Şimdi Ara

Alevilerden dev miting ve 1 hafta okul boykotu kararı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
903
Cevap
4
Favori
18.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunları bildiğin için mi bilim adamı değilsin?
  • Kürt Türk en azından çatışma boyutunda bitmişken her iki taraftan alevi sünni oyunu çıkartılmaya çalışılıyor....

Bizim insanımız da kukla gibi gelir bu oyunlara hemen! Devlet oynar, Örgütler oynar olan ülkenin geleceği olur!

Bir defa da din değil bilişim tartışılsa?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk okul düzeyindeki çoçuklara yanlış bence Ülkede ne egitim nede ögretim kaldı - Eger kanun çıkarasa velinin dilekçesiyle çocuk dersten muaf olabiliyor+Alevilere laf söyleyen var alevinin dostlugu çok saglamdır.Her aleviyide bir tutmayın alevilerin içindede bir çok bölüm var bunların içinde namaz kılanıda var oruç tutanıda sünniden daha saglamıda var hepsinin bir tutmamak lazım NOT: sünniyim
  • Zorunlu osmanlıca dersi felanda getirdi, amacı heralde tekrar osmanlıyı canlandırıp başkan olmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

bunlar da kürtler gibi gaza gelmez umarım
    kürtler,geziciler sıra alevilerde mi ?
    uslu uslu geçinip gitmek varken nedir bu anarşistlik ? beğenmeyen çeker gider
    sonra vay efendim neden düşmansınız

not:Akpli falan değilim.ülkücüyüm. Atatürkün getirmiş olduğu Cumhuriyet rejimi ile seçilmiş olan iktidara saygı duyuyorum sadece.Adam milletin aklını çeliyor mu çeliyor. yapacak bir şey yok halkımız akıllanmalı.SOKAKLARI YAKIP YIKARAK DEMOKRASİ elde edilemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioactiveRc -- 25 Ocak 2018; 22:4:17 >
  • aleviler yahudi ya da hristiyan olsa bile bu kadar laf atılmaz neden bu kadar ayırmaya meraklısınız insanları ? yazık günah başka bişey demiyorum.
  • Osmanlıca dersi saçmalıktır. ağır ingilizce öğretilsin, vakti zamanında osmanlılar Fransızca öğrenmek için kıvranırmış. En önemli öncelikli dil İngilizcedir. Kim ne derse desin, bu sadece gündem değiştirme çabası, AKP de kabineden kaç kişi biliyor osmanlıcayı?
  • Bende diyorum Konu dışının kalitesi neden bukadar düştü..
  • Aleviler Dinsiz mi? Ali müslüman dı. Neden din dersinden bu kadar kıllanıyor lar ki? oldu olacak çıkıp biz türkiyenin içinde dinsiz bir toplumuz müslüman değiliz desinler olsun bitsin.
  • Alevilerin yaşadığı dinin ne olduğunu bile birisi bana anlatsın, ben yıllardır çözemedim.
    Bunlar Hz. Ali böyle böyle yapıyor diye, saçma sapan adetler ile saz çalıp değişik değişik hareketler ile, sözde Allaha kulluk ediyorlar.
    Madem Din dersi yasaklansın istiyorlar, Alevi mezhebinin yayılmasını sağlayan Hz. Ali de mi din dersini istemiyordu bunlar gibi?

Hz. Ali'nin yaşayışını bunlara anlatacak birileri lazım.
  • Hz. Ali hangi dine mensuptu?
    Din Kültürü dersinde hangi din anlatilmakta?
    Alevi vatandaslarin derdi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

tarih bilgisinden yoksun yobazların ve kürtçülerin , Aleviler ile Atatürkçüleri bir birbirine düşürebileceğini sanmaları çok komik.
    Merak etmeyin herkes olayların nasıl olduğunu çok iyi biliyor.
    Ellerinden gelse alevileri bir kaşık suda boğacak adamların alevileri düşünüyormuş gibi yapmaları ......

Adamın bir adet normal sözü yok, bakın. Yobaz diyor, kürtçü diyor, birbirine düşürmek diyor; eee Dervişin fikri neyse zikri de o olurmuş.. kendi masal dünyanda yaşa, herkesi kendin gibi zannet böyle devam et.. birgün kurduğun hayaller katrana dönüşüp üzerine boşaldığında medet umduğun rezillikler senin üstüne tavuk tüyü serpmekten imtina etmeyecek..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

tarih bilgisinden yoksun yobazların ve kürtçülerin , Aleviler ile Atatürkçüleri bir birbirine düşürebileceğini sanmaları çok komik.
    Merak etmeyin herkes olayların nasıl olduğunu çok iyi biliyor.
    Ellerinden gelse alevileri bir kaşık suda boğacak adamların alevileri düşünüyormuş gibi yapmaları ......

Adamın bir adet normal sözü yok, bakın. Yobaz diyor, kürtçü diyor, birbirine düşürmek diyor; eee Dervişin fikri neyse zikri de o olurmuş.. kendi masal dünyanda yaşa, herkesi kendin gibi zannet böyle devam et.. birgün kurduğun hayaller katrana dönüşüp üzerine boşaldığında medet umduğun rezillikler senin üstüne tavuk tüyü serpmekten imtina etmeyecek..

tamam

• Arkadaşlar söylemlerinize dikkat edin.

Şeriat Allah'ın Kurallarıdır.Kim Şeriata Karşıyım Derse Ben Allah'a Karşıyım Demiş Olur.ve Küfre girer.
  • Aleviler boykotu CHP binaları önünde yapsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll

Arkadaşlar söylemlerinize dikkat edin.

Şeriat Allah'ın Kurallarıdır.Kim Şeriata Karşıyım Derse Ben Allah'a Karşıyım Demiş Olur.ve Küfre girer.

Anlamaz kefereler kardeşim, boşuna dil dökme.
  • bir hafta az bir yıl okulları boykot etsinler.
  • llllxefsanexllll kullanıcısına yanıt
    Şeriat Allah'ın kuralı demişsin şeriat ile yönetilen ülkelere baksana bi bu mu Allah'ın kuralı. Ne zamandan beri can almak insanın vazifesi olmuş ? Siz ve sizin gibiler ancak din tarafından sömürülür, insan öldürür, yakarsınız. Sonra da Müslümanlığınıza laf ettirmezsiniz.
  • awdasase kullanıcısına yanıt
    Millet sana mı soracak dini nasıl yaşayacağını sen kimsin ki saçma diyorsun ? Ne zamandan beri Allah'ın kulları insanların dinini sorgular oldu ? Hepiniz Müslümanlığı çok iyi biliyorsunuz, uyguluyorsunuz da Alevilere Hz.Ali'nin yaşayışını anlatmanız kaldı.
  • Bu ülkede herkes müslüman değil zorunlu din dersi kadar saçma birşey yok Türkiye'nin laiklik ile uzaktan yakından alakası yok zaten.Biz küçükken din öğrenmek isteyenler yazları camilere giderdik.Din dersi zorunluluğu geçtim komple kaldırılmalı bence.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.