Şimdi Ara

ALERJİNİZ Mİ VAR O ZAMAN BURAYI MUTLAKA OKUYUN...!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
21
Favori
152.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tatilde bir üniversite hastanesine gitmek şart oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çapa için çok iyi diyolar ama gittim 7 ay sonraya gün verdi. Şaka gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyuphanfirat

    İzmir de iyi bir cocuk alerji uzmanı ariyorum

    Ben de ariyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yedikule göğüs hastanesi
    alerji bölümüne randevu aldım şuanda.

    2 ay önce test yapıldı. Çok ağır alerji hastasıyım. Bütün kolum şişti testte.

    Alerji > Burundan polen girmesi > Vücudun burun etini şişirerek reaksiyon göstermesi > burun eti şişerek az nefes almak > yorgunluk + uykusuzluk + baş ağrısı + ..........


    Burun amelyiyatı olduktan 6 ay sonra tekrarlıyor.Çünkü, Alerjinin kökünü kazımamıştım.

    Alerji tedavisinde;
    *Biorezonans Tedavisi: pahalı olmasa yaptıracağım.İmkanım şuanda yok.Çok çok faydalı ve pozitif yorumlar olduğunu gördüm.
    *Aşı tedavisi: şuanda bu yolu seçtim.

    Aşı yaptıracağım. Bu alerjili rezil hayattan kurtulmak zorundayım.

    ****************************
    Sormak istediğim;
    Ben yedikule hastanesindeki alerji polikliniğine muayene olacağım.Fakat aşıyı şişli etfalde yaptırabilir miyim? Zira yedikule'ye git gel uzak oluyor.

    Selamlar




  • Burnumdaki agir alerjiden dolayi ankara tipfakultesi alerji bölümüne geldim bakalim ne sonuc cikacak bendekibalerji farkli akinti yok aksine kuruma var aşırı derecede kaşıntı ve yara oluyor kendi kendine umarim bir çözüm bulunur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emir Çavuşoğlu kullanıcısına yanıt
    Yazınızddakı sorunların çok çok benzerleri yaşamış biriyim.

    Dediğiniz yöntemler sizde ise yarıyor mu?
    1 sene geçmiş şuan sağlık durumunuz nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yıldır süren sadece otların yeşerme dönemi olan göz sulanması öksükür belirtileri olan hangi tip alerji oluyor ve çaresi var mıdır basit bir burna takılan polen kurtarır mı acaba dedim de baya aşı vs. araştırmışsınız bizim durumumuz nedir ne önerirsiniz
  • Emir Çavuşoğlu kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun.

    Okumayan herkes okusun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emir Çavuşoğlu

    Arkadaşlar hepinize merhaba! (:

    Alerjiden çok çekmiş bir kardeşiniz olarak size bazı tavsiyelerim olacak.Hemde bu tavsiyeler,ilaç yada herhangi başka bir kimyasal içermiyor.Herhangi doğal bir kür de içermiyor.(Baldere balları reklamı gibi oldu farkındayım (: )Nedir diye merak ediyorsunuz sanırım (: Hadi başlayalım..

    Öncelikle,kendi alerji geçmişim ve özelliklerinden bahsedeyim.Malum bir çok alerji çeşidi var.Herkese yardımcı olabilir miyim bilemiyorum.

    Benim ev tozundan tutun da birçok,soluma yollu alerjik uyarana karşı alerjim var.Şimdi hepsini saymıyorum.Zaten hepiniz konunun içerisindesiniz.Neyse,alerjim 9 yaşımda gittiğim bir dans kursunda başladı ve yıllar geçtikçe ilerledi.
    -Çocukken hatırlarım,çok hasta olmasam da,bir soğuk algınlığı yaşadığım zaman;gözlerim,burnum kısacası ağzım yüzüm akar dururdu.Hatta öyle ki yatmadan önce,burun deliklerime peçete sıkıştırdığımı bilirim (:
    -Evde beslenen evcil hayvanlara karşı ise çıldıracak derece de bir hassasiyetim vardı.Amcam evde kedi beslerdi ve ben amcama gittiğim zaman,eve girdiğim andan çıkana kadar hapşırırdım.Yüzüm gözüm öyle bir akardı ki,size anlatamam.
    -Ayrıca,uykusuzluk ve sürekli uyku hali mevcuttu.Öyle ki,bir kitap okumaya başladığımda,1 saat sonra gözlerim kapanmaya başlardı.Akademik alanda başarılı olmama rağmen,okulda dikkatim çabuk dağılırdı.Demek istediğim zihinsel performansımı çok büyük oranda düşürürdü.
    -Fiziksel anlamda,sanki burnumu,herhangi bir fonksiyonu olmayan,yüzümün ortasında duran bir dağ gibi hissediyordum.Açıkcası burundan nasıl nefes alınacağına dair tecrübelerimi bile hatırlamıyordum.Burnun tıkalı olmasından dolayı,yaşam kalitem düşüyordu.
    -Bu durumun en çarpıcı olanı ise,duygusal değişimlerdi.Ruh halim sürekli değişkendi.Çok çabuk sinirlenirdim.Bir an mutlu iken,bir anda mutsuz moda geçebilirdim.Terapi de aldım,ama depresyon tanısı da konulmamıştı.Olay zihinsel değildi.Emin olun,biyolojik bedenimiz ile zihinsel bedenimizin uyum içerisinde çalışması o kadar önemli ki.İkisinden birinde bir sorun varsa,diğeri de yeterli çalışamaz.Burundan yeterli nefes alamamanın ne gibi sonuçlar doğurduğunu hepiniz bilirsiniz.Eminim sizin şikayetleriniz de benzer ölçüdedir.İşte bu benim geçmişim (:

