Şimdi Ara

Aldığım araba sel hasarlı çıktı yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
11.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç belirtmemişler miydi aracın sel hasarlı olduğunu? Resmen dolandırıcılık bu
  • Hiç mi okunmuyo bu burdaki yorumlarımız galeriden araba alırsanız sonuç bu yapcak bişey yok.Böyle bineceksiniz Almayın dedik hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Larva İsmail L kullanıcısına yanıt
    Hocam araç golf 130bine alındı sel hasarlısı o kadar etmez yani piyasasında alındı araba.

• Sel hasarı olduğunu zaten anlaşılması güç ben şüphelenip sorgulattım araç selde kalıyor servise giriyor muhtemelen fiyat alıyorlar ardından servisten çıkıp dışarıda yaptırıyorlar, kendim sitesinden şasesini sorguladığımda aracın servis kayıdı bulunmadı ki zaten arabanın daha bakımı da gelmemişti.

Kesinlikle dolandırıcılık zaten yoksa manyak mıyım ben sel hasarlı arabaya o kadar vereyim. Avukat bi arkadaşla da konuştum kesinlikle haklısın diyor. İlerleyen süreci güncellerim.

• Kolay gelsin hocam siz üzerinize düşeni yapmışsınız kısmet böyle olmuş. İnşallah sorun çıkmaz

• Melodychups M kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam, nasip kismet meselesi umalim ki agzimiz yanmadan cozulsun.

Galeriden de alsak bireyden de alsak basa gelebilecek seyler, yapacak bir sey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: bennett.antony

hiç bişey yapamazsınız hakkınız da yok. bu arabanın pert kaydı yok ayrıca expertize de girmiş.
    arabanın lastiğinin patladığını satarken söylüyor musunuz ya da şu arızalar vardı yaptırdımmdiyor musunuz ?

boşuna uğraşmayın binin arabanıza
    Galerici geldi galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Larva İsmail

Ne alakası var kardeşim. Galerici der o zaman exper yaptırdık öyle birşey çıkmadı experin suçu beni ilgilendirmez bende sel hasarlı olduğunu bilmiyorum der o zaman napcak adam?

Alıntıları Göster
    Bilmiyorsa galericilik yapmayacak mesela.
    Galerici milletinin bilmediğine inanacak değiliz burada.
    Ayrıca sorun değil bilmiyor bile olsa oda aldığı kişiye rücu edecek.

Galerici ye alsatciya acımayın faizini de alın bir kuruma bağışlayın

• Larva İsmail L kullanıcısına yanıt
    Mahkemelerde söz değil belge kanıt önemli.
    Eğer dediği gibi olsaydı galerici aracın sorununu söylememe rağmen alıcı aracı teslim almıştır diye belge şeklinde imza alması gerekiyordu.
    Hatta sadece öyle bir belge değil. Satış sözleşmesi yapılması gerekiyor. Satış sözleşmesinde varsa aracın kusurları tarih ve imza şeklinde yapılması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 13 Eylül 2019; 23:21:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Larva İsmail

Ne alakası var kardeşim. Galerici der o zaman exper yaptırdık öyle birşey çıkmadı experin suçu beni ilgilendirmez bende sel hasarlı olduğunu bilmiyorum der o zaman napcak adam?

Alıntıları Göster
    Suç experte gitmez. İş galericinin aracı aldığı kişiye vurur piyango.

• avukata ver hiç uğraşma bunu muhtemelen yapan galeridir

Hepsi bir değildir tenzi ediyorum lakin böyle vakkaları okuyunca resmen midem bulanıyor galerilerden emek hırsızlığı çalış kazan sonra bu durumlara düş

Bence bunlar organize exper ve galeri resmen

Sana allah sabır versin hakkını ara ver avukata

• Sel hasarlı arabada kaskodan tüm değerini alıp sonra tekrar mı sattılar acaba arabayı

• jeyjeyxx J kullanıcısına yanıt
    Satış sözleşmesinde yazan tutar ne kadar? Para elden mi yoksa hesaba mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Servise resmi olarak girdiyse, kayıt oluştuysa (arıza tespiti dosyası) şansınız fazla, bu dosyayı size vermezler ancak dava açılınca mahkeme alır. kayıt yoksa takipsizlik riski daha fazla, araç sel görmüş ama gerekli onarım yapılmış, sorunsuz sattım, ekspere de baktırdı der.

• DesertEagle67 kullanıcısına yanıt
    kaskodan yapılsa olsa bir şekilde çıkmaz mıydı hocam tam bilgim yok ama

• Sheldon-Cooper S kullanıcısına yanıt
    takas yapıldı hocam ama para hesaba yollandı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54

Servise resmi olarak girdiyse, kayıt oluştuysa (arıza tespiti dosyası) şansınız fazla, bu dosyayı size vermezler ancak dava açılınca mahkeme alır. kayıt yoksa takipsizlik riski daha fazla, araç sel görmüş ama gerekli onarım yapılmış, sorunsuz sattım, ekspere de baktırdı der.
    Hocam muhtemelen kayıt oluşturuldu, servis söyledi çünkü bize bunu ama ben kendim şasesini sorgulattığımda hiçbir şey çıkmıyor

• cem_b C kullanıcısına yanıt
    Öyle yapacağım hocam, kansızlık bu resmen kolay kazanılmıyor para.

Experin içindeki değişenleri görememesi de ayrı konu ben arabaya biner binmez değişenleri anladım(golf sahibiyim) expere de güvenilmiyor artık.

Servis olayına gelince. Hasar tespit yapılmıştır ama dosya açılmadıysa şase sorgusunda çıkmaz sanırım. İnş. dava uzamaz en kısa zamanda çözülür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Işte çıkması lazım hocam , bu araba hiç mi tamir görmedi kurutup sattılar mı.Sigorta şirketi nasıl hasarsız diyebilir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.