Şimdi Ara

ALERJİNİZ Mİ VAR O ZAMAN BURAYI MUTLAKA OKUYUN...!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
21
Favori
152.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bu faydali bilgiler icin cok tesekkurler. Ben 32 yasindayim doktor alerjik astim oldugumu sigarayi birakip 3ay ilac tedavisiyle kontrol altina alinabilecegini soylemisti neredeyse 6-7 ay oldu ilaclari kullanmadigim zamanlar sizdeki belirtilerle ayni birde benim kedim var. Ya sigara ya kedi dedi tabiiki sigarayi biraktim. Bir ise yaramadi burun kasintim hapsirik vs tum hizla devam. Evi domestosla arap sabuniyla silmeye ozen gosteriyorum ama bazen bir hafta yorgn olup silmeyince mahfoluyorm. Dediginizi deniycem o doktora gidicem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah Yardimcimiz olsun; kendim dahil tum hastalara acil sifalar diliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar;

    Almanyadan bir arkadaşım aşağıdaki tedavi edici bitkisel ilacı önerdi. Ben getirtip denemeyi düşünüyorum. Bir inceleyin isterseniz.

    https://www.heuschnupfenmittel-dhu.de
  • Merhabalar ben de sizin durumundayim ve yukselmis size ulasmak istiyorum.eger izniniz olursa.instagram adresim vuslat5101 vuslat can peofilde balik resmi var beklicem sizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpersarıca

    slm arkdşlr bn yni üye oldm herkese gnydn bnm bu konu hakknda bi sorum vardı bn dil altı aşısı kullanıyorm kırmızı şişedeym bitmk üzere bugun sabah namazında bn aldm aşıyı bn uyurkn bide annem vermş üst üste gibi birşey oldu bi yan etkisi olurmu bi sıkıntı olurmu cevabınz için şimdiden tşkrlr ...
    kardeşim yaşıyor musun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aşıyla başladım bakalım 4. şişeye geliyorum. Mecbur başladım çünkü her sene giderek artıyor. Ayrıca ilaçlar geçici çözüm. Şuan için Zaditen kullanıyorum, uzun yıllar kullanım sonucunda bronş hassasiyetini azaltıyormuş. Ayrıca alternatif koruyucu , tedavi edici yöntemleri araştırdım baya. Aşı çare olursa fayda ederse kurtulan çok, etmezse eğer o zaman sıkıntılı yine süreç. Evde anti alerjik yorgan alacağım fayda görenler var. Koruyucu olarak burun filtresi alacağım baharda etkili olur, yine akupunktur dediler onu araştırıyorum, hacamat yaptırdım ayrıca. Kaynar diye bir çay var, zencefil, zerdeçal vb şeylerin karışımı onu devamlı içenler fayda sağlamış, tuz odaları dediler . Yine yiyecekler hkkında büyük araştırmalar var, histamin içeren yiyecekle yenmemeli diyenler var. Baya bi tecrübe edindim. Ama bence bir WhatsApp grubu kuralım. Hem tecrübelerden yararlanalım hem de destek olalım. İnan’ın doktorlar işi ticarete dökmüş, siz araştırmadıkça birşey söylemiyorlar. Her doktorada güvenmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Grubu kurdum arkadaşlar, alerjisi olanlar buraya



