Yav arkadaşlar ben sadece Kubilay anlamayınca amblemi gösterdim.Yani ambleme karşı falan değilim.Bu forumda daha önce tartışıldı.@Whisper991 hocam doğru hatırladınız,müslüman çocuğu yiyen yılan ve haç işareti varmış sanırım..
Neyse konudan iyice saptık.
Benim yılanı çıkarıp resmini çeksem, foruma koysam yemin ediyorum bir daha "Müslüman yutan Alfa yılanı" konuşulmaz bu diyarlarda
Ön plakayı ön camın arkasına yerleştirsin o zaman.
ben aracın başında bekleyip sahibine teşekkür olarak verirdim sanırım
bu arabanın benim olması için çok şeyden feda edebilirim kendimi,konu sapmasın herşeyden de demiyorum
Burası Urla mıydı
quote:
Orjinalden alıntı: Polemik
quote:
Orjinalden alıntı: ucanhoroz
İtiraz ederse daha çok yer
Polis olsam plaka yüzünden bu arabaya ceza kesmeye cesaret edemem.
Kamuflaj o cesareti verir
quote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
Benim yılanı çıkarıp resmini çeksem, foruma koysam yemin ediyorum bir daha "Müslüman yutan Alfa yılanı" konuşulmaz bu diyarlarda
quote:
Orjinalden alıntı: Rx8|CaRLioNe
quote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
quote:
Orjinalden alıntı: GöKHaN 35
Burası Urla mıydı
Çeşmealtı taraflarıda olabilir...
quote:
Orjinalden alıntı: ucanhoroz
quote:
Orjinalden alıntı: Polemik
quote:
Orjinalden alıntı: FRAGGER
Araçta ön plaka nerde arkadaşlar?
Yok.
Çok ceza yer o burda
yok yahu bende takmıyorum yer yok. bagajda tasıyorum. tatlı dılle anlatınca durumu bır sey olmuyor. tabı zıt bırıne rastlamassanız yoksa 64 tl cik verıyorsunuz
kaç para bunun Türkiye fiyatı
dünyada 500 tane 8c competizione var ve tr de 1 tane olmasına şaşırdım gerçekten..
quote:
Orijinalden alıntı: VuLTuRe*
dünyada 500 tane 8c competizione var ve tr de 1 tane olmasına şaşırdım gerçekten..
izmirde 2 tane var.
ort 300 bin eur olması lazım veya daha fazlası
quote:
Orijinalden alıntı: sinanx
kaç para bunun Türkiye fiyatı
bilgisayaRın background unu 8c süslüyor, müthiş bir araç
quote:
Orijinalden alıntı: MetuEs
quote:
Orjinalden alıntı: ecstasymen
hiç görmedim forumda alfa romeo 8C alacam önerileriniz nedir yakıtı kdv ötv si cartu curtu nedir diye soran
yine
forumdan tavsiye istese alfa 8c alınırmı kronik sorunları var diyenler çıkardı yine adamı alfa almaktan vazgeçirip golf 1.6tdi aldırırlardı
Evet bencede.Bızım forumda en iyi araba golf ve passattır.Gerı kalanına o para etmez derler :) Forumda konusu acılsaydı o paraya git scirocco al ,2.elı de ıyı olur derlerdı ,
Rüya gibi
resmin çekildigi yere bak :D
urla-iskele hehe
berbat bir tasarımı var .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme