Dantes inferno sonunda bitti (nası sevindim anlatamam ) . Alice Madness Returns a hemen başlamayı düşünüyorum ama ilk oyunu oynamadan başlarsam çok şey kaçırırmıyım dersiniz ? yani konusu ve ince noktalar hakkında .
arkadaşlar uprgadeleri nasıl yapmalıyım şimdi ilk 3 silah için de birartene yaptım sıradakine hangisinden yapayı şimdi chapter 2 deyim ilerde hangisi daha lazım olacak??
quote:
Orijinalden alıntı: joker00
arkadaşlar uprgadeleri nasıl yapmalıyım şimdi ilk 3 silah için de birartene yaptım sıradakine hangisinden yapayı şimdi chapter 2 deyim ilerde hangisi daha lazım olacak??
hangi silahı daha çok kullanıyorsan ona yüklen..3.sıradaki at kafası şeklinde olan silahı fulledim ben baya sağlam oldu..birde karabiberliği fulledim..bıçağı hiç yükseltmedim..at başı ve biberlik en fazla kullanılan silahlar..
Konu 6666 kere okunmuş xD Tam Alice göre bir sayı :D
Güzel bir oyun fizik desteği süper
bu oyunun kesinlikle illuminati ile bağı var bence.Kurdum bira oynadım giriş videosunda nasıl gerildim anlatamam hani hayvanları canavara benzetmişler ya geyiği baphomete benzetmişler az kalsın mıcıyodum altıma.Ayrıca heryerde piramit falan var sürekli semboller var.Hemde oyun aşırı aksıyor paneldeki sistemle düşüğe alsamda yükseğe alsamda kasıyor.Poolsize yükselltim hala aynı.PHYSX LOW AYRICA
Türkçe yamasını beklemek en iyisi. Oyun kendine çekiyor 2-3dk bi bakayım dedim 1buçuk saat oynamışım zor kapattım
oyunu başta övmüştüm evet..ayrıca oynama süresi baya uzun ancak yarısına gelmeden artık yaptığınız şeyler belirli şeyler olmaya başlıyor ve baymaya başlıyor..yarıya gelmeden de böyle olmaya başlayınca oyun artık bitse de silsem demeye başlıyorsunuz malesef..
Oyun içinde Alice'in Londradaki kıyafetiyle oynamak için bir patch varmı?
türkçe yama çalışması varmı oyun için?
Arkadaşlar HD6950 kartım ile physx açabilirmiyim, açmak için ekstra bişeyler yapmam gerekiyormu?
quote:
Orijinalden alıntı: halikarnas1970
Arkadaşlar HD6950 kartım ile physx açabilirmiyim, açmak için ekstra bişeyler yapmam gerekiyormu?
Hocam bende HD5730 var ona rağmen physx'i high yapsam bile kasmıyor.Sadece çevirmeli bi silah var ondan çıkan duman kastırıyor sistemi o kadar sen rahat oynarsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Scorpioleo
quote:
Hocam bende HD5730 var ona rağmen physx'i high yapsam bile kasmıyor.Sadece çevirmeli bi silah var ondan çıkan duman kastırıyor sistemi o kadar sen rahat oynarsın.
Sağol arkadaşım, ben ati kartlarda physx açmak diye nette aradığımda bir kaç sürücü indirip işlem yapmaktan bahsediyorlar da...Yeni nesil ati kartlarda bu işlemleri yapmaya gerek varmı yoksa direk fizik açabiliyomuyuz diye sordum, batman ve alice oyununda...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Scorpioleo
quote:
Sağol arkadaşım, ben ati kartlarda physx açmak diye nette aradığımda bir kaç sürücü indirip işlem yapmaktan bahsediyorlar da...Yeni nesil ati kartlarda bu işlemleri yapmaya gerek varmı yoksa direk fizik açabiliyomuyuz diye sordum, batman ve alice oyununda...
Ben ayrı olarak herhangi birşey yüklemedim oyun yüklenirken hepsini halleti fakat Batman'i bilemem oynamadım.
Şimdi oynayabildim bende. Gerçekten çok zevk aldım.
Oyun gercekten cok iyi dovusler olsun mekan detayları vs olsun cok hosuma gitti.
quote:
Orijinalden alıntı: keskinbalta
birkaç ss
Ya bir sey soracagim; bu oyunun neresi "sexual themes" icerikli bilen varsa soylesin?
quote:
Orijinalden alıntı: Usak_Efesi Ya bir sey soracagim; bu oyunun neresi "sexual themes" icerikli bilen varsa soylesin?
eğer öyle birşey var ise söyle bilelim
ben göremedim
quote:
Orijinalden alıntı: keskinbalta
quote:
Orijinalden alıntı: Usak_Efesi Ya bir sey soracagim; bu oyunun neresi "sexual themes" icerikli bilen varsa soylesin?
eğer öyle birşey var ise söyle bilelim
ben göremedim
O gözle bakarsan her türlü bulursun
bende yeni başladım,oynayacak oyun bırakmadım pcde,sıra bunda