Şimdi Ara

Alfa Romeo Giulia 2017 ''TR'de ilk kez'' Test

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birçok otomobil severin ilgisini çeken bir araçtı izlemek isteyen olabilir diye ekliyorum

Ancak merak ettiğim bir konu var.Araç E Segment geçiyor Herkes E ve 5 İle kıyaslıyor ama boyutu D sınıfı bir F30 Gibi..Ağırlığıda 1350 Kg imiş..Eğer gerçekten öyle ise C Sınıfı ağırlığında E Sınıfı takdire şayan

• redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Hocam D-E tartışmasına girmeyeceğim ama aracın hafif olması için mühendisler epeyce uğraşmışlar. Bir yerde okumuştum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç D sınıfı Bmw 3 serisi râkibidir ve Alfa Romeo şimdi E sınıfı bir araç üzerinde çalışıyor.

• Bu 159'un devamı değil miydi? 159'da D segmenti idi bildiğim kadarıyla..

Ama araba şahane yav, para olacak alacaksın vuracaksın kırbacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Araç D sınıfı Bmw 3 serisi râkibidir ve Alfa Romeo şimdi E sınıfı bir araç üzerinde çalışıyor.

Neden heryerde E Klas ve 5 Serisi ile kıyaslıyorlar.Bilginiz varmı?
  • Acun abi ben Almanya dan geliyom.Şimdi size alfa romeo tanıtcam
  • 2.2 motor diyene kadar herşey iyi gidiyordu

180 hp dizel deyince 1.6 asla değildir 1.9 da artık çıkmıyor 2.000 cc diye düşündüm ama 2.200 vergi için sıkıntı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiat egeanin biraz daha hallicesi ve kalitelisi olmus. Onun haricinde bir numarasi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTS1907 kullanıcısına yanıt
    Alacaktım almaktan vazgeçtim sağol
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Şundan olabilir, bu araç m3 rakibi çıkmıştı ama pist süresinde m5 dahi geçti hatta çıktığı dönemde ki Panamera dan bile daha iyi pist suresi var.

2.9 motor lu QV versiyonda kokpitinden kapı döşemlerine kadar her şey ceylan derisi belki o yüzden karşılaştıranlar olmuştur ama araba aslında d sınıfı

• Belliki uğraşılmış.. İçi çok hoş duruyor.
  • orktas O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • bu aracın otopark sinan tarafından incelenmesini bekliyorum
  • E ve 5le kiyaslamak anlamsiz ama alfa d segmentine sağlam bir yumruk atacak gibi görünüyor.ne yazik ki vergi soygunu yuzunden ulkemizde senelik ancak 5 10tane alici bulacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

Fiat egeanin biraz daha hallicesi ve kalitelisi olmus. Onun haricinde bir numarasi yok

Boş konuşmayın ya. Ayrıca incelemeyi yapan Gurbetçi arkadaşa da teşekkürler ama anlatmak istediği çoğu şeyi anlatamıyor sanki, Türkçe artık yabancılaşmış onun için.

• ' HAÇ VAR ALINMAZ !! ' diyenler gelecektir şimdi bence araç şahane direksiyonuna bayıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

Fiat egeanin biraz daha hallicesi ve kalitelisi olmus. Onun haricinde bir numarasi yok

Dünyaca ünlü ve çok iyi bir arkadaşım olan göz doktoru var numarasını vereyim isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 23 Temmuz 2016; 23:55:52 >
  • GTS1907 kullanıcısına yanıt
    Daha canlı görmemiş egeadan hallice dedi bay troll

Gereksiz bir trollsün yorumlarını okumaya gerek yok vakit kaybı.

• Tasarım böyle olur, Alfa son sözü söylemiş. Bmw, merso dahil marka çizgisi bahanesi altında aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze koymaktan vazgeçerler umarım.

• Araç Nurburgring'de kendi segmentinde ortalığı dağıttı, m3, m5 gibi arabaları madara etti , adam Egea'dan hallice diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 23 Temmuz 2016; 23:08:19 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.