Şimdi Ara

ALERJİNİZ Mİ VAR O ZAMAN BURAYI MUTLAKA OKUYUN...!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
21
Favori
152.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • soysalebru S kullanıcısına yanıt
    merhaba, alerji testinden önceki 10-15 gün içinde antihistaminik ilaç aldıysanız alerji testinde negatif sonuç vermesine neden olabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CONQUER.

    merhaba, alerji testinden önceki 10-15 gün içinde antihistaminik ilaç aldıysanız alerji testinde negatif sonuç vermesine neden olabiliyor.

    haklılık payın var. tabiki net olarak hatırlamıyorum ama büyük ihtimal ilaç kullanmışımdır testten once.
    bunu paylaştığın içi teşekkür ederim. bu haftasonu test yaptırmayı düşünüyordum, iki hafta ertelesem iyi olacak.
  • hevyum H kullanıcısına yanıt
    alerjiyi disaridan bir etmenle iyilesebilecegini sanmiyorum. ancak vucut isterse iyilesme gosterir.
    Ayrica alerji bir hastalik degil tam aksine vucudun bir tepkisi ve saglikli oldugunuzun kanitidir. Ne varki sosyal ortamlarda buyuk zorluklar yasatiyor (hapsurma, oksuruk, akinti vs. vs.)
    Buna ragmen sizleri gecici olarak rahatlatacak ilaclar ve yontemler vardir. Ama unutmayin bunlarin yan etkileride olacaktir
    mumkun mertebe kendinizi tutmaya ve alismaya calisin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • otuz3 kullanıcısına yanıt
    maalesef sağlıklı bir durum değil. immune sistemimiz sürekli baskı altında bu alerji illetinden dolayı.en ufak sorunda düşük bağışıklık sistemi başka sorunlara yol açıyor. kronik farenjit, idrar yolu enfeksiyonu, zona benim yaşadıklarım ve hepsinin altında alerji yatıyor ne yazıkki. alerji kesinlikle kontrol altında tutulmalı ve mümkün olduğunca tedavi edilmeye çalışılmalı alerji aşısı dramatik şekilde etkili olabiliyor bazı insanlarda. istememe rağmen doktorum aşı tedavisine geçmeyi kabul etmiyor şuan için.
  • CONQUER. kullanıcısına yanıt
    hocam ben oyle oldugunu sanmiyorum. bas agrisi, kellik bunlar belirtidir, hastalik degil. alerjide hastalik degil o soledigin rahatsizliklarin belirtisi. iyiki alerjin tutuyorki senin rahatsiz edenin sebebini bulmaya sevk ediyor. iste bunu ancak sen yaparsin, doktorun bulmasi zor olur.
    mesela basin agriyorsa agri kesici alacagina, agrinin sebebini bul derim.
    bu sayede bir tespit yapabilmissin.
    bilemem bazi insanlar metal e karsi alerjendir, bunu cok gec ogrenir. onemli olan alerjiye sebep olan etmeni bulman, bu da kisiden kisiye degisir, doktora fazla sans tanimaz.
    illa asi olacaksan ol ama yan etkisi cok oluyor. ben de ilaclari ve asiyi biraktim cunku araba, motor kullanamiyordum, makinenin basina gecemiyordum
    sende yan etkisi olmuyorsa kullan ona birsey diyemem

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    İstanbul' da Dil altı aşısı ile tedavi eden, özel olmayan doktor ya da hastane önerisi olan var mı? iğneli aşı ile şikayetlerime daha ciddi sorunlar eklendi.
  • arkadaşlar bunu deneyen var mı tuz mağarası yada tuz odası rusya da alerji için mağarada 20 saatlik bir seans
    uygulamıyormuş Azerbaycan nahçıvanda da var imiş onlarınki tabi ki mağara bizimki ise
    http://www.akbakotel.com/tuz_odasi.html linkteki resimden de anlaşılacağı üzere tuzları çıkarıp otel odasına
    koymuşlar ne kadar yararlı olur bilmiyorum mağara olanlar içinde hiç bi şekilde havalandırma yok yani tuz hava ile temas etmiyor bizde tuz çıkarılıp otel odalarına konulmuş işe yarar mı bilmem ama deneyen var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bebeto85

    Selam arkadaşlar ben 28 yaşındayım. Alerji konusunda tecrübem sabittir. Bu fena bi hastalık ve ben bunu tam 15 sene evvel O zaman haseki hastanesinde alerji polikliniği yokken öğrendim. yaşım 13 tü babam beni elimden tutup hasekiye götürmüştü. Hergünüm hapşurmayla geçiyordu. Burnumdan su geliyordu ve burun deliklerimi adeta yakıyodu bu sıvı. asit gibi. sonra yara olurdu burnum neredeyse. Herneyse istanbul haseki hastanesinde kbb polikliniğinde duydum alerji kelimesini ilk. Doktorum inceledi baya. Artık dayanacakta gücüm kalmamıştı gerçekten emin olun yaşamak istemiyordum o kadar kötüydüm. Daha 13 yaşındaydım. Neyse doktorum ilaç verdi kullan 1 ay sonra gel dedi. Kullandım bişeye yaramadı ve gittim 1 ay sonra alerji testi yapıcaz fakat ücretli dediler. o zaman hiç unutmuyorum şimdinin parasıyla 250 tl istediler. devlet hastanesinde. babam başhekime çıktı tartıştı. ve şimdinin parasıyla 50 tl ye anlaştık. test yapıldı sonuç ev tozu akarları çıktı ve aşı için reçete yazıldı. Çapada özel bi şirket satıyor. Allergo adında. aşıyı gidip aldık babamla. ve aşıya başladım. 14 yaşına geldim. biraz rahatlamıştım. 1 sene olmuştu aşıya başlayalı ve haseki hastanesi alerji polikliniği açıldı. Çok sevinmiştim. Bu sırada hastalar akın akın gelmeye başladı ve doktorum adı Uğur'du. kbb deydi. Daha sonra alerji polikliniğine geçmişti. Beni gelen hastalara ilk alerji hastamız diye tanıtırdı. iğne vurulmaya gittiğim zamanlarda.yaklaşık 2,5 yıl vurulduk bu aşıyı. Doktorum en az 3 en fazla 5 yıl vurulmam gerektiğini söylüyordu. 2,5 senede 3 şişe aşı bitirdim. ve en sonunda doktor devam etmelisin demesine rağmen. 17 yaşında hasekiye git gel bıkmıştım tabi bu arada alerjidende eser kalmamıştı. aradan 10 sene geçti. ve artık alerjim artmaya başladığını farkettim geçen sene. bu sene nefesim ötmeye başladı. Astım olacağımı anladım. Derhal hasekiye giderek alerji testi(deri testi) oldum. Ve ev tozu alerjimin çok ileri seviyede olduğunu söylediler. evvelden olduğum aşı tedavisini anlattım. Ve doktorlar aynı aşıyı bu sefer en az 5 sene olcak şekilde yazdılar. aldım reçetemi gittim çapadaki adrese aynı bina aynı yer. 12 sene sonra aynı yerdeyim. babamla elele tutup çıktığım binaya asansör koymuşlar. Bindim çıktım asansörle. Ve aşımı aldım. 4 ay oldu başlayalı. Tek fark aşılar artık kolumu şişiriyor. Çünkü alerjim ileri boyutta. O kullandığınız haplar burun fısfısları baharatlar hepsini kullandım. hepsi rahatlatıyor fakat doktorumunda dediği gibi onlar hastalığı sakinleştiriyor sadece. O yüzden iyileşeceğinizi hiç sanmayın. Benim evim conex adlı sıvıyla temizleniyor. eşim saolsun çok anlayışlı herhafta siliyor heryeri. bi kovaya iki damla yetiyor. Aşıya başladığımdan beri iyiyim. Tek korktuğum ben bu aşıyı 10 yıl vurulmadan bu hastalıktan kurtulamayacağımı biliyorum. Astım olmak istemiyorum. Alerji tedavi edilmezse astıma kesinlikle çeviriyor. şu an başka çaremiz yok.

    Bu aşının yöntemindende bahsedeyim size. Ev tozu akarı bir virüs. Nette virüsün resimlerine ulaşabilirsiniz. akar yazın çıkar. (böcek) Ve bu virüs bağışıklık sistemi güçlü olmayanlarda reaksiyon gösteriyor. Hapşırma, burun akıntısı sürekli olur. en son evresinde astıma çevirir. nefes darlığı ve nefes alıp verirken cigerleriniz flüt gibi öter ve astım olursunuz. Bu aşıdaki sıvı akarın kendisi. yani deriden size akar mikrobunu veriyorlar. Buna alıştırmak için. Bildiğim kadarıyla bunu deriden ala ala alışıyor bünye ve toza tepki vermeyecek duruma geliyor. Tabi 2,5 senelik aşı beni 10 yıl idare etti. 10 yıl vurulursam. 40 yıl gitse. yaşım 68 olcak. bende Allah ömür verirse. bi tedavi bulamazsak. yada tıp gelişip belki kısa bi yol bulursa o yaştan sonra ya mezar ya sağlık demeyi düşünüyorum. O kullandığınız haplar baharatlar hepsi sadece hastalığı yatıştırıyor. Kesinlikle tedavi etmiyor. ben hepsinden kullandım. Artık aşı ile tedavi oluyorum. ne kadar vurulabilirsem vurulcam .ara vermemek gerekiyor. Doktorun dediği 15 yıldır değişmedi. aşıdan başka çaremiz yok. Beni dinleyin bi an önce tedaviye başlayın. Emin olun neredeyse bi doktor kadar tecrübe edindim bu hastalıkla ilgili. aşı tedavisi önce alıştırma süresi ile başlıyor. 4 ay boyunca haftada bir. aşının dozları var. alıştırma süresinde. 4 renk şişe var. turuncu şişe en hafifi. 1 ay bunu oluyoruz. sonra 2. ay sarı. 3. ay mavi ve 4. ay da kırmızı şişe. herşişede 0.2 ml dozla başlar katlayarak her hafta. 0.2-0.4-0.6-0.8-1 ml olacak şekilde. vurulursunuz. en son kırmızı şişede bitince. artık doktor sadece büytük bi kırmızı şişe aşı yazar. ileri tedavi olarak. bunun iyi tarafı ayda bir vurulursunuz. Kötü tarafı ise 1 ml olduğu için her ay kolunuz neredeyse bi yumurta kadar şişer. 2-3 günde iner.Kolda ateş yapar. kaşıntı yapar. ama mutlaka alerji doktoru gözetiminde olması gerekir. Aksi taktirde Tehlike arzedebilir. Lütfen dediklerimi dikkate alın ve aşıdan kaçmayın. Bu hastalık gerçekten ileride çok daha zor bi hale gelecek. Herkeste çıkmaya başladı. Günün birinde tüm dünyayı kasıp kavuracak bi hastalıktan bahsediyoruz şu anda. kanser kadar tehlikeli en az. süründürerek öldürür. Ben bu hastalıkla 15 senedir mücadele ediyorum. Dediklerimi mutlaka dikkate alın. Allah hepinize şifa versin. umarım iyileşiceksiniz.... Soru sormak isterseniz hergün bakıyorum. cevap veririm. Hoşçakalın...

    Hala aşı oluyor musunuz hocam,durumunuz nasıl şuanda? Bende de bu hastalığın belirtileri var tamamen aynı şekilde ve internette araştırma yaparken konunuza denk geldim.Doktora gitmedim henüz KKB ciye mi gitmemi önerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Herkese geçmiş olsun. Bende de rinit çıktı. Tıkanıyorum, yutkunamıyorum. :( nasonex diye bi sprey kullanıyorum. O biraz rahatlatıyor ama gece tıkanma uykumu bölüyor. :( alerji testi hiç yaptırmadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: capo di capi

    Herkese geçmiş olsun. Bende de rinit çıktı. Tıkanıyorum, yutkunamıyorum. :( nasonex diye bi sprey kullanıyorum. O biraz rahatlatıyor ama gece tıkanma uykumu bölüyor. :( alerji testi hiç yaptırmadım.

    Alerji Polikliniği olan bir hastanede muayene olmanı öneririm. KBB alerji konusunda çok bilgili olmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: capo di capi

    Herkese geçmiş olsun. Bende de rinit çıktı. Tıkanıyorum, yutkunamıyorum. :( nasonex diye bi sprey kullanıyorum. O biraz rahatlatıyor ama gece tıkanma uykumu bölüyor. :( alerji testi hiç yaptırmadım.

