Şimdi Ara

Aliens vs Predator 3™ (ÇIKTI) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
989
Cevap
0
Favori
71.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • arkadaşlar acaba paneldeki sistem nasıl oynarım işletim sistemi win 7 (ekran 19 inc)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_74 -- 18 Şubat 2010; 8:45:24 >
    Xpg 2gb Nvme - 2*16Gb DDR5 Xpg
    Logitech Z906 - Creative Sound Blaster X4
    Play Station 5 - Steelseries Siberia 200
    Msı Mag 323UPF 32" 160Hz 4k 1 Ms - Nintedo Switch
  • kazık fiyatlardan dx11 kart alanlara geçmiş olsun..

Orijinalden alıntı: Arkas

1-2 SS Eklede bizde dx11 kart almaya niyetlenelim,yada dx11 vgalı laptop.

Dx11 görmek için bekleye bekleye bu oyunu mu bekledin Stalker'a falan bak daha iyi. SS dolu orası

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • Şişt yan çizme göster marifetini yada ebediyen sus.
    "My mind is one with my soul..." "I am near, yet so far away..."
    "Through the eternal flame, i travel..."

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • Şu predator alienla boğuşurken yakın plan 1-2 ss iyi giderdi.
  • Oyun sardı marien olaarak başlayın derim heyecan olsun.Dx.9 ile 11 arasındaki fark içinde yukarıdaki ss e bakarak diyebilirimki çok ince detaylar ortaya çıkıyor yani bu oyunda da zaten alien saldırcakmı falan derken o dtayları takip etmek çok zorTek belirgin fark ssteki resmin sağ üst köşesinde tavandan aşağıya kolon ortaya çıkıyor dx.9 da belli olmuyor.O kolon çıkmasada olur bu da demekki 50 serisine geçmek için aceleye gerek yok 4870 ile devam...

Orijinalden alıntı: speedy35

Oyun sardı marien olaarak başlayın derim heyecan olsun.Dx.9 ile 11 arasındaki fark içinde yukarıdaki ss e bakarak diyebilirimki çok ince detaylar ortaya çıkıyor yani bu oyunda da zaten alien saldırcakmı falan derken o dtayları takip etmek çok zorTek belirgin fark ssteki resmin sağ üst köşesinde tavandan aşağıya kolon ortaya çıkıyor dx.9 da belli olmuyor.O kolon çıkmasada olur bu da demekki 50 serisine geçmek için aceleye gerek yok 4870 ile devam...

Zaten 5*** serisine Dx11 için geçmeyi düşünen varsa ebediyen geçmesin mümkünse bi zahmet. DirectX versiyonuna göre kart alan adamın "abi bak 1 gb rami var bu kartın her oyunu full açar uff bomba kart" diyen çakallardan ekran kartı alan zihniyetten farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Şubat 2010; 11:53:19 >

• dx10'un dx9'dan ne farkı vardı ki dx11 dişe dokunsun. 3 sene öncesini hatırlıyorum, daha dx10 yeni çıkmışken millet ortalıkta bağırışıyodu 8600 ya da 2600'den aşşağı kart almayın, dx 10 oturacak üzerimize atlayacak diye evet oturdu dx10, hem de fıçının üzerine oturdu. ne bi yaygınlaşma oldu, ne bi fark oldu, ne bi mantığı oldu. o zamanlarda 8600gt veya ati 2600 ayarı dx10 kart alacağıma x1950 dx9 almıştım ve 5-6 gün öncesine kadar (toplam 3 yıl kullandım) neredeyse tüm oyunları oynamıştım ve çok az oyunda ayar kısmak zorunda kalmıştım (bkz gta4, shift ..vs). onun için benim tavsiyem eğer dx11 kart alıyorsanız da kesinlikle dx9 performanslarına bakarak alın, size garanti veriyorum dx11 ölü doğan çocuk gibi, tıpkı dx10 gibi.

