Şimdi Ara

Aldığım bir gıda ürününe tek seferde %112 zam geldi ama kimseden ses çıkmıyor nedense

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

EDİT: İthal ürün değil, yerli üretim. İhraç malı, Zey-Tur-San tarafından Bursa'da üretilip İsviçre'ye satılıyor, ama burada da piyasaya sunmuşlar. Onun için "İsviçre turşusuyla ne işin var?" demeyin. Ukrayna'dan ayçiçek yağı, Kanada'dan nohut gelirken sorun yok; yerli ve milli turşuyu da bana çok görmeyin.

Aldığım bir gıda ürününe tek seferde %112 zam geldi ama kimseden ses çıkmıyor nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 22 Şubat 2023; 12:12:20 >

• isviçre turşusuyla ne işin var? barbaros şansal mısın

• Zam oranı yüksek önce ithalatçı firmaya soracaksın.Belki üretici firma zam yapmıştır. Öyle bir şey yoksa satıcı firmayı şikayet edeceksin. Bakmakla bir şey düzelmez.

İsviçre turşusu yiyorsan bunları da bir sorgula bakem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reyiz (Hugo) çok fahiş geçirmiş hakikaten. Ayıp etmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Şubat 2023; 12:9:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Be ahlaksız, be namussuz, be adi....Terbiyesizsiniz terbiyesiz.

(yani zammı yapanlara diyorum)

• akıncı017 A kullanıcısına yanıt

Arnavut ciğeri de Arnavutluk'tan geliyor sanıyorsundur sen şimdi.

• Valla iki senede 11 lira, bir senede 6 lira dolar kuru yükseltmeyi başaranlara sorun bence. 2021'de müttefiklere savaş açsak bu kadar batmazdık herhalde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wolwes kullanıcısına yanıt

hocam dünyada kimse bu aptal ürüne 4 dolar vermez mesele dolar olmaktan çoktan çıktı

• yemek zorunda değilsin

• Nekadar anlatsakda boş.Herşeye zam geliyor.Çalışanların maaşına zam geliyor.Elektriğe zam geliyor,Doğalgaza zam geliyor Dolardan dolayı ithal hammedde mlezemlerine zam geliyor.Siz zannediyorsunuzki bu firmalar bu zammı keyiflerinden yapıyorlar.Azıcık biraz ekonomi bilen biri bunun sebebini biliyor.Ülke öyle bir Enflansyon çıkmazına girdiki öyle böyle değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Technical.assistance kullanıcısına yanıt

Çıkar telefonunu! Aldığım bir gıda ürününe tek seferde %112 zam geldi ama kimseden ses çıkmıyor nedense 

• Bu tarz saçma sapan şeylerle millet i etkileyemezsiniz bak AKP'li değilim nefret de ediyorum ama koyduğun şey normal marketlerde 20 liraya satılıyor lüks olanı tercih edersen bu senin hatan isviçre tipiymiş ne fark ediyor

• Alıntı

metni:
    AKPli değilim ama...

Alıntı

metni:
    Bu tarz saçma sapan şeylerle millet i etkileyemezsiniz

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

Boş yapmayiniz fiyatlar ortada beyfendi kraliyet soyundan geliyor herhalde lüks istiyor ne fark ediyor aynı şey

• Migros sanal markete de baktım 35 lira hem de senin aldığın turşu markası aldığın yerleri kontrol et bundan sonra.

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

Bu forumda yazılan bazı yorumların madde etkisi altıgında yazıldıgını düşünüyorum artık Aldığım bir gıda ürününe tek seferde %112 zam geldi ama kimseden ses çıkmıyor nedense 

• Borsada bile sığ piyasa zamanı fiyatlar 2 katına çıkıp inebiliyor. Önceki sene 1 gecede dolar 18 kusurdan 10 kusura düştüğü gibi ... Ayrıca cimri gibi yerlerde yer bulabilmek için mağazaların anlaşması gerekiyor anlaşma yapmayan bir yerde ucuz olabilir anlaşması olan ve pahalı satan tek mağaza varsa onun fiyatıyla en düşük fiyat analizi yapar site

Sığ piyasadan alış veriş yapmak yerine daha çok mal ve hizmetin olduğu piyasadan ürün almak daha mantıklıdır 3 haneli enflasyonun olduğu yerde. Yüksek enflasyonun olduğu yerde karaborsa da kaçınılmazdır

• bldoy kullanıcısına yanıt

sene 2023 ama insanlar hala bir ürünün fiyatına bakarken önce stok var mı yok mu diye bakmayı ögrenemedi. stoğu olmayan en son 3sene önce satılmış malın fiyatı sitede güncellenemez değil mi ?

• Rajeesh kullanıcısına yanıt

Stoklarında olmayınca bu ürün şu anda stoğumuzda yoktur yazıyor sepete ekle yazıyorsa ellerinde mevcut demek

• isviçre markası Türkiye'de berrak firmasına ürettiriyormuş sanırım ve tatlıymış

Vay be ! İsviçrede merdiven altı misali bir firma bulup ( yada kurup) burda fason üretim yaptırsan iyi fiyata ürün satabiliyorsun.Millet para kazanmanın yolunu biliyor .İsviçreliler zengin nasıl olsa bu fiyat ucuz bile geliyordur. Ayrıca orda bakalım kaç para? Biz burda fakirler olarak tartışıp duralım ona zam geldi buna zam geldi diye

Ayrıca kavanozda Hıyar yazacağına Xiyar yazıyor buda zaten Türkiye piyasasıyla çokta alakalı olmadıklarını gösteriyor. İhraç fazlası elde kalan ürünleri piyasaya sürmüşler diye bakabiliriz elde ürün pek kalmayınca da basmışlar zammı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 22 Şubat 2023; 17:7:5 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.