    Gelelim çözüme kadar ki süreçte ki uygulamalarıma.Birçok ilaç tedavisinden sonra,olayı doğu tıbbında aramaya başladım.Çünkü Batı'lı mantığı ile her zaman sağlıklı sonuçlar alınamıyor.Hangi organın sorunlu?Keselim,biçelim alalım.Ameliyatlar..Geri dönüşü olmayan operasyonlar.Kimyasallar içeren ve bir yandan şifa verirken bir yandan başka problemler meydana getiren ilaçlar.Ki günümüz de,hekimler de yok artık.Doktorlar var.Pek azı müstesna,çoğu işinden bir haber.Yada daha kötüsü,ilaç firmaları ve eczacılarla iş birliği içerisindeler.Kimse sizin neler çektiğinizi anlamaya ve çözmeye çalışmıyor.Beddua etmiyor ama Allah'a havale ediyoruz,insan hayatını önemsemeyen ve hiçe sayanları.Durum böyle olunca,dediğim gibi alternatif tedavileri düşündüm.Sonuçta 5000 yıllık yazılı insanlık tarihi var.Bu problemi ilk yaşayanlar bizim çağımız insanları olamaz.Bu mantıkla araştırmaya başladım.Akupunktur yöntemini hepiniz duymuşsunuzdur.Ben duymaktan biraz daha ileri gittim ve ciddi anlamda araştırmaya başladım.Allah-u Teala vücudumuzu öyle sinir ağları ve basınç noktaları ile yaratmış ki,görünce ve gerekli uygulamaları tatbik edince,dindarlaştım.Büyüleyiciydi (:

    Gelelim çözüme:
    Şekilde,yüzde ki başlıca akapuntur basınç noktalarını görebilirsiniz.Bu noktalara uygulanan bilinçli basınç uygulamaları size mucizevi rahatlıklar sağlayacak.Bizim burada daha çok ilgileneceğimiz nokta,şekilde de görüldüğü gibi 8 numaralı nokta.

    Uygulanışı:
    İki elinizin işaret parmaklarını,8 numara da görülen,burnun her iki yanına koyun.1 dakika boyunca,yada burnunuzda açılımı hissedene kadar,parmaklarınızla bu noktalara,ileri geri ve yukarı aşağı basınç uygulayın.Bu esnada ağzınızı kapatın ve burnunuzdan nefes almaya çalışın.Durmadan uygulayın.Hatta biraz canınızın acımasına da izin verin.Bu uygulamadan sonra,burun deliklerinizin açıldığını hissedecek ve nefes almaya başlayacaksınız.Konu ile ilgili uygulamaları şu linklerden görebilirsiniz:
    https://youtu.be/y6F_t4mVxCU

    Bu tip uygulamalara da bakabilirsiniz:
    https://youtu.be/SeLqJXRVq-Y

    Bunu henüz denemedim ama haftada belirli günlerde denemekte fayda var:
    https://youtu.be/8ZUISAhULYc

    Bu tavsiyelere ek olarak,alerjenlerden olabildiğince uzak durmak da işin sırlarından biri tabi ki.

