Şimdi Ara

Aliens vs Predator 3™ (ÇIKTI) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
0
Favori
70.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akut One

Arkadaşlar steam_api.dll'den virüs buluyor anti virüs çözümünü de bulamadım onsuz oynayamıyoruz oyunu yardım edebilecek var mı ?

Yardım edecek hiçbir kimse yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3InferNal -- 20 Şubat 2010; 3:25:18 >
  • rezil bir oyun olmuş bu kesin.avp2 den sonra bu çok salakça geliyor:S Sadece predator ile oynamak zevkli ki onda da çoğu silah yok avp2 deki.port oyundan ne beklenir ki zaten.marine ile oynarken hiç o karanlıkta tek başına kalmak duygusunu yaşayamadım zaten kolay lokma oluyoruz.

Orijinalden alıntı: arthur20

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

3gb versiyonunu indirdim ben, kuruyorum şimdi.

çalışıyor mu diye bilgilendirirsen sevinirim.

Çalışıyor.
    Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp
  • oyun kısa dün alien ve predator u bitirdim marine ye başlamadım biraz tırsıyorum Ama onu da bitiririm şimdi, zevkli oyun..multi modların hepsini deneyemedim daha ama team death matchlar çok zevkli oluyor mixed değilse, mixed olunca karışıyor.

Ama bir sorunum var oyun dx 11 de açılmıyor, dx9 da açılıyor sadece.the game is currently unavailable gibi birşey diyor, steamın klasöründen birşey yükleyin diyoralr internetten onu da yaptım hala olmuyor..

Oyun orjinal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 20 Şubat 2010; 11:10:49 >
    Mesaj/Post : İleti
    PM : Öİ (özel ileti)
    Topic : Başlık
    Ve dahası . . .
  • quote:

quote:

Arkadaşlar steam_api.dll'den virüs buluyor anti virüs çözümünü de bulamadım onsuz oynayamıyoruz oyunu yardım edebilecek var mı ?

bendede virüs olarak görüyor.. antivirüs ü kapayıp giriyorum oyuna.. başka türlü olmadı..

Orijinalden alıntı: canpii

quote:

quote:

bendede virüs olarak görüyor.. antivirüs ü kapayıp giriyorum oyuna.. başka türlü olmadı..

Hangi virüs programını kullanıyorsanız onda steam_api dosyasını güvenli olarak gösterin olsun bitsin. Avira ve Avast'ta var bu özellik biraz kurcalayın...

• quote:

bu ne şimdi ya , herşey kurulu oyuna giriyorum hiç bir yazı gözükmüyor menu yazılarıda dahil, menuler belli ama yazıları yok bir fikri olan varmı

Aynı geri zekalı hata bende de var...

Orijinalden alıntı: OzanSRC

quote:

Orijinalden alıntı: canpii

quote:

quote:

Hangi virüs programını kullanıyorsanız onda steam_api dosyasını güvenli olarak gösterin olsun bitsin. Avira ve Avast'ta var bu özellik biraz kurcalayın...

kaspersky kullanıyorum.. güvenli gösterdim ayrıcalık tanıdım ama yine sorun verdi çalışınca bende çok uğraşmadım.. zaten 2 günde bir açıyorum oyunu.. ondada kapatıyorum oyundan çıkınca açıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Th3InferNal

Benim sorun ses kalitesini değiştirince ortadan kalktı.24bit 48000hz stüdyo kalitesi yaptım videodan sonra atma sorunu bitti.

evet bendeki sorunda buymuş sonunda oynayabildik saol

Orijinalden alıntı: bilgin13

quote:

bu ne şimdi ya , herşey kurulu oyuna giriyorum hiç bir yazı gözükmüyor menu yazılarıda dahil, menuler belli ama yazıları yok bir fikri olan varmı

oyunu tekrar kur olmadı gene kur :) eksik yükleme yapıyor

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: bilgin13

quote:

oyunu tekrar kur olmadı gene kur :) eksik yükleme yapıyor

Teşekkürler aga:) Eksik yüklemeyi de ilk kez senden duymus olduk. Ne oılur olmaz diye anti virüsü kapatıp denedim öyle oldu.:)

• Benim gibi oyunu 2GB RAMle oynayamayan var mı? Predatorle training alanında sorun yoktu, gayet akıcıydı ama ilk bölümde aşağıda marinelerin yanına geldiğim anda sistem tamamen donuyor. Bir süre sonra açılıyor, adamları öldürüyorum güç bela sonra kafayı arkaya çevirdiğim anda tekrar donuyor. Görev yöneticisinden baktığımda RAM kullanımı 2,14GB olarak gözüküyordu ve ayrıca oyun için kafayı çevirdiğimde HDD'den yazma sesi geliyordu...
    Ayarlar Very High, 8xAF, 1280x1024

Fikri olan var mı?

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Benim gibi oyunu 2GB RAMle oynayamayan var mı? Predatorle training alanında sorun yoktu, gayet akıcıydı ama ilk bölümde aşağıda marinelerin yanına geldiğim anda sistem tamamen donuyor. Bir süre sonra açılıyor, adamları öldürüyorum güç bela sonra kafayı arkaya çevirdiğim anda tekrar donuyor. Görev yöneticisinden baktığımda RAM kullanımı 2,14GB olarak gözüküyordu ve ayrıca oyun için kafayı çevirdiğimde HDD'den yazma sesi geliyordu...
    Ayarlar Very High, 8xAF, 1280x1024

Fikri olan var mı?

bendede oluyor ama sadece checkpoint lere ilk girişlerde belli bir süre yeni harita açılırken , ama o mekanı da biraz ilerleyip tekrar başlarsam düzeliyor

bana hdd den okuma sorunu gibi geldi ama ram de olablir tabi bakmadım ram e

• neredeyse 2 aydır PS3'ye FPS tarzı oyunları oynuyorum dedim bunu almiyim PC'ye indirdim yükledim dün oyniyim dedim ama oynayamadım elim gamepade acayip alışmış klavye+mouse ile oynayamadım pek fazlada sevmedim oyunu açıkcası beklediğim gibi değil..
    neyse indirmiş bulunduk attık arşive

AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller
    iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Series 10 46MM
    Steam
  • Texture seviyesini normal yaparsanız donmalar olmuyor. Ancak High ile normal arasında bariz fark var ve oyun aşırı ram kullanıyor
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.