşlar cevap lütfen!

Ya arkadaşlar kimse bir yorum yapmıyacakmı?

quote:

quote:

arkadaşlar sistemim intel core2 duo 1.8, ekrankartı nvidia 9600gt oc, 3 gb ram , p35 neo f anakart hangi ayarlar benim sistemime uygun acaba yada oyunu kasmdan herhangibirşekilde oynayabilirmiyim. Bugün alıcan o yüzden lütfen acil cevap verirseniz sevinirim.

O sistemle oyunu oynayabilirsin sistem gereksinimleri çok yüksek bir oyun değil zaten.

• Oyunun yüklü olduğu yerdeki dosyalarından, redist klasörünün içindekileri yükledikten sonra, ilk videodan sonraki masaüstüne atma sorunu kalmadı sorunsuzca oynanılıyor. Sistem çok iyi olduğu halde oyunda sık sık takılma sorunu var, patch şart..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 19 Şubat 2010; 20:08:07 >

Orijinalden alıntı: Th3InferNal

quote:

quote:

quote:

O sistemle oyunu oynayabilirsin sistem gereksinimleri çok yüksek bir oyun değil zaten.

saolun hocam :)

• quote:

quote:

quote:

kasacaktır tabiki ama makul ayarlarla ortalama 40 fps yi bulursun herhalde

• Arkadaşlar oyuna marine olarak başladım.Ancak daha başında T ile flashlight açmamı istiyo.Bastığım an oyundan atıyor.Çözümünü bilen varmı ???
    Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp
  • çalışıyo merak etme.Ben sorunumun çözümünüde buldum.Dx9 modunda açınca flashlight sonraı atma geçti.Yanlız optimizasyon kötü olmuş.1366 x 768 high 25-30 arası gidiyo samsung r522 ile
  • oyunun boyutu çok büyük ama doom3ten sonra ekran başında beni zıplatcak bir oyun çıkmadı. umarım bu başarır.. korkutucu oyunları severim.. hatta en çokta korku filmlerini izlemeyi severim yapımda bu var napıyım.. oyunu indirmeye değermi diye soracaktım gerek kalmadı biraz yorum okuyunca kesinlikle indirmem gereken bir oyun olduğunu düşünmeye başladım.. zaten uzun zamandırda bekliyordum.. daha yeni bioshock2yi indirdim ama oynamadım.. her neyse faydalı oluyor böyle topiklerde ..
  • Ya arkadaslar oyuna gırıyorum ılk vıdeodan sonra oyundan atıyor redıstekı programlarıda yukledım ısletım sıstemım wın 7 deneme surumu 7264 64 bıt sıstemımde ıyı bır sıstem cozebılen varmı baska arkdaslardada aynı sorun yasanmıs ne yapmalıyım ekran kartım nvıdıa 275 amp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panzer VIE Tiger -- 19 Şubat 2010; 21:05:25 >

Aliens vs Predator 3™ (ÇIKTI)

• sız nasıl oynuyorsunuz kardes banada anlatın oyundan atıyor ne yaptıysam olmadı

Orijinalden alıntı: Panzer VIE Tiger

Ya arkadaslar oyuna gırıyorum ılk vıdeodan sonra oyundan atıyor redıstekı programlarıda yukledım ısletım sıstemım wın 7 deneme surumu 7264 64 bıt sıstemımde ıyı bır sıstem cozebılen varmı baska arkdaslardada aynı sorun yasanmıs ne yapmalıyım ekran kartım nvıdıa 275 amp

Windows 7'de böyle bir sorun var kimse çözemedi bunu

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • gece gece vısta kurucam valla wın 7 de calsıtıran varmı?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.