    Evet hala aşı oluyorum. 2 yılım kaldı. Gayet iyiyim. Eskisi kadar sık hapşurmuyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jasonw


    quote:

    Orijinalden alıntı: bebeto85

    Selam arkadaşlar ben 28 yaşındayım. Alerji konusunda tecrübem sabittir. Bu fena bi hastalık ve ben bunu tam 15 sene evvel O zaman haseki hastanesinde alerji polikliniği yokken öğrendim. yaşım 13 tü babam beni elimden tutup hasekiye götürmüştü. Hergünüm hapşurmayla geçiyordu. Burnumdan su geliyordu ve burun deliklerimi adeta yakıyodu bu sıvı. asit gibi. sonra yara olurdu burnum neredeyse. Herneyse istanbul haseki hastanesinde kbb polikliniğinde duydum alerji kelimesini ilk. Doktorum inceledi baya. Artık dayanacakta gücüm kalmamıştı gerçekten emin olun yaşamak istemiyordum o kadar kötüydüm. Daha 13 yaşındaydım. Neyse doktorum ilaç verdi kullan 1 ay sonra gel dedi. Kullandım bişeye yaramadı ve gittim 1 ay sonra alerji testi yapıcaz fakat ücretli dediler. o zaman hiç unutmuyorum şimdinin parasıyla 250 tl istediler. devlet hastanesinde. babam başhekime çıktı tartıştı. ve şimdinin parasıyla 50 tl ye anlaştık. test yapıldı sonuç ev tozu akarları çıktı ve aşı için reçete yazıldı. Çapada özel bi şirket satıyor. Allergo adında. aşıyı gidip aldık babamla. ve aşıya başladım. 14 yaşına geldim. biraz rahatlamıştım. 1 sene olmuştu aşıya başlayalı ve haseki hastanesi alerji polikliniği açıldı. Çok sevinmiştim. Bu sırada hastalar akın akın gelmeye başladı ve doktorum adı Uğur'du. kbb deydi. Daha sonra alerji polikliniğine geçmişti. Beni gelen hastalara ilk alerji hastamız diye tanıtırdı. iğne vurulmaya gittiğim zamanlarda.yaklaşık 2,5 yıl vurulduk bu aşıyı. Doktorum en az 3 en fazla 5 yıl vurulmam gerektiğini söylüyordu. 2,5 senede 3 şişe aşı bitirdim. ve en sonunda doktor devam etmelisin demesine rağmen. 17 yaşında hasekiye git gel bıkmıştım tabi bu arada alerjidende eser kalmamıştı. aradan 10 sene geçti. ve artık alerjim artmaya başladığını farkettim geçen sene. bu sene nefesim ötmeye başladı. Astım olacağımı anladım. Derhal hasekiye giderek alerji testi(deri testi) oldum. Ve ev tozu alerjimin çok ileri seviyede olduğunu söylediler. evvelden olduğum aşı tedavisini anlattım. Ve doktorlar aynı aşıyı bu sefer en az 5 sene olcak şekilde yazdılar. aldım reçetemi gittim çapadaki adrese aynı bina aynı yer. 12 sene sonra aynı yerdeyim. babamla elele tutup çıktığım binaya asansör koymuşlar. Bindim çıktım asansörle. Ve aşımı aldım. 4 ay oldu başlayalı. Tek fark aşılar artık kolumu şişiriyor. Çünkü alerjim ileri boyutta. O kullandığınız haplar burun fısfısları baharatlar hepsini kullandım. hepsi rahatlatıyor fakat doktorumunda dediği gibi onlar hastalığı sakinleştiriyor sadece. O yüzden iyileşeceğinizi hiç sanmayın. Benim evim conex adlı sıvıyla temizleniyor. eşim saolsun çok anlayışlı herhafta siliyor heryeri. bi kovaya iki damla yetiyor. Aşıya başladığımdan beri iyiyim. Tek korktuğum ben bu aşıyı 10 yıl vurulmadan bu hastalıktan kurtulamayacağımı biliyorum. Astım olmak istemiyorum. Alerji tedavi edilmezse astıma kesinlikle çeviriyor. şu an başka çaremiz yok.

    Bu aşının yöntemindende bahsedeyim size. Ev tozu akarı bir virüs. Nette virüsün resimlerine ulaşabilirsiniz. akar yazın çıkar. (böcek) Ve bu virüs bağışıklık sistemi güçlü olmayanlarda reaksiyon gösteriyor. Hapşırma, burun akıntısı sürekli olur. en son evresinde astıma çevirir. nefes darlığı ve nefes alıp verirken cigerleriniz flüt gibi öter ve astım olursunuz. Bu aşıdaki sıvı akarın kendisi. yani deriden size akar mikrobunu veriyorlar. Buna alıştırmak için. Bildiğim kadarıyla bunu deriden ala ala alışıyor bünye ve toza tepki vermeyecek duruma geliyor. Tabi 2,5 senelik aşı beni 10 yıl idare etti. 10 yıl vurulursam. 40 yıl gitse. yaşım 68 olcak. bende Allah ömür verirse. bi tedavi bulamazsak. yada tıp gelişip belki kısa bi yol bulursa o yaştan sonra ya mezar ya sağlık demeyi düşünüyorum. O kullandığınız haplar baharatlar hepsi sadece hastalığı yatıştırıyor. Kesinlikle tedavi etmiyor. ben hepsinden kullandım. Artık aşı ile tedavi oluyorum. ne kadar vurulabilirsem vurulcam .ara vermemek gerekiyor. Doktorun dediği 15 yıldır değişmedi. aşıdan başka çaremiz yok. Beni dinleyin bi an önce tedaviye başlayın. Emin olun neredeyse bi doktor kadar tecrübe edindim bu hastalıkla ilgili. aşı tedavisi önce alıştırma süresi ile başlıyor. 4 ay boyunca haftada bir. aşının dozları var. alıştırma süresinde. 4 renk şişe var. turuncu şişe en hafifi. 1 ay bunu oluyoruz. sonra 2. ay sarı. 3. ay mavi ve 4. ay da kırmızı şişe. herşişede 0.2 ml dozla başlar katlayarak her hafta. 0.2-0.4-0.6-0.8-1 ml olacak şekilde. vurulursunuz. en son kırmızı şişede bitince. artık doktor sadece büytük bi kırmızı şişe aşı yazar. ileri tedavi olarak. bunun iyi tarafı ayda bir vurulursunuz. Kötü tarafı ise 1 ml olduğu için her ay kolunuz neredeyse bi yumurta kadar şişer. 2-3 günde iner.Kolda ateş yapar. kaşıntı yapar. ama mutlaka alerji doktoru gözetiminde olması gerekir. Aksi taktirde Tehlike arzedebilir. Lütfen dediklerimi dikkate alın ve aşıdan kaçmayın. Bu hastalık gerçekten ileride çok daha zor bi hale gelecek. Herkeste çıkmaya başladı. Günün birinde tüm dünyayı kasıp kavuracak bi hastalıktan bahsediyoruz şu anda. kanser kadar tehlikeli en az. süründürerek öldürür. Ben bu hastalıkla 15 senedir mücadele ediyorum. Dediklerimi mutlaka dikkate alın. Allah hepinize şifa versin. umarım iyileşiceksiniz.... Soru sormak isterseniz hergün bakıyorum. cevap veririm. Hoşçakalın...

    Hala aşı oluyor musunuz hocam,durumunuz nasıl şuanda? Bende de bu hastalığın belirtileri var tamamen aynı şekilde ve internette araştırma yaparken konunuza denk geldim.Doktora gitmedim henüz KKB ciye mi gitmemi önerirsiniz?

    Evet hala aşı oluyorum. 2 yılım kaldı. Gayet iyiyim. Eskisi kadar sık hapşurmuyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gt7569

    Merhaba,

    İstanbul' da Dil altı aşısı ile tedavi eden, özel olmayan doktor ya da hastane önerisi olan var mı? iğneli aşı ile şikayetlerime daha ciddi sorunlar eklendi.

    Tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim. Alerji boyutunuz yüksek olduğu için aşı sşikayetlerinizi şiddetlendirebilir. Nedeni ise çok açıktır ki olduğunuz aşı içerisinde alerjiniz olan madde var. mesela benim alerji aşım ev tozundan oluşuyor. Vurulunca kolum şişiyor mesela çünkü alerjim var. dil altı aşıda şikayetlerinizde pek değişim yapmaz. Hatta bence daha tehlikeli olabilir. Örneğin benim kolum şişiyor. Sizin diliniz şişebilir hatta nefes alışınız engellenebilir. İyice araştırmadan tedavi şeklinizi değiştirmeyin bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soysalebru

    quote:

    Orijinalden alıntı: bebeto85

    Kardeşim İstanbul da yaşıyorsan bildiğim iki hastane var. Çapada Haseki Hastanesi ve Yedikule gögüs hastalıkları hastanesi. Bunların alerji poliklinikleri var. İkisindede ücretsiz olabilirsin. Direk git. Randevuda almana gerek yok ama yinede gitmeden ara bi sor... Geçmiş olsun...

