Bildirim
Yobo ve Krasic Kap
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ALLAAAAAAAAAAAAAH
-
Yabo dayı
Ah be aykut takımın bu hale gelmesını mı bekledın. neyse inşallah gelır bu adamlar, kapa bildirilenlerı alıyoruz genelde. -
Orta saha alınmazsa hiç bir anlamı yok. Christian'la olmaz bu iş. -
-
Vaslui'ye elenirsek çok yazık olacak ben ona üzülüyorum. -
fırtına mı geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrr -
Sarııııı -
Hayırlı olsun gençler :) Krasic'i hiç izlemedim bakalım nasıl oyuncuymuş -
Hayırlı O -
Çok güzel fakat orta saha alınmayacak mı arkadaş delireceğim ya -
Krasic alinirsa kuyt forvete cekilir cok iyi oldu. Dun forvette cok etkindi. Ortasahayada ofansif bir adam alinirsa tamamdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Defansa Twente'de ki Douglas alınmalıydı bence maliyeti max 7 milyon €,dünyada topu oyuna daha iyi sokan bir stoper tanımıyorum orta sahaya koy xelçuk ve ferdiden farkı yok nerdeyse ayrıca fiziğini gayet iyi kullanır.Yobo gereksiz oldu bence 5 milyon verip aldığı stoperi ve bekiri yedek kulübesine hapsetti resmen.Krasic gayet iyi olur fb için kuyt sow'un arkasında forvet arkası/2. forvet oynar alex ile rotasyonlu hollanda da parladığı dönem gibi ve birde kaliteli bir orta saha ile bu takım iş yapar hayırlı olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Cemo5834
Hayırlı olsun gençler :) Krasic'i hiç izlemedim bakalım nasıl oyuncuymuş
avrupanin bence en etkili 5 kanat oyuncusundan biridir. juvede ilk sezon iyiydi, ikinci sezon neden oynamadi bilmiyorum. eger cska daki performansini gosterirse turkiyedeki takimlari hallac pamugu gibi atar... -
Çok iyi isimler Bu sene GS ve FB açık ara ilk iki olur diye düşünüyorum,tabi herşey kağıt üstünde olduğu gibi değil
Yalnız bunların ışığında Krasic sağ açık,kuyt forvet,Sow yedek mi olacak ? -
quote:
Orijinalden alıntı: iliqueur
quote:
Orijinalden alıntı: Cemo5834
Hayırlı olsun gençler :) Krasic'i hiç izlemedim bakalım nasıl oyuncuymuş
avrupanin bence en etkili 5 kanat oyuncusundan biridir. juvede ilk sezon iyiydi, ikinci sezon neden oynamadi bilmiyorum. eger cska daki performansini gosterirse turkiyedeki takimlari hallac pamugu gibi atar...
Krasiç çok iyi bi oyuncudur ama sana bi çırpıda 10 tane Krasiç'ten daha iyi kanat oyuncusu sayarım. -
%90 alırız genelde fb anlaşıpta bildiriyo shakiri vs olayı yaşanmasın diye ama tabi anlaşılamayadabilir ama eğer krasic gelirse kuyt forvet oynar m.topuz ön libero oynar genelde + yobo gelirse defans hallolur gibi bir de ön libero alınırsa tamamdır. Lass ın gelmesini çok istiyodum ama zor gibi -
ohhhhhhhhhhhhhhhhh oyhhhhhhhhhhhhh -
Yobo nun bu takımda her zaman yeri var. Egemenle iyi bir ikili olurlar. Krasic in gelmesi lazım sağ kanadımız iyi değil. Forvette Kuyt ve Sow oynar. Sorun forvette değil. İleri top götüren adam yok. Defanstan top çıkartamıyoruz. Orta sahaya Emre tarzı bir oyuncu şart . Emre gibi bir madeni kaybettik . olacak şey değil . Bedava verdik adamı. Parayla yerini dolduramıyoruz . -
quote:
Orijinalden alıntı: Intelligence Cube
Çok iyi isimlerBu sene GS ve FB açık ara ilk iki olur diye düşünüyorum,tabi herşey kağıt üstünde olduğu gibi değil
Yalnız bunların ışığında Krasic sağ açık,kuyt forvet,Sow yedek mi olacak ?
Sow yedek kalacak oyuncu değil ama Kuyt'u sağda düşünmediği için aykut, krasici istemiştir. Bu durumda forvetlerden birine yol gozukuyor bienvenu olacak sanıırım. Lazio'da petkovic var geçen sene samsundaydı hatırlarsınız bienvenu young boystan ogrencisi, lazioya istemiş. güzel para okutursak çok iyi olur.
Benzer içerikler
- şükrü saraçoğlu oturma planı
- passolig para çekme
- pivot santrafor nedir
- 12 yaş altı maça biletsiz girebilir mi
- aziz yıldırım mafya mı
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X