Şimdi Ara

Alevilerden dev miting ve 1 hafta okul boykotu kararı (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
903
Cevap
4
Favori
18.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Troll King

quote:

Orijinalden alıntı: Bab-ı Esrar

İslam islamdır,doğrudur.Ama islam ne sonradan çıkmış,kendi içlerinde çelişen mezheplerdir,ne hadislerdir,ne sünnilik,ne şiilik,ne de aleviliktir.

mezhepler dediğin kuranda yazılı olmayan kurallardan dolayı ayrışmalardır, basit ayrışmalar var mesela kan mı abdesti bozar yoksa alkol mü yabancı bir kadına dokunmak mı yoksa erkeklerin kırmızı giymesi mekruh mudur günah mıdır vs.
    alevilere bakalım ama öncesinde islam ın 5 şartına

kelime-i şehadet getirmek > alevilerin bir kısmı İslam ın ilk şartı olan müslüman olabilmek için bir insanın yapması gereken ilk şartı bile modifiye etmişler google da alevilerde şehadet diye aratıp bulabilirsiniz

günde beş vakit namaz kılmak > bazları islamda namaz yok diyip küfre bile giriyor.bazıları sünni inancı diyor bizde öyle birşey yok diyor ancak ve ancak yaklaşık %1i falan namaz kılıyor

zekat vermek > bu konu hakkında bi fikrim yok

ramazanda oruç tutmak > ramazanda oruç tutmazlar tutanada saygı göstermezler hümanist falan olmadıklarının en büyük kanıtıdır

hüseyin aygün isimli chp li islam düşmanı alevi bir millet vekili iftar vaktinde rakı sofrasını paylaşmıştı

hacca gitmek > gitmezler çünkü orda sünnilere göre hac yapılırmış protesto ediyorlarmış

yeri geldimi biz de müslümanız derler
    yeri geldmi değiliz derler çıkarları hangisine denk düşerse

+1

Resimdekinin ne halt olduğu malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regardy sth. -- 12 Ağustos 2017; 21:22:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• NuTeRX kullanıcısına yanıt
    Bu konuda katılmıyorum ben size hocam, Ama saygı duyuyorum tabi vardır elbet öyle diyende, Ben hiç görmedim ve duymadım hem aleviyim hem ateistim diyen
  • NuTeRX kullanıcısına yanıt
    benim alevi arkadaşlarım senin gibi değiller almanyada uydurlan yeni müslanlık gibi sizde yeni bir akım yarattınız modern oldunuz hayırdır.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.