Bildirim
Alfa Romeo 8C Türkiye'de..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
yaklaşık 3 hafta önce izmir otobanın da gördüm bu aracı güzel araba -
Muhteşem bir dizayn çok şık bir araç. -
Süper görünüyor. (Resim kalitesi kötü olsa da )
Alfa 169 ile bu araç aynı mıdır.?Yoksa farklı araçlar mı ?Bilen var mı? -
quote:
Orjinalden alıntı: bureda
Alfa 169 ile bu araç aynı mıdır.?Yoksa farklı araçlar mı ?Bilen var mı?
bana kasa tasarımı olarak aynı ozellıklerı tasıyacaklarmıs gıbı gelıyo su ana kadar gordugumuz resımlerde 169'n ozellıkle arka kısım aynı gıbı nerdeyse bırbrının.... -
ya bu arabaları alırken neden gelip forumdan ön bilgi almazlar anlamıyorum
-
quote:
Orjinalden alıntı: bureda
Alfa 169 ile bu araç aynı mıdır.?Yoksa farklı araçlar mı ?Bilen var mı?
169 daha çıkmadı bile
169 sedan falan olacak -
hiç görmedim forumda alfa romeo 8C alacam önerileriniz nedir yakıtı kdv ötv si cartu curtu nedir diye soran
yine -
Ne cesaret ? Adamı taşa tutarlar diye düşünüyorum. Sadece bir ikidefa denk geldim onuda attraction nickli arkadaş konuyu açmıştı. -
quote:
Orjinalden alıntı: Ceramony
Ne cesaret ? Adamı taşa tutarlar diye düşünüyorum. Sadece bir ikidefa denk geldim onuda attraction nickli arkadaş konuyu açmıştı.
attraction forumda epey sevilir sayılır..
forumun serhat abisidir o nedenle samimiyetimize güvendiğinden açmıştır muhtemelen...
bende başka böyle konu açan görmedim -
aslında ceramony arkadaşım olay şöyledir -
quote:
Ne cesaret ? Adamı taşa tutarlar diye düşünüyorum. Sadece bir ikidefa denk geldim onuda attraction nickli arkadaş konuyu açmıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REVENT0N -- 27 Mayıs 2009; 15:09:19 > -
kardeş bu fotoları modifiyem.com dan almışsın, çünkü altındaki "Fotoğraflar trplaka.net ten bilgin nickli arkadaşa aittir." bana ait -
amerikan filmlerinde meşhur sorgu odası vardır
dışarıdan içeri görülür içeriden dışarı görülmez
birgün sizde bunu yapın
karşınızda birisi otursun varsayalım ahmet sohbet ediyorsunuz ..
size birşeyler birşeyler anlatıyor duruyor .
gözlerinin içine bakın sonrada araya ses geçirmez bir cam indirildiğini düşünün ahmetin eti orada kalsın
söylediklerini hiç duymayın. birşey değişmeyecek çünkü
sadece izleyin ahmetin bedeni dediğimiz etin hareketlerini gözlerini dilini
sonra bir bakacaksınız ki söyledikleri herşey aslında kendisi ile ilgili ve sizinle ilgilisi olmadığını göreceksiniz
o yüzden konuşurken gözlerime bak derler ya . .
gözlerime bak bak ki bende ki beni gör etime bakma
ahmetin gözlerini gözlerinizle yakalayın hihhim şeklinde gözlerinizi kapatıp açın . aynı gemilerdeki ışıklarla haberleşme gibi
Artık ahmet için siz değiştiniz.
ahmeti artık gördüğünüzü ahmette ahmetin etide ruhuda biliyor artık ve o bakışınız beynine kazındı .
olay artık bitmiştir...
sonuçta
aslında her söz kişinin kendi özüdür .
ve
o attroya taş atanların hepsi aslında kendi taşlanması gerekenlerdir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecstasymen -- 27 Mayıs 2009; 15:54:26 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: maestro_34
kardeş bu fotoları modifiyem.com dan almışsın, çünkü altındaki "Fotoğraflar trplaka.net ten bilgin nickli arkadaşa aittir." bana ait
modifiyem.com dan almadım trplaka.net de gördüm bende...Ama modifiyem.com da senin eklediğini de gördüm..Altda belirtdim zaten.. -
quote:
Orjinalden alıntı: KubiPala
quote:
/>
-
konu yine ambleme mi geldi -
işte öyle sonuçta ceromony
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecstasymen -- 27 Mayıs 2009; 15:42:33 > -
quote:
Orjinalden alıntı: _opeth
konu yine ambleme mi geldi
Valla benim Alfa almalarında şikayetim yok.Ben KubiPala şaşırınca koydum amblemi.
-
quote:
Orjinalden alıntı: ozgurmats
yaklaşık 3 hafta önce izmir otobanın da gördüm bu aracı güzel araba
nerden biliyon oturdunmu direksiyonuna
Benzer içerikler
- fuzul oto şikayet
- 800.000 tl alınacak en iyi araba
- araba sürmek için boş araziler ankara
- ani fren nasıl yapılır
- v kayışı koparsa ne olur
- kia ev2
- elektron quasar fiyat
- renault clio 2024
- phev araçlar
- togg ısı pompası var mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X