    Uzun oldu farkındayım (: Ben bu çalışmaların faydasını çok büyük ölçüde gördüm.İnşAllah sizlerde görürsünüz.Hepinize sağlıklı günler dilerim.Mutlu,umutlu ve sağlıklı kalın.Allah'a emanet olun! (:
     ALERJİNİZ Mİ VAR O ZAMAN BURAYI MUTLAKA OKUYUN...!!!

    okuyuun




  • nicknick N kullanıcısına yanıt
    Arkadaş forumda yok sanırım Siz de bu yöntem işe yaradı mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ellekem kullanıcısına yanıt
    hayır geçici çözümler. Ana allerji konusunda yazdım bişeyler belki faydası olur. profilimden bakın.


    Düzeltme: İlk videodaki yanlardan oval masaj ile aynı anda nefesi çekme işe yarıyor. ama Gece tıkanması ve ağızdan nefes büyük sorun. onceair antihistamin alıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 27 Nisan 2017; 19:21:46 >
  • merhaba herkese. ben de yeni başladım 1.5 ay oldu. ancak hiçbir ilacı kullanamama hemen hemen beni düşündürüyor. her ne lacı kullanacaksam dr a danışmak gerekiyor. nefes alamama problemi yaşadım 3 ay. konuyu yazan arkadaşın sonraki yorumunda mecbur kalmadıysanız başlamayın demiş. bir sürü hastalık ile uğraşıyorum demiş. aşıdan dolayı mı oldu? ne gibi rahatsızlıklar. yaptırıyorum ama kafam soru işaretleri ile dolu açıklarsan sevinirim. teşekkürler.@bebeto85
  • bebeto85 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba;bende aşı tedavisine başladım 4 ay bitti Devam dozuna geçeceğim@bebeto85 20 gün sonra. Ama nefes darlığım iyice arttı. Sabah akşam hava kullanıyorum.2 sebebi olabilir bahar mevsimindeyiz o yüzden yada aşılarda akar mikrobunu yavaş yavaş aldığım için reaksiyon gösteriyor ciğerlerim. Sizde de olmuş muydu? Doktorum karşı yaka da telefonla da anlatsam beni hatırlamayacak yaşlı bir doktor. Deneyimli birine sorsam daha iyi yani. Teşekkürler şimdiden..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedikuleyi randevu için aradım fakat 186 dan almamı söylediler. 186 yı aradığımdada alerji bölümüne randevu veremediklerini dahiliyeye giderek sevk almamı söylediler. Ne hikmettirki geçen ay gittiğim dahiliye doktoruna söylediğimde oda kkb a gitmem gerektiğini söylemişti. Doktora gidince daha hasta oluyorum net
  • çerkes89 Ç kullanıcısına yanıt
    Aynı hastane içinde göğüs hastalıkları ve kbb, alerji bölümüne sevk edebiliyor. Ben kbb ile sevk alarak başladım Süreyyapaşa'da.
  • @bebeto85 bende basladim asi tedavisine. Henuz ilk haftalik asimi oldum devamini bekliyorum. Hayirlisi umarim iyilesme olur.
  • Ev akarına karışı alerjim olduğunu nice yıllar sonra öğrendim, bıkmıştım sabah kalktığımda iki paket KAĞIT MENDİL bitirmekten. Doktor çarsei yohhh dedi. Alerjiye karşı tedbir dedi. sprey verdi. spreyler bile fayda etmiyor ilaçlar ise strese sokuyordu. En sonunda bağışıklık sistemini güçlendirmesi için farmatasyon ürünleri tercih etmeye başladım. KEFİR bu konuda çok iyi geldi. Alerjim hala var ama, kefir sayesinde spreyi çok az kullanıyorum. Tedbirlerede devam ediyorum. ŞİDDETLE KEFİR TAVSİYE EDERİM EV YAPIMI KEFİRİ DENEYİNİZ. Bazen badem yerdim vücut ateşini yükseltince alerji geçerdi. BAĞIŞIKLIK sistemini güçlendirecek doğal yiyeceklere yoğunuluk veriniz. KEFİRİ hergün kurulur ve hergün bitirilir. KESİNTİSİZ KEFİR içerim. TAVSİYEDE EDERİM. KAĞIT MENDİLLERLE DOLU CEPLERİM ARTIK YOK. HATTA KAĞIT MENDİL TAŞIMIYORUM.

    ALERJİM FAZLA OLDUĞUNDA NALBURDAN ALDIĞIM SARI MASKE ŞİDDETİNİ GİDERİYOR. AKSİ HALDE NERDEYSE NEFES ALAMAZ DURUMDA OLUYORDUM.