bu oyunun da dx11'i yalan bi ciladan başka bi şey değil ss'lerden anladığım kadarıyla.. altımıza bez bağlı ve marine oynuyorken tesselation'a dikkat edebilen babayiğidin anlından yalarım ben. misal gidin STALKER'daki dx11 olayına bakın, çok daha iyi ve gerçekçi; ayrıca oyuna da cuk oturuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 18 Şubat 2010; 12:18:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Hala Dx11 SS'leri göremedik. Benim de başka bir oyun iniyor buna geçmedim henüz. Yok mu Dx11 full detay ss koyacak? Şu an verilmiş tüm ss lerde grafikler rezalet kere rezalet daha ne diyelim :)

Bu ne yaman çelişkidir nerden nereye iddaa et , icraat yok . sonra 180 dön = 18000post(nöbetçi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Şubat 2010; 12:17:40 >

• Repack bekliyorum bir çıksa

Orijinalden alıntı: Dante

Hee ben yazmışım oraya Dx11 benim için her şeydir diye dimi. Gözünüzle okuyun şu mesajları bi zahmet Bu oyunda DX11 olsa ne ala olmasa ne ala gördük bi nanesi yokmuş.

DX 11 ile diğer DX sürümleri arasında fazla fark olmayacağı belliydi, HD 5xxx serisi bir kart ancak yüksek performans için alınabilir ki o bile DX11'i unutturmaya yeter (bence tabi).
  • Aslında atladığımız konu oyuna göre yargılamamak lazım önümüzdeki günlerde yada aylarda çıkan oyunlar için belki farklı şeyler söyleyebiliriz.Şu an için dx11 iç açıcı gelmeyebilir ama unutmayalım yıllarda dx.9 desteği aldık belki gözümüz alıştı.Dx.11 için donanım artı grafikler ile sağlamlaştırılmış bir sistemde gözlemleyerek belki farklı şeyler söyleyebiliriz.

Biz forumdaşlar ne kadar paylaşım yapsakta burda dx konusunda hemfikir olsakta mutlaka ki ilerleyen günlerde 58 serisine adım atmak isteriz bu durumda dx11e alışıp 9 ve 10 u gözlemlemeye gerek kalmayacak zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

dx10'un dx9'dan ne farkı vardı ki dx11 dişe dokunsun. 3 sene öncesini hatırlıyorum, daha dx10 yeni çıkmışken millet ortalıkta bağırışıyodu 8600 ya da 2600'den aşşağı kart almayın, dx 10 oturacak üzerimize atlayacak diye evet oturdu dx10, hem de fıçının üzerine oturdu. ne bi yaygınlaşma oldu, ne bi fark oldu, ne bi mantığı oldu. o zamanlarda 8600gt veya ati 2600 ayarı dx10 kart alacağıma x1950 dx9 almıştım ve 5-6 gün öncesine kadar (toplam 3 yıl kullandım) neredeyse tüm oyunları oynamıştım ve çok az oyunda ayar kısmak zorunda kalmıştım (bkz gta4, shift ..vs). onun için benim tavsiyem eğer dx11 kart alıyorsanız da kesinlikle dx9 performanslarına bakarak alın, size garanti veriyorum dx11 ölü doğan çocuk gibi, tıpkı dx10 gibi.

bu oyunun da dx11'i yalan bi ciladan başka bi şey değil ss'lerden anladığım kadarıyla.. altımıza bez bağlı ve marine oynuyorken tesselation'a dikkat edebilen babayiğidin anlından yalarım ben. misal gidin STALKER'daki dx11 olayına bakın, çok daha iyi ve gerçekçi; ayrıca oyuna da cuk oturuyor.