    selam bebeto85,

    Öncelikle deneyimlerini paylaştığın için teşekkürler.
    Ben 32 yaşındayım. Tam net hatırlamıyorum ama sanırım 20 senedir burnum akıyor, hapşuruyorum.
    Bir çok defa doktora gittim. çoğunlukla KBB doktoruna. Burun kemik eğriliği için ameliyat oldum ve doktorum alerjik rinit hastalığımın olduğunu, geçmeyeceğini ve sürekli olarak burun spreyi kullanmam gerektiğini söyledi. hatta alerji hastalarına test yapmadığını nasıl olsa neye alerjisi olursa olsun aynı spreyi vereceğini söyledi. ara ara sprey kullandım, ama düzenli olarak ilaç kullanma konusunda son derece başarısızım, biraz iyileştiğim gibi ilaçları unutmaya ve ihmal etmeye başlıyorum :(
    DUACT diye bi ilaç kullanıyorum. bunu da sadece artık hapşuruk ve burun akıntıma tahammül edemediğim zamanlarda bir kapsül alarak devam ediyorum. ilaç 10-15dk içinde etkisini gösteriyor ve alerjik semptomlarım hafifliyor. Bunun tedavi olmadığını ve hatta kafama gore ilaç kullanmanın olası başka problemlere yol açabileceğini biliyorum. ama şirkette onlarca insanın içinde hiç durmadan burnumu sümkürmekten sıkılıyorum bazen :(

    4 yıl once Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları hastanesine gittim. deriden alerji testti yaptılar ve alerjim çıkmadı. Senin alerjin yok dediler ve beni gönderdiler. İyi bir hastane ve iyi bir doctor arıyorum. Devlet hastaneleri zor benim için. uzun ve meşakkatli bir süreç bu tedavi ve her seferinde işten izin alarak doktora gitmek istemiyorum. İnternetten araştırdığım kadarıyla Medical Park hastanesinde alerji polikliniği varmış. özel hastaneleri tavsiye eder misin?

    Deri testinden alerji sonucu çıkmaması durumunda nasıl bir tedavi izleniyor?

    son yıllarda burun akıntımın kimyası değişti diyebilirim. çoğunlukla su gibi ama çok yakıcı oluyor. bazen de pıhtı gibi oluyor, akmıyor, yoğun bir sümkürme sonrası çıkıyor, kaşındırıyor ve yakıyor. (bunları yazarak midenizi bulandırmak istemezdim, kusura bakmayın)


    Şikayetlerinize bakılırsa alerji olma ihtimaliniz yüksek. Farketmez özel veyta devlet mutlaka bir alerji doktoruna gözükün ve testi tekrar yaptırın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: otuz3

    benim rinitleri tedavi edemedik birturlu.
    ilac verdiler koluma vurdu, baska ilac yuksek tansiyon yapti, baska ilac aldim uykumu getirdi.
    bende biraktim ilaci, rinitlere alismaya calisiyorum
    nerde bu konuyu acan asici koca mustafa pasa?

    Sallama ziya. sende yan etki yapıyor diye herkeste de yapacak die bir kaide yok dimi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: otuz3

    benim rinitleri tedavi edemedik birturlu.
    ilac verdiler koluma vurdu, baska ilac yuksek tansiyon yapti, baska ilac aldim uykumu getirdi.
    bende biraktim ilaci, rinitlere alismaya calisiyorum
    nerde bu konuyu acan asici koca mustafa pasa?

    Asıcı derken ben aşı tedavisi oluyorum ve yaşadıklarımı aktarmaya çalıştım. Faydalanmak istemiyorsan sayfayıda kirletme lütfen. Yürü git. İllaki faydalanmak isteyen birileri vardır.
  • Aekadaslar bende akinti yok ama burun icinde cok kaşınma var kabuk bağlıyor yara oluyor. Kac kez kbb gittim ilac ile i geliyor ilac bitince geri başlıyor ana bende burun akintisi yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar.

    sizin durum hakkaten ağırmış hocam.

    bende de alerjik rinit vardı, çocukken aşıyı 1 sene olup bırakmıştım sanırım. yıllar geçti üzerinden şu an öyle çok bi belirti yok ama hala zaman zaman sabahları hapşurduğum oluyor ve antihistaminik ilaç kullanıyorum bunun için. bi de nadiren kolumun iç tarafında kızarıklık ve kaşıntı oluyor.

    zamanında özelde yaptırmıştım alerji testini ama şimdi özele para vermek istemiyorum hiç, tekrar bi test yaptırmak istesem istanbulda hangi devlet hastaneleri yapıyor testi? hiç bi hastanede alerji polikliniği göremedim, cildiye mi bakıyor bu işe?
  • hangi devlet hastaneleri alerji testi yapıyor bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.