    EV AKARINA KARŞI ALEJİSİ OLAN
    EVDE SULU SÜPÜRGE OLACAK.
    YASTIK, YORGAN, VS. ÜÇGÜNÜ GEÇMEYECEK DEĞİŞECEK.
    KAFA HERYE KONMAYACAK ÜÇGÜNLÜK YIKANMIŞ YERE KAFA KONACAK.
    EVDE KİTAPLIK VS GİBİ İŞLEM YAPARKEN MASKE TAKINIZ.
    NALBURDAKİ MASKELERİ KULLANIYORUM.
    ÖNLEM ŞART ÖNLEM ALINIZ

    EV YAPIMI KEFİRİ BOL BOL HERGÜN İÇİNİZKİ HAYATINIZ DEĞİŞSİN.

    BU ARADA UYKU ABNESİ İÇİN CİHAZ ALDIM NEFESİMİ ÇOK İYİ AÇTI
    DENEMİNİZİ TAVSİYE EDERİM. AMA KULLANMASI ÇOK ZOR MAKİNA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skoda-roomster -- 11 Aralık 2017; 12:10:41 >




  • Bendeki durum ;

    Atakların şiddeti eskisi gibi ağır değil. Ama ayda 1 veya 2 olan ataklar, şimdi haftada 1 oldu. İlaçlara ara verince damak boğaz kaşıntılarım başlıyor 3 güne. Acayip bir durum.

    Ayrıca gece horlamalarım başlamış, eşim haftada bir söylemeye başladı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 11 Aralık 2017; 21:32:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha once mesaj atmisim buraya simdi de denk geldi.Alerji mi nedir bilmiyorum 3 gundur ara ara tatli kasintilar var adami deli ediyor bu durum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skoda-roomster

    Ev akarına karışı alerjim olduğunu nice yıllar sonra öğrendim, bıkmıştım sabah kalktığımda iki paket KAĞIT MENDİL bitirmekten. Doktor çarsei yohhh dedi. Alerjiye karşı tedbir dedi. sprey verdi. spreyler bile fayda etmiyor ilaçlar ise strese sokuyordu. En sonunda bağışıklık sistemini güçlendirmesi için farmatasyon ürünleri tercih etmeye başladım. KEFİR bu konuda çok iyi geldi. Alerjim hala var ama, kefir sayesinde spreyi çok az kullanıyorum. Tedbirlerede devam ediyorum. ŞİDDETLE KEFİR TAVSİYE EDERİM EV YAPIMI KEFİRİ DENEYİNİZ. Bazen badem yerdim vücut ateşini yükseltince alerji geçerdi. BAĞIŞIKLIK sistemini güçlendirecek doğal yiyeceklere yoğunuluk veriniz. KEFİRİ hergün kurulur ve hergün bitirilir. KESİNTİSİZ KEFİR içerim. TAVSİYEDE EDERİM. KAĞIT MENDİLLERLE DOLU CEPLERİM ARTIK YOK. HATTA KAĞIT MENDİL TAŞIMIYORUM.

    ALERJİM FAZLA OLDUĞUNDA NALBURDAN ALDIĞIM SARI MASKE ŞİDDETİNİ GİDERİYOR. AKSİ HALDE NERDEYSE NEFES ALAMAZ DURUMDA OLUYORDUM.

    EV AKARINA KARŞI ALEJİSİ OLAN
    EVDE SULU SÜPÜRGE OLACAK.
    YASTIK, YORGAN, VS. ÜÇGÜNÜ GEÇMEYECEK DEĞİŞECEK.
    KAFA HERYE KONMAYACAK ÜÇGÜNLÜK YIKANMIŞ YERE KAFA KONACAK.
    EVDE KİTAPLIK VS GİBİ İŞLEM YAPARKEN MASKE TAKINIZ.
    NALBURDAKİ MASKELERİ KULLANIYORUM.
    ÖNLEM ŞART ÖNLEM ALINIZ

    EV YAPIMI KEFİRİ BOL BOL HERGÜN İÇİNİZKİ HAYATINIZ DEĞİŞSİN.

    BU ARADA UYKU ABNESİ İÇİN CİHAZ ALDIM NEFESİMİ ÇOK İYİ AÇTI
    DENEMİNİZİ TAVSİYE EDERİM. AMA KULLANMASI ÇOK ZOR MAKİNA

    Geçmiş olsun diliyorum hocam aynı toz alerjisi bende de var. Aşıdan çekiniyorum zararları ürkütüyor beni ve 2-3 yıl hatta 5 yıl sürmesi de zihinsel olarak başlamadan yoruyor.. Bende doğal yöntem olarak kestane balı aldım her gün bir kaşık içiyorum umarım faydasını görürüm. Sanırım sizde aşıya sıcak bakmıyorsunuz.




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.