hep anlattık bunları ama her yeni oyun için dx11 lafını duyan bazı ateşli kullanıcılar gereksiz yere heycan yapıp iddalaşmaya çalıştılar oyunda bir fark olmayıncada görüntü büyütüp taşta toprak tess. grafiği aradılar falan :)

ama avp 3 bu ateşli tayfanın gözünü iyce açmıştır sanırım yani hep söylediğimiz gibi oyun piyasası konsollar üzerinden dönüyor ue3 onun için halen sağlam oyunlar çıkarmaya devam ediyor bu moturun gelişmesi ancak yeni konsollardan sonra olacaktır ozamanda dx10-11 i gerçek anlamda kullanabilirler yani bir shader devrimi anca ozaman gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 18 Şubat 2010; 13:51:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir_74

arkadaşlar acaba paneldeki sistem nasıl oynarım işletim sistemi win 7 (ekran 19 inc)

Dalga geçiyorsun heralde. Allah aşkına işine bak kardeşim.

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

dx10'un dx9'dan ne farkı vardı ki dx11 dişe dokunsun. 3 sene öncesini hatırlıyorum, daha dx10 yeni çıkmışken millet ortalıkta bağırışıyodu 8600 ya da 2600'den aşşağı kart almayın, dx 10 oturacak üzerimize atlayacak diye evet oturdu dx10, hem de fıçının üzerine oturdu. ne bi yaygınlaşma oldu, ne bi fark oldu, ne bi mantığı oldu. o zamanlarda 8600gt veya ati 2600 ayarı dx10 kart alacağıma x1950 dx9 almıştım ve 5-6 gün öncesine kadar (toplam 3 yıl kullandım) neredeyse tüm oyunları oynamıştım ve çok az oyunda ayar kısmak zorunda kalmıştım (bkz gta4, shift ..vs). onun için benim tavsiyem eğer dx11 kart alıyorsanız da kesinlikle dx9 performanslarına bakarak alın, size garanti veriyorum dx11 ölü doğan çocuk gibi, tıpkı dx10 gibi.

hep anlattık bunları ama her yeni oyun için dx11 lafını duyan bazı ateşli kullanıcılar gereksiz yere heycan yapıp iddalaşmaya çalıştılar oyunda bir fark olmayıncada görüntü büyütüp taşta toprak tess. grafiği aradılar falan :)

ama avp 3 bu ateşli tayfanın gözünü iyce açmıştır sanırım yani hep söylediğimiz gibi oyun piyasası konsollar üzerinden dönüyor ue3 onun için halen sağlam oyunlar çıkarmaya devam ediyor bu moturun gelişmesi ancak yeni konsollardan sonra olacaktır ozamanda dx10-11 i gerçek anlamda kullanabilirler yani bir shader devrimi anca ozaman gelir

tuvalette oyungezer okuyodum az önce cevat yerli 2012'den önce oyunlar yine hemen hemen aynı grafiklerle gelecek diyordu, yeni nesil grafikler yeni nesil konsollarla gelecek vs vs bi şeyler söylemiş. 2012'den önce bi grafiksel devrim beklemeyin diyorlar yani. ona bakaraktan ben de diyorum ki oyunlar 2-3 yıldan beridir aşağı yukarı aynı grafiklerle geliyor ve bu durum 1-2 yıl daha sürecek diye düşünüyorum. şimdi buna bakıp vay dx11, vay tesselation efendim yeni teknoloji diye ortalığı ayağa kaldırmaya gerek yok çünkü değecek bir şey yok. konsolların donanımı eskidi ama hala taş gibi pc'ye paralel grafiklerle oyun oynatmaya devam ediyor. dediğin gibi oyun piyasası gerçekten konsollar etrafında dönüyor ve yeni nesil konsollar çıkmadan hayvani bi grafiksel devrimm beklemek saflık olur. arada crysis gibi zamanının ötesinde grafiklerle gelen istisnalar olabilir tabii.
    bu oyuna gelirsek ilk 2 oyunu soluksuz oynamıştım, bu da insanı onlar gibi moda sokabiliyorsa hayli hayli oynarım ki grafikler zerre umrumda değil.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.