Şimdi Ara

Aldatılmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Midem bulanıyor ve göğsüm sıkışıyor ne yapacağımı bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aldatıldıysan hak ettin mi bilmiyorum, ancak hak etmediysen bu durumda değerini bilmemiştir karşı taraf. Salla gitsin.

Hayat nankörlerle yaşanmaz.

Hayat devam ediyor.

• neden aldatıldığını sorgula ve ders çıkar

• Hak etmedim hem de hiç hak etmedim. Doğum günümdü 3 gün önce ve o zaman öğrendim. İlişkisine sadık ve gerçekten seven bir insandım bana en yakın arkadaşlarımdan birisi diye tanıttığı kişiyle aldatmış beni

• 4F3 kullanıcısına yanıt

İlişkiyi zamana yaymak ve sağlam temeller ile kurmak yerine hazıra kondu babadan zengin bi elemanla kolay-hazır bir hayat yaşamak istedi bundan ne ders çıkartılır bilmiyorum maddiyatsızlığın ne olduğunu bilen çok masum bir insan diye düşünüyordum ama sonuç ortada

• Nükerbüker kullanıcısına yanıt

O zaman tekmeyi bas gitsin.

Öyle bir insandan hayır gelmez.

Biraz acımasız olacak ancak bazen yaralara barut döküp ateşe vermek lazımdır enfeksiyon kapmaması için. Sen ne kadar üzülürsen hayatında o kadar geriye düşersin.

Bu nedenden dolayı onu unutmak zorundasın.

• Ayrılmıştık zaten ama ben o zaman aldatıldığımı bilmiyordum başka sebeplerden ötürü ayrılmak istemişti ama ana sebep buymuş zamanla unutuyordum zaten ama o dönem aldatıldığımı öğrenince tekrar bir şok yaşadım biliyorum öyle bir insandan bana hayır gelmeyecek ama onların bu midesizliğe rağmen mutlu yaşamaları insana bazı şeyleri sorgulatıyor

• bir simit alayım dedin.
    karşıda 2 simitçi var.

1. simitçi adam gazetenin üstüne dünden kalma simitleri dizmiş,simitler,yamuk yumuk üstlerinde hiç susam yok,tam sen bakarken simitleri dizerken yere düşürdü geri betonun üstündeki gazeteye koydu simit 5 lira diyor.

2.simitçinin simit arabası var,bir simit pikapla fırından yeni simit getirdiler,hepsi susamlı,sıcak sıcak yeni geldi,her simit ayrı paketlere konmuş. simit 5 lira yazıyor.

şimdi sen hangi simiti alırsın? maddiyatsızlığı bilirim zordur,seni destekleyim diyerek öbür simitçiden mi alırsın?

hayat böyledir,deden ve baban zamanında "3günlük dünyada kasmaya gerek yok keyfimize bakalım" dediyse işte onun bedelini sen sene 2022 de kızarkadaşını kaybederek ödersin. burada haksızlık yok bence.

Herşeye rağmen güçlü olmak gerek. Bende bu gün 8 aylık ilişkimi sonlandırdım. Durduk yere hakaretler, küfürler ile aşağılanıyordum. Yok benim dengim değilsin, yok ben her erkeğin altına yatacağım vs.

Exlerimi özledim bilmem ne ben bunu 8 aydır duyup duruyordum ve bu kız için ben eve sağ salim dönmesi için 2 kere otobüssüz kaldım esenyurtta her otobüssüz kaldığımda elimde 1 buket çiçek vardı, gece gece otobüsle döndüğümde önümde silahlı çatışma çıktı.

Ne için bu hanımefendiyi sağ salim eve ulaştırmak için.

Ancak kendisi ruh hastası gibi davranmaya devam etti. Bende biletini kestim. Sürekli özür diliyor bir daha yapmayacağım diyordu bende sözünü tutmadığını fark ettim artık bıkmıştım. Çalıştığım iş yeri zaten yeterince stresli, akşam mutlu olacağım telefonda 1-2 saat bile sesini duyup mutlu olmayı beklediğim insan bana bunları yapıyor.

Yok sen DGS kazanamazsın vs bilmem ne. Destek olmak çok mu zor? Benim babam zaten sınavı kazanmamam için elinden geleni yaptı 2-3 senedir bari sen yapma? O kadar seviyorum diyorsun? Ancak yaptı işte. Bende tekrar sınava hazırlanıyorum devamke kısacası.

Sonuç: herkes kendi yoluna gidecek.

Bu işlerin bu hale dönmesini asla istemedim. Ancak bana başka seçenek bırakmadı. En ufak şeyde senden kurtulmak istiyorum, m*ktri git demeler vs artık bu kelimeleri duymak istemiyordum.

Boş verin hocam değerinizi bilenler elbet çıkar bir gün, şu Dünya zaten iyi insanların yüzü, suyu, hürmetine ayakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 6 Kasım 2022; 22:47:54 >

• Yorumunuz için teşekkür ederim benimki de 1,5 yıl sürmüştü ve onun için hayatımda büyük değişiklikler yapmayı göze almıştım ama işte bazı insanlar hak etmiyormuş yine de ben burada göğsümde ağır bir his varken onların kim bilir nerede ve mutlu bir şekilde devam etmesi içimi yaralıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sen kendine yatırımını yap. Boş ver yaptığın iyilikler öylece kalsın. İnancın varsa öbür tarafta alacağın olsun, yoksa yine sorun değil.

Sen elinden geleni yapmışsındır, karaktersizlik yapacak kadar düşük zekalı birisiyse bas tekmeyi gitsin.

Hayatta hiçbir şeye ihtiyacın yok kendini iyi hissetmek için, insan hiç olmayacak şeylerden bile mutlu olabilir. Ben mesela şu an normalde hüngür hüngür ağlayabilirdim kız arkadaşımdan ayrıldım diye ki normalde çok duygusal bir insanımdır.

Ancak acımasız tarafım ağır basınca hiçbir şeyi umursamam.

Salla gitsin hocam kendi önüne bak şu an zaten güvenilecek, zor zamanlarda arkanda duracak insan bulmak zor.

• 3 senelik ilişkim dün bitti. Hikayemi anlatsam roman olur. Aklınız ucundan dahi geçmez yaşadıklarım. Yaptığım fedakarlıklar onca emek göze aldığım ve kabul ettiğim şeyler neler neler. Sonuç o şuan başka biriyle görüşüyor. Konu açacağım zaten bütün detaylarıyla anlatacağım. Size gelecek olursak hocam karakter meselesi. Bu işin maddiyatı olmaz karakteri olur. Maalesef sizde karaktersiz bir insana denk gelmişsiniz. Çünkü ben ne paralar harcadım ama sonuç yine aynı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xreaLy kullanıcısına yanıt
    O zaman para yedirmemek gerekiyor?

Bir insana gereğinden fazla iyi şey yapınca sapıtıyor neticede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 6 Kasım 2022; 23:56:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ya para yedir veya yedirme. Mesele o değil. Kişinin karakter meselesi. İyi analiz etmek lazım. Maalesef aşkın gözü kör olabiliyor ve ilişkideyken çoğu şeyi göremeyebiliyoruz.

• Konu kendinden asla ödün vermemeye geliyor bu tip durumlar yaşayınca. Çünkü güven kaybı oluyor. Her insan aynı değil evet ama atlatması zor oluyor.

• xreaLy kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadar iyi analiz etsende insanlar değişebiliyor bu bir gerçek.

İnsan gibi yaşamayı bilmeyen insanlar çok fazla olunca sadakatsizlik çok oluyor.

Ben bu sebeple sanırım bir daha ilişki yaşamayacağım çünkü bana daha mantıklı geliyor.

Birisine değer verince sonuç sapıtıyor. O yüzden kendin için uğraşmak daha iyi.

Karşında olan insan sana destek olmuyor, köstek oluyor, arkandan iş çeviriyor vs ise zaten o iş bitmiştir.

• Ben 30uma geldim geçiyorum. Şuