Şimdi Ara

Aliens vs Predator 3™ (ÇIKTI) (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
989
Cevap
0
Favori
71.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Redevil49

arkadaşlar oyunu ilk kurudm açıldı oyadım sonra format attım pc ye tekrar kurdum crack yaptım gerekli programları kurdum ama şöle bir hata aldım lütfen yardımcı olun...

Hata Bu
    http://www.zshare.net/image/728976433fbe1cd2/

Kimse Yok Galiba Böle Bir Sorunla Karşılaşan...

Resmi doğru düzgün bir siteyek oyarsan indirmeden bakabileceğimiz ozaman herkes cevaplar ama senin resmin için kimse indirme zahmetine katlanıp o resmi pc sine indirmez

• Arkadaşlar bu Nvidia ne zaman bir patch yayınlamayı düşünüyor bu oyun için? Bilen varmı orada çalışan filan :P

Şaka bi yana cidden patch lazım gerçi normal ayarlara aldığım zaman akıcı oynayabiliyorum ama bu seferde grafikler den ödün vermiş oluyoruz sinir oluyorum...
    Corsair 280X Case-Gigabyte X570 I AORUS PRO WIFI - AMD Ryzen 7 3700X - Corsair Vengeance RGB Pro 16gb 3200mhz - MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio - Corsair Force Series™ MP510 480GB M.2 SSD - Corsair HD140 Dual RGB LED 140mm PWM Fan - Corsair Lighting Node Pro RGB - Corsair Hydro Series H115i RGB Platinum - Corsair K95 RGB Platinum Mechanical Keyboard - Corsair Ironclaw RGB Wireless Gaming Mouse - Corsair MM800 RGB Polaris Gaming Mouse Pad - Corsair ST100 RGB Premium Headset Stand - Corsair VOID PRO RGB Wireless SE Premium Gaming Headset - MSI Optix MPG27CQ WQHD 27'' 144Hz 1MS Curved Monitor
  • Birde şu ses olayını çözebilsek herşeyi denedim oyun halen sessiz bende :D

Moo-hyuk yazmış ses sorunu çözümünü, benim problemi araştırırken onu da görmüştüm başka çözümü yok sanırım..

Orijinalden alıntı: Redevil49

arkadaşlar oyunu ilk kurudm açıldı oyadım sonra format attım pc ye tekrar kurdum crack yaptım gerekli programları kurdum ama şöle bir hata aldım lütfen yardımcı olun...

Hata Bu
    http://www.zshare.net/image/728976433fbe1cd2/

Kimse Yok Galiba Böle Bir Sorunla Karşılaşan...

Evet resmi buraya yüklersen sorununu çözmek için yardım edebiliriz ama bu şekilde kimse indirmez bir arkadaşımızında söylediği gibi.
  • Katılıyorum, önceki sayfada bende yazmıştım önce orjinal ve korsan ayrımı yapılması gerektiğini, buraya yazan bir arkadaş vardı oyunu orjinal, kendi oyununda herhangi bir sorun olmadığını söylüyordu. Bunu referans alarak bu sorunların %90'ı oyunun orjinal olmamasından kaynaklandığını söyleyebiliriz sanırım, geriye kalan %10'luk kısımdaki sorunlar steam update ile çözülüyor. Çözüm arayışı olmalı tabi ki fakat orjinalde sorun olup olmadığını bilmeden yapımcılara laf atmak, suçlamak falan anlamsız oluyor.

alienı seçtim biraz oynadım anamenüye döndü oyuna başlarkeki alien predator marine seçilen ekrana bi dahamı seçicem birinide devam edicem anlamadım burda kapadım orda oyunu ..

bide grafikler aman aman olmamasına rağmen çok kasıyor asıl sorun aralarda 2-3 sainye takılıyor oyun devam ediyor bunun bi çözümü varmıdır ??,

bu arada neden herkes predetor seçmiş yaaa benmi alien seçtim bitek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 24 Şubat 2010; 15:27:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Arkadaşlar repacki kurdum tam 2.5 saat sürdü

alienı seçtim biraz oynadım anamenüye döndü oyuna başlarkeki alien predator marine seçilen ekrana bi dahamı seçicem birinide devam edicem anlamadım burda kapadım orda oyunu ..

bide grafikler aman aman olmamasına rağmen çok kasıyor asıl sorun aralarda 2-3 sainye takılıyor oyun devam ediyor bunun bi çözümü varmıdır ??

işte bekliyoruz nvidia patch çıkaracak :)
    Corsair 280X Case-Gigabyte X570 I AORUS PRO WIFI - AMD Ryzen 7 3700X - Corsair Vengeance RGB Pro 16gb 3200mhz - MSI GeForce RTX 2080 Gaming X Trio - Corsair Force Series™ MP510 480GB M.2 SSD - Corsair HD140 Dual RGB LED 140mm PWM Fan - Corsair Lighting Node Pro RGB - Corsair Hydro Series H115i RGB Platinum - Corsair K95 RGB Platinum Mechanical Keyboard - Corsair Ironclaw RGB Wireless Gaming Mouse - Corsair MM800 RGB Polaris Gaming Mouse Pad - Corsair ST100 RGB Premium Headset Stand - Corsair VOID PRO RGB Wireless SE Premium Gaming Headset - MSI Optix MPG27CQ WQHD 27'' 144Hz 1MS Curved Monitor
  • ooho çıkmaz o patchte :)

peki alienı seçtim biraz oynadım anamenüye döndü oyuna başlarkeki alien predator marine seçilen ekrana bi dahamı seçicem birinide devam edicem anlamadım burda kapadım orda oyunu ..