    https://chat.whatsapp.com/CI33RgrRhTYGpHlHPRgnPe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar aşı fayda etmezse, hastalığı artırıcı bir etkisi olabilir mi? Zamanla alerjimiz daha kötü hale gelir mi acaba?
  • Öncelikle aşı ile çözüm aranması taraftarı değilim. Aşı bünyenizin istemediği ve kendisi için zararlı bulduğu şeye karşı verdiği reaksiyonu yok görmesini, yani bilgisayarınızın antivirüs programını devre dışı bırakmaya zorlaması gibi bir şey yaptığını belirteyim. Sizin alerjiniz neye önce bunu bir ölçtürün. Ev tozu mu, polen mi, hayvan tüyü mü? Vücudunuz bu maddeyi bünyesinde istemiyor ise alarm sistemi ötüyor ve bu madde vücudunuza girdiğinde de onu dışarı atmaya çalışıyor gerek yapşırarak gerek ise geniz akıntısı ve burun kanalı ile. Bunu yok sayarak vücudunuza bu maddelerin girmesini sağlamanız ne kadar doğru, bu tartışılır ama öncelikle alerjin maddeyi vücudunuzdan uzak tutun bu size eski sağlığınızı geri getirecektir.
    Ev tozuna alerjisi olanlar akar, küf veya tozu bünyesinden uzak tutarak temiz bir ortam sağlayarak yaşam kalitesini arttıracaktır. Deterjan solumayı bırakır, ev temizliğinde çamaşır suyuna gömülmez iseniz evde çamaşır kurutmaz havalandırır ve yün yorganlar ile ve sık temizlenen nevremis ve yataklar ile alerjinizi engeller ve daha sağlıklı biri olursunuz. Alerji bazen en doğru vücudun alarm sistemidir alarmı susturmak belki de vücudunuzun sağlığınızın işgaline izin vermenize neden olur.




  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Alerji etkenlerini ortadan kaldırmak her zaman herkes için mümkün olmuyor hocam. Yurt ortamında yaşayan arkadaşlar vs. olsun. Ayrıca hassasiyete bağlı olarakta değişebilen bir şey bu, sabun kokusu, tuvalet kağıdı kokusu, arkadaşın sıktığı deodorant vs. çoğu şey beni aşırı rahatsız edilebiliyor. Bu gereksiz alarmları susturabilmenin maalesef tek yolu da Aşı Tedavisi gibi gözüküyor.
  • Aşı tedavisi belki de bu alarmları susturmak için bir çözüm bile olsa vücudunuzun alerji güvenlik duvarını yıkmanın ilerde daha büyük sorunlara sebebiyet vereceğini düşünüyorum. Akciğer kanseri dahil solunum yolları veya diğer konularda vücudun bu tür kimyasal veya sağlık sorunlarına neden olacak havayı içeri almaya çalışmamız bence büyük bir hata olur. Belki de en doğrusunu yapan vücudumuzun bu durumunu yok saymamalıyız.

    Ben şahsen alerji nedenini bulana kadar solunumu güvenceye alacak ağız maskesi kullanıyor ve bu arada da alerjeni ortadan kaldırıyorum. Özellikle yurt ortamı gibi yerlerde öğrencilerin maruz kaldığı küf, çamaşır kokusu veya kimyasal kokulara karşı temizlik önlemi hariç aşının sadece geçici bir telkin yaratırken ilerki yaşlarda ciddi rahatsızlıklara karşı bünyeyi savunmasız bırakacağını düşünüyorum.

    Bu bir kızamık veya kuduz gibi mikrobik şeylere karşı aşı olsa anlarım ama alerjenin bünyemizde bir aşı ile yok etmek mümkün değildir sanırım?




  • numberone2000 kullanıcısına yanıt
    O bahsettiğiniz ilacı getirttinizmi getirttiyseniz fayda gördünüzmü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an durumunuz nasıl aşı tedaviniz bitmiştir zannedersem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer hastalıktan bende müzdaribim.
  • arkadaşlar alerji hastaları için grup kurmuştuk, dilerseniz kullanabilirsiniz.https://chat.whatsapp.com/D2aVtO35JCQ3PkKduYItni
  • Bu ev tozu akarları yüzünden düzgün yaşayamıyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eses26ay

    arkadaşlar alerji hastaları için grup kurmuştuk, dilerseniz kullanabilirsiniz.https://chat.whatsapp.com/D2aVtO35JCQ3PkKduYItni
    Merhaba grup linki ölmüş yenileyebilir misiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu yeşillendirelim beyler , tedaviyi suan olanlar var mı ? Fiyatlar nasıl vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede alerji var. İstanbulda nerede tedavi olacağım.hem pandemi varken olurmu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jasonw kullanıcısına yanıt

    Merhaba Aşı tedaviniz devammı hersey yoluna girdimi bende başlayacağım bu aşıya


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.