Şimdi Ara

Aliens vs Predator 3™ (ÇIKTI) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
989
Cevap
0
Favori
71.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • valla oyunu benim paneldeki dandik sistemle açtım dx11 açtım ama hd4850 dx11 destekli mi bilmiyorum doğrusu kiç kasıntı yaşamadım. oyun iyi optimize olmuş galiba çünkü benim sistemime isyanla ilgili pek çok konum vardı bu forumda
  • repacl mevcut 3.69gb felan.. videolar %50 downsampled diyor ve ingilizce harici diğer diller çıkarılmış. downsample dedikleri kalitenin düşmesi miydi şimdi sakata gelmeyelim çünkü star wars force unleashed'ı repack oynuyorum ve ara videoların çoğunda ses yok ki bu durum da oyun keyfime limon sıkıyor. biri şu downsample olayını bi açıklasın pls:)

Aynı sitede Modern Warfare 2 nin bir gün içerisinde 1000 küsür seed ve 6000 leech olduğunuda görmemişsindir heralde.

Yoh o sıra tr da değildim.milat koy 2009/11. aydan bu yana 43500 görünüyor çekim.3 ay sonra karşılaştır.
  • sega dan zaten ne kadar grafik beklenirki.. eğlence kısmını yapsın yeter sega.. grafikte pek başarılı değil.. ben mevcut kartım bozulduğu için 5850 aldım dx11 için değil ama dx9 daki performansıda mükemmel.. vmod da bile ısınma sorunu çıkarmıyor.. yani yine olsa yine alırım.. tabiki 200 serisi fln satıpta almak biraz gereksiz olur çok paranız yoksa..

bu arada stalker de dx11 i 10 kat daha iyi..şıklandırma ve bazı objelerdeki tessellation taktir edilmesi lazım.. bunda ise aç kapa pek farketmiyor dx11.. ufak bi fark var ama zaten oyun o kadar hızlıki predator ile fark büyük olsa bile farkedilmez.. en azından 5850 90+ fps alıyor oyunda da strese sokmadı bizi:D :D (bu oyun için değil mafia2, conviction gibi beklediğim oyunlar için.. )

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

dx10'un dx9'dan ne farkı vardı ki dx11 dişe dokunsun. 3 sene öncesini hatırlıyorum, daha dx10 yeni çıkmışken millet ortalıkta bağırışıyodu 8600 ya da 2600'den aşşağı kart almayın, dx 10 oturacak üzerimize atlayacak diye evet oturdu dx10, hem de fıçının üzerine oturdu. ne bi yaygınlaşma oldu, ne bi fark oldu, ne bi mantığı oldu. o zamanlarda 8600gt veya ati 2600 ayarı dx10 kart alacağıma x1950 dx9 almıştım ve 5-6 gün öncesine kadar (toplam 3 yıl kullandım) neredeyse tüm oyunları oynamıştım ve çok az oyunda ayar kısmak zorunda kalmıştım (bkz gta4, shift ..vs). onun için benim tavsiyem eğer dx11 kart alıyorsanız da kesinlikle dx9 performanslarına bakarak alın, size garanti veriyorum dx11 ölü doğan çocuk gibi, tıpkı dx10 gibi.

bu oyunun da dx11'i yalan bi ciladan başka bi şey değil ss'lerden anladığım kadarıyla.. altımıza bez bağlı ve marine oynuyorken tesselation'a dikkat edebilen babayiğidin anlından yalarım ben. misal gidin STALKER'daki dx11 olayına bakın, çok daha iyi ve gerçekçi; ayrıca oyuna da cuk oturuyor.

hep anlattık bunları ama her yeni oyun için dx11 lafını duyan bazı ateşli kullanıcılar gereksiz yere heycan yapıp iddalaşmaya çalıştılar oyunda bir fark olmayıncada görüntü büyütüp taşta toprak tess. grafiği aradılar falan :)

ama avp 3 bu ateşli tayfanın gözünü iyce açmıştır sanırım yani hep söylediğimiz gibi oyun piyasası konsollar üzerinden dönüyor ue3 onun için halen sağlam oyunlar çıkarmaya devam ediyor bu moturun gelişmesi ancak yeni konsollardan sonra olacaktır ozamanda dx10-11 i gerçek anlamda kullanabilirler yani bir shader devrimi anca ozaman gelir

tuvalette oyungezer okuyodum az önce cevat yerli 2012'den önce oyunlar yine hemen hemen aynı grafiklerle gelecek diyordu, yeni nesil grafikler yeni nesil konsollarla gelecek vs vs bi şeyler söylemiş. 2012'den önce bi grafiksel devrim beklemeyin diyorlar yani. ona bakaraktan ben de diyorum ki oyunlar 2-3 yıldan beridir aşağı yukarı aynı grafiklerle geliyor ve bu durum 1-2 yıl daha sürecek diye düşünüyorum. şimdi buna bakıp vay dx11, vay tesselation efendim yeni teknoloji diye ortalığı ayağa kaldırmaya gerek yok çünkü değecek bir şey yok. konsolların donanımı eskidi ama hala taş gibi pc'ye paralel grafiklerle oyun oynatmaya devam ediyor. dediğin gibi oyun piyasası gerçekten konsollar etrafında dönüyor ve yeni nesil konsollar çıkmadan hayvani bi grafiksel devrimm beklemek saflık olur. arada crysis gibi zamanının ötesinde grafiklerle gelen istisnalar olabilir tabii.
    bu oyuna gelirsek ilk 2 oyunu soluksuz oynamıştım, bu da insanı onlar gibi moda sokabiliyorsa hayli hayli oynarım ki grafikler zerre umrumda değil.

cevat yerli bunu yeni yeni diyor işin komiği ve gerçeği epic games den yetkili ağızlar bunu 4-5 sene önce söylemişti "2013 den önce dx10 dan bile bişey beklemeyin ozamana kadar ue3 le harika oyunlar çıkarmaya devam edeceğiz" diye

not : evet bu oyun ilk iki oyun gibi havaya sokabiliyor gerçekten insanı özellikle predator harika olmuş elemanaların kafayı kopartırken ki sahneler çok güzel dizayn edilmiş hafif slowmotion gibi oluyor adamın küçük dili bile görünüyor nerdeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 18 Şubat 2010; 16:11:01 >

• arkadaşlar bana pc'ye oyunu kuran varsa binkw32.dll su dosyayı rar'layıp atabilecek olan varsa çok mutlu olurum bu dosya yuzunden giremiorm rica minnet lutfen..

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

quote:

Orijinalden alıntı: brktsn

82 Part. Kac dvd oluyor. İndirmeye üşeniyorum.

partlı halı 10 gb oluyor partları acınca 5 dvd ıster sanırım

1Mbit baglantı hızıyla kac günde iner? Ayrıca 8Mbit'e kac günde iner ?

10 gb'lık oyun.

quote:

Orijinalden alıntı: kadir_74

arkadaşlar acaba paneldeki sistem nasıl oynarım işletim sistemi win 7 (ekran 19 inc)

piyasa ps3 ya da xbox ın gücüne göre gidiyor.

en çok tutan platformun oyun gücü neyse ona göre çıkıyor oyunlar. diğer platformlar es geçiliyor. ha bi de dalga geçiyorlar. elemanlar resmen dalga geçiyor pc oyuncularıyla. grafik ayarlarını bırak oyunların çoğu adam gibi optimize olmuyor.patchler yarım yamalak. insanı tiksindirdiler resmen oyundan.xbox ya da ps3 e geçmemiz için ellerinden geleni yapıyorlar. pc yi destekleyen bir iki şirket kaldı sadece. blizzard bekleme makinesi haline geldi. oyunlar zaten rezil durumda. multiplatform oyunlardan korkun arkadaşlar. pc için ne varsa kendine özel oyunlarında var.o da zaten adam gibi çıkan bir elin parmağını geçmiyor yılda.

bu abidik gubidik olaylar yüzünden gittim xbox aldım bende. dünya varmış diyorum başka bişey demiyorum.

• ben oynuyorum dx11 de grafikler sonda predator oldum gayet zevkli yeni başladım oyuna.

Orijinalden alıntı: angelus26

Çok kötü sistemin hayatta açmaz upgrade yapman lazım baştan sona,çöp bi sistemin war
    Gösteriş delisi millet yaa

quote:

Orijinalden alıntı: kadir_74

arkadaşlar acaba paneldeki sistem nasıl oynarım işletim sistemi win 7 (ekran 19 inc)

Bence de bu sistemle oynanmaz. Tetris`e talim et.

Orijinalden alıntı: kubillian

direct x lerle boşa heveslenmeyin.

piyasa ps3 ya da xbox ın gücüne göre gidiyor.

en çok tutan platformun oyun gücü neyse ona göre çıkıyor oyunlar. diğer platformlar es geçiliyor. ha bi de dalga geçiyorlar. elemanlar resmen dalga geçiyor pc oyuncularıyla. grafik ayarlarını bırak oyunların çoğu adam gibi optimize olmuyor.patchler yarım yamalak. insanı tiksindirdiler resmen oyundan.xbox ya da ps3 e geçmemiz için ellerinden geleni yapıyorlar. pc yi destekleyen bir iki şirket kaldı sadece. blizzard bekleme makinesi haline geldi. oyunlar zaten rezil durumda. multiplatform oyunlardan korkun arkadaşlar. pc için ne varsa kendine özel oyunlarında var.o da zaten adam gibi çıkan bir elin parmağını geçmiyor yılda.

bu abidik gubidik olaylar yüzünden gittim xbox aldım bende. dünya varmış diyorum başka bişey demiyorum.

en berbatıda oyunların pc ye çok geç çıkması idi vede çoğu dmc tarzı oyunu pc ye sürmüyolar bile , mesela gow serisi ps3 çok pis bayrakçılık yapıyor ölzellikle eskiden bukadar değillerdi ... xbox ada dantes inferno çıktı iyikide giderdik bu hezeyanımızı bir nebze pc gene yetim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

quote:

82 Part. Kac dvd oluyor. İndirmeye üşeniyorum.

partlı halı 10 gb oluyor partları acınca 5 dvd ıster sanırım

1Mbit baglantı hızıyla kac günde iner? Ayrıca 8Mbit'e kac günde iner ?

10 gb'lık oyun.

8mbit ile 8 saatte iniyor..

• steamede çıkmış indiriyorum 9-80 kb arası gidip geliyor, yarına iner umarım 15% şimdi..

tabi onunla birlikte toplamda 5 oyun indiriyorum steamden o yüzden de yavaş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 18 Şubat 2010; 21:57:07 >
    Gtx285 1920x1200 16af High oyun akıcı...

Aliens vs Predator 3™ (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digiali -- 18 Şubat 2010; 22:37:10 >

• Rebellion senin yapacağın optimizasyonun...

Arkadaş oyun her şeyiyle güzel ama sahip olduğum sistemde bile ciddi şekilde uzun süreli takılmalar yaşıyorum.Ekran kartı,dokuları çizerken zavallım zorlana zorlana bir hal oluyor.

Hayranlık cehaletin kızıdır. İnsanlar ancak anlamadıklarına hayran olur ve taparlar-Jean Meslier
  • Oyun güzel mi arkadaşlar ?
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.