Şimdi Ara

Alice: Madness Returns 'ÇIKTI' (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
341
Cevap
1
Favori
21.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben sorunsuz oynadım ama madness return oynadıktan sonra o grafikler hiç çekilmiyor.
  • önce onu yani american mcgeess alice oynacaktım grafik beni etkilemezde oyunda kayıt sistemini sevmedim ölüyorsun bölümün en başından oynamak zorunda kalıyorsun bana ters bir iş bu. alice maddnes returns dada sorunlar oynadıkça düzeldi gibi takılmalar iyice azaldı böyle giderse sona kadar iyidir. bu arada bu iki oyunun oynayış süresi yaklaşık kaç saat arkadaşlar? american mcgees alice ve alice maddnes returns ayrı ayrı kaç saat sürüyor?
  • @waltran ilk Alice'de istediğin yerde kaydedebiliyorsun.
  • Müzikleri hakikaten inanılmaz başarılı olmuş oyunun ya... Tüm haftasonu oynadım, bugün hala müzikleri dönüyor aklımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waltran

önce onu yani american mcgeess alice oynacaktım grafik beni etkilemezde oyunda kayıt sistemini sevmedim ölüyorsun bölümün en başından oynamak zorunda kalıyorsun bana ters bir iş bu. alice maddnes returns dada sorunlar oynadıkça düzeldi gibi takılmalar iyice azaldı böyle giderse sona kadar iyidir. bu arada bu iki oyunun oynayış süresi yaklaşık kaç saat arkadaşlar? american mcgees alice ve alice maddnes returns ayrı ayrı kaç saat sürüyor?

o sorun madness return da da var checkpoint noktaları biraz araları uzun bi yerde öldüğün zaman farklı bi diyardan oyuna başlayabiliyorsun (: tabi 1. oyun kadar değil. madness return da baya bi uzun sürüyor. ne kadar olduğunu bilmiyorum ama uzun yani. normal modda 15 saatte falan bitirmiştim ben. zorlularda daha uzun sürebiliyor düşmanlar çok.

• 14 saatte bitti oyun. Oynarken gözyaşlarımı tutamadığım, insanın psikolojisini alt üst eden ender oyunlardan biri oldu.
    6. bölümde sadece boss mücadelesi olmasaymış keşke ama neyse.
  • dün akşam bitirdim::::::::: baya uzun ve zevkli

"artwork ekibi" çok iyi iş çıkarmış
  • oyun bitti sonunda gerçekten sağlam bir oyun atmosfer harikaydı
  • pc kasarak oynayan arkadaşlar alicemadness.ini deki fps ile olan kısmı yükseltmesi gerekiyor.Orda yazan rakam pc iyi olsa bile kısıtlama getirdği için (30 fps) kastırıyor doğal olarak
  • Hala şu stomp heart sorunu çözemedik yaaa
  • oyna oyna bitmiyor, kaç akşamdır takılıyorum, bir bakim dedim daha yüzde 37 imiş. böyle doyurucu ve sıkmayan oyunlar mazide kaldı sanıyordum. bu kadar zamanda cod un tüm serilerini oynasam rahat rahat biterdi serisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: erethan

@waltran ilk Alice'de istediğin yerde kaydedebiliyorsun.

nasıl kaydediyoruz ?
  • birkaç ss

• Tam Türkçe yama lık oyun aslında anlıyan anladı.:)

Bu türde pek oyun çıkmıyor pc ye değerini bilmek lazım.
  • Bugün kurdum ve oynadım bi miktar. Oyun feci biçimde sarıyor bence oyundan çıkıp yorum yazmam yarım saat felan sürdü bi açıp bakayım diye girdim çıkamadım bi türlü. Grafiklere atmosfere zaten diyecek laf yok bence 10 numara oyun olmuş herkes edinsin oynasın derim.
    Ayrıca o düşük not veren oyun siteleride hangi akla hizmet düşük puan verdiler anlamak mümkün değil.
  • Arkadaşlar 1. oyunuda oynamış biri olarak 2. oyuna hemen ısındım bu oyuna çocuk oyunu diyenler varsa açılış videosunu izlesnler mükemmel yapmışlar gerçekten oyunda atma sorunu yaşamıyorum physx high de sistemim aşağıda. :)

Nvidia Gt9500 1 Gb
    Intel Quad Q-8300 4 Çekirdek 2.50 Ghz
    4 Gb 900 Mhz Ram
  • İnanılmaz eğlenceli ve artwork mükemmel olmuş... Mekan çizimleri, düşmanları özellikleri çok zekice.... O yengeçler yokmu bitirdi beni animasyonları,ağzında puro bide , oynanabilirlik yani kontroller bazen yoruyor ama birtek ordan düşük puan alabilir...
    Türkçe Yamasını bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero2900

Arkadaşlar 1. oyunuda oynamış biri olarak 2. oyuna hemen ısındım bu oyuna çocuk oyunu diyenler varsa açılış videosunu izlesnler mükemmel yapmışlar gerçekten oyunda atma sorunu yaşamıyorum physx high de sistemim aşağıda. :)

Nvidia Gt9500 1 Gb
    Intel Quad Q-8300 4 Çekirdek 2.50 Ghz
    4 Gb 900 Mhz Ram

kürekten kaynaklanıyor. biraz araştır halledersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: brs17

Bugün kurdum ve oynadım bi miktar. Oyun feci biçimde sarıyor bence oyundan çıkıp yorum yazmam yarım saat felan sürdü bi açıp bakayım diye girdim çıkamadım bi türlü. Grafiklere atmosfere zaten diyecek laf yok bence 10 numara oyun olmuş herkes edinsin oynasın derim.
    Ayrıca o düşük not veren oyun siteleride hangi akla hizmet düşük puan verdiler anlamak mümkün değil.

İGN sırf görünmez duvarlar var diye oyuna 6.5 vermiş . video review ine baktım şimdi oyun gerçekten güzel görünüyor . bide oyunun psikolojik etkisi çok sağlam diye duydum . ne bakımdan etkiliyor acaba ?

• Oyun esnasında esc'e bas kaydet seçeneğini seç, yada uğraşma F4'e bas, F4'le kaydettiğin oyunu F1 ile yükleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erethan -- 6 Temmuz 2011; 8:39:52 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.