Şimdi Ara

ali biçim ve yanındakini kim izliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • A.Kyoutube
    Ali biçim Mesut can tomay Ali Mesut Şarkı mesut can tomay ali biçim, mesut can tomay eda biçim, mesut can tomay babasının taklidi, mesut can tomay babası, mesut can tomay yetenek sizsiniz, mesut can tomay korku evi, mesut can tomay cemre solmaz, mesut can tomay kutuda ne var, mesut can tomay ali biçim şaka, mesut can tomay ali biçim komik sahneler, mesut can tomay ali biçim rıdvan abi, mesut can tomay ali biçim eda biçim, mesut can tomay ali biçim cemre solmaz, mesut can tomay ali biçim zeynep bastık, mesut can tomay anna deniz, mesut can tomay bıçak, mesut can tomay berkcan güven, mesut can tomay bilal hancı, mesut can tomay baba, mesut can tomay banka reklamı, mesut can tomay baba taklidi, mesut can tomay cihan albayrak, mesut can tomay cemre solmaz film, mesut can tomay cezalı kutu, mesut can tomay canlı yayın, mesut can tomay ceren yaldız, mesut can tomay ceza, mesut can tomay cihan albayrak kavga, mesut can tomay çağla, mesut can tomay çiğ köfte, mesut can tomay çark, mesut can tomay çok güzel hareketler, mesut can tomay çelik bilek, mesut can tomay çizgi film, mesut can tomay dolunay, mesut can tomay dizileri, mesut can tomay eda biçim taklidi, mesut can tomay eda biçim sevgili mi, mesut can tomay evi, mesut can tomay eski, mesut can tomay exxen, mesut can tomay eda biçim hoşlanma, mesut can tomay eski dizi, mesut can tomay ali biçime şaka, mesut can tomay exxen e mi geçti, mesut can tomay espor, mesut can tomay film, mesut can tomay fevzi, mesut can tomay film sahnesi, mesut can tomay free fire, mesut can tomay filmi, mesut can tomay hacı, mesut can tomay havuz, mesut can tomay hapishane, mesut can tomay ın evi, mesut can tomay ıvj Rus Mesut can tomay ali biçim
    https://www.youtube.com/watch?v=BW2RYyJVHSw






    yav bunları kim izliyor, çocuk dahi olsam midem kaldırmaz bir tane normal videoları yok. her karşıma çıktılarında ekrana kafa atasım geliyor.




  • Çok şaşırdım yalnız değilmişim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayan bi toplum olduğumuzdan bunlar normal geliyor hiç görmek istemem bunları.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nereden bilelim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunları görünce ben utanıyorum qq



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeviEfendi -- 10 Ocak 2022; 11:27:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • porno çekmemişler ya eğleniyorlar kendi aralarında ne var bunda gidin coni sinsi eleştirin bunları kim izliyor diye herkes ben izliyorum der

  • Ben de bilmiyorum. Gram komik gelmiyorlar bana. Zaten ben Alper Rende,Enes Batur,bunlar olsun bu tarz eğlence kanallarını sevmiyorum. Eğlenecek olsam. Bunu izlemem. Film,dizi izlerim daha iyi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt

    Allahın vasıfsızlarının nesini savunuyorsun. Bunların izlenmesi toplumun vahim seviyesini gösteriyor. Hayranları sayesinde para kazanıyorlar ama normal vatandaşı beğenmicek zihniyette adamlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anormal zirve kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İzlenmese yapmazlar. Koca koca adamlar çıkıp kendilerine laf söyletiyor sövdürüyor o bile izleniyor rağbet oluyor.

  • bunların artısı utanma çekinme duygularının olmaması. Mesela doğum günü videosu çekiliyor kamera bana çevrilince çekiniyorum ama bunlar amuda kalkar izlettirir.

  • Ben Oğuz Sasi izliyorum ama o bunlardan da beter.

    https://www.youtube.com/watch?v=hxyRrDvqvrw&feature=youtu.be

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vasıfsızlığa kılıf bulunmuş bir mecraya dönüştü youtube filan.Her yerde artarak devam eden bir aptallık ön planda ve ütopik paralar sağlanıyor bu gibi avam takımına.Hem üzülüyorum hem kızıyorum.Youtube da Tiktok denen b*ktan uygulama da hatta Twitch denen cahil sağma platformu da en iyi örnekler.O yüzden hiçbir şey yapmayıp hayvan gibi para kaldıranların şu ekonomik durumu filan düşündüklerini sanmıyorum.Empatiden yoksun Dünya s*k*me minare g*tüme hesabı yaşıyorlar.Bunları seyredip hatta kanallarına katılıp ve hatta bağış yapanlara da Allah tez zamanda akıl versin diyorum.Bir an önce bitin, s.gdn....!

  • samtiger kullanıcısına yanıt

    yanındaki değil mesut can tomay.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viral konusunda ustalaşmış olan bu şahıslar yetenekli mizahçı ve oyuncudur. Youtube'da çalıştıkları ajansla beraber profesyonel bir iş icra etmektedirler. Günümüz çalışma standartlarının dışında kalan bu işleriyle yüksek gelirler elde ederek mutlu mesut yaşamaktadırlar. Bahtları açık olsun !




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertKabuk -- 10 Ocak 2022; 14:42:28 >
  • SertKabuk kullanıcısına yanıt

    mutlu mesut yaşamaktadır dediniz bu konudaki paylaşılan videodaki youtuberın ismi de mesut


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nesil itibarıyla ben de youtuberları yakalayamadım, ama gündemden kopmamak için arada izlemeyi deniyorum. Enes Batur, Orkun Işıtmak, Röportaj Adam izledim, düzgün profiller izlenilebilir youtuberlar.


    Ama bu iki beyefendiye denk gelince nereden baksan tutulur yanı yok. Br tane video attı arkadaşım çok komik diye "var dendi" "var dediler" deyip deyip gülüyorlar. Meğersem sözün orjinali Kerimcan Durmaz'a aitmiş. Kerimcan'ı izleyince komik buldum, 2 beyefendininkini açtım, olmamış, sürekli alakasız yerlerde kullanmaya çalışmışlar, eğreti durmuş. Kerimcan Durmaz beyefendi youtuber olarak bir üretim yapmış "var dendi" üretmiş. İyi kötü tartışılır, bu iki beyefendide üretmek yok, sadece kopyalamak var.


    Taklit elbet olur, olmaz değil ama taklite taklit dersin, yanına üretirsin. Levent Kırca, Ata Demirer gibi taklit üstadı insanların bir şeyler üretmediğini iddia etmek ahmaklık olur.


    Tabii ki bütün videolarını seyretmedim, öyle bir zamanım yok, ama iki beyefendinin başarılı bulduğunuz, fikrimi değiştirecek olduğuna inandığınız videosu olursa link atın, izleyeyim. Bu arada insanlar zamanla değişir, kendilerini geliştirirler, bugün kaliteli işler çıkarmamaları yarın çıkarmayacak anlamına gelmez. Umarım kendilerini geliştirirler daha iyi, kaliteli içerikler çıkartırlar.





  • Adamın yanında değil mi neden değilmiş? İsmini bilmiyordum, bir önemi de yok açıkçası.

  • Şu bilindik Türk YouTuberlardan sadece Barış Özcan’ı takip ediyorum. Keşfete artık bakmıyorum bile bir tane düzgün video yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben bazen izliyorum. Eğlence formatında, gırgırına videolar çekiyorlar. Bunun bilincinde değil isen videolar garip gelir.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.