|
Bildirim
|
Hemen servis kayıtları ile noterden ihtar çekeceksin.
Ve ihtarda araştırma bilgi ve belge toplamaya devam ettigini bundan dolayı doğacak tüm zarar ve masraflarında talep edileceğini yazmayı ihmal etmeyin. |
Galerici geldi galiba.
![]() |
Yıl olacak 2020 hâlâ galeriden araba alan insanlar var. Kaç kere diyeceğiz bunu yav?
İstanbul'a veya Kocaeli'ne yakınsan üşenme, Tarcanlara git hocam, onlar kesin bir belge verirler sana. |
normal biri söylerdi ama galericilerde namus şeref kavramları olmadigı için normal olarak söylememiş .Galeriden alarak baştan kaybetmişsiniz . Aldıgınız yeri paylasında sosyal medyada yayılsın iş yapamasın bari daha
|
Adam düpedüz kazıklanmış. Gelen cevaplara göre alıcı haksız. Üzgünüm ama ahlaki olarak çökmüş bir milletiz. Kolay kolay düzeleceğini sanmıyorum.
|
orjinal arac 110 binse ve 110a almissa tabi ki kanitlar dolandirildigini. Ama satis bedelinde 70 80li rakamlar yazilmissa gecmis olsun adam ben sel hasarli dedim 80e sattim der gecer
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeyjeyxx -- 13 Eylül 2019; 19:0:50 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamivural -- 13 Eylül 2019; 19:36:38 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|