bunun için napıcam bölüm bitince o seçme ekranına döndü

• Her bölümün sonunda o pencere geliyor continue diyip Alienin ikinci bölümüne devam edebilirsin, ya da diğerleriyle başlayabilirsin seçimi bize bırakmışlar. Aslında sırasıyla Marine, Alien, Predator şeklinde bölüm bölüm oynamak hikaye açısından daha iyi olurdu. Çünkü Human'la bitiriyorsun Alien'e geçiyorsun bi bakıyorsun Human'la darmaduman ettiğin yerler Aliende sapasağlam, her ne kadar 3 ırk'ta aynı zaman aralığında başlasa da hikayede kopukluk varmış gibi oluyor. Birinin bir bölümünü bitirip diğerine geçsek daha iyi olurdu gibi.
  • Oyuna Predator ile başladım tabi. Biraz ilerledikten sonra oyunu kaydedip çıktım. Bugün tekrar girdiğimde Save'im yoktu. Ben de kaydetmedim herhalde dedim oynadım yine bir saat kadar kaydettim ve çıktım. Sonra merak ettim tekrar girdim yine yoktu. Oyun çok güzel ama bu save olayı canımı sıkmaya başladı, neyi yanlış yapıyorum? Yardımcı olursanız sevinirim.

Orijinalden alıntı: HeLLgaTe

Windos 7 32bit kullanıyorum.. Oyunda gram kasma yokken durmadan 2-3 sn lik atmalar yapıyo deli olacam ya monitörü yumrukluyacam artık yeter ..

Valla o sorun sanırım herkesde var dostum. Bende oyunu bugün kurabildim anca indi ama sizin bahsettiğiniz durumu yaşıyorum ve sinir bozucu gerçekten. Sistem ile alakalı olmadığı açık çünkü oyun 60 fps civarı seyrediyor ama bir anda 10-20 bazen 30 saniyelere kadar durmalar oluyor bu durum ne kasılma ne de kilitlenme değil. Evohan arkadaşımızın önerisi üzerine oyunu açtıktan sonra biraz ilerleyip tekrar load yapıyorum bu şekilde durmalar azalıyor ama hala pürütsüz bir şekilde oynayamıyorum oyunu. Benim merak ettiğim bu durum kopya sürümlerle mi alakalı? Orjinal AvP'de bu tür bir problem yoksa orjinalini almayı düşünebilirim çünkü oyun cidden çok hoşuma gitti grafik olarak yeterli hatta yer yer çok hoş sahneler oluşuyor ama çevre detayı bazen göze batıyor keşke biraz daha özenilseymiş detirdiyor insana ama genel olarak ortalamanın üstünde bir görsel yapıya sahip diyebilirim. Kontrollerde pürütsüz olmuş bazı fps lerde ki gibi karakterimizi havada uçarmışcasına yönetiyormuş hissine kapılmıyorsunuz AvP'de. Şimdiye kadar herşey iyi hoş ama işte bu durmalar insanı sinir ediyor gerçekten, umarım orjinalinde bu tür bir problem yoktur eğer aranızda oyunun orjinalini kullanan arkadaşlar varsa lütfen bu soruma cevap versin.

• Kopya'da bütün sorunlar bende de çıktı. Ancak Directx9 versiyonunu oynayabildim o da pencere içinde, düşük çözünürlükte ve sallantılı bir biçimde. Az kalsın oyuna bir şans vermeyecektim. Orijinalini indirdim. 1920'ye 1024 çözünürlükte AA ve AF 16'ya ayarlı şekilde Directx11'le oynadım. Grafikler oldukça iyi geldi. Oyun oldukça akıcı çalışıyor ama ani dönüşlerde takılmayla bulanıklık arası bir şey oluyor arada. Oyun da gerçekten gerdi gece vakti özellikle de G35 kulaklıklarla. Henüz MP oynamadım ama bence orijinalini almaya değer. Yalnız oyun biraz zor mu ne?
    INTEL Core i7 7700K-MSI Z270 Gaming M7-Asus GTX 1080 OC-GSKILL 16GB(2x8GB) RipjawsV 3200MHz-OCZ 240GB Vertex 3 Serisi Sata 3.0 SSD-2XSamsung SSD 840 EVO 250GB-2X1TB Seagate SATAII-Samsung S27A950DS-Cooler Master HAF X 942-Silverstone Olympia 800Watt-CORSAIR Hydro Serisi H80i-Logitech Z5500 THX 5+1-Logitech G710+-A4 Tech Bloody V7 Multi Core Gun3-Logitech G35-Logitech G25
  • prdatorun son silahı doğru kullanırsa zaten tek atışta direk ölümcül bir silah mesafede tanımıyor pek... ama alien ler için 3. siah daha iyi tabikide ama gizliliği engellesede onuda insanlarda kullanması daha zevkli diyebilirm

Aliens vs Predator 3™ (ÇIKTI)

Aliens vs Predator 3™ (ÇIKTI)

• Son zamanlarda oynadığım en rezil oyun 10dk sonra çıktım ve sildim..

Orijinalden alıntı: Predator-147

Oyuna Predator ile başladım tabi. Biraz ilerledikten sonra oyunu kaydedip çıktım. Bugün tekrar girdiğimde Save'im yoktu. Ben de kaydetmedim herhalde dedim oynadım yine bir saat kadar kaydettim ve çıktım. Sonra merak ettim tekrar girdim yine yoktu. Oyun çok güzel ama bu save olayı canımı sıkmaya başladı, neyi yanlış yapıyorum? Yardımcı olursanız sevinirim.

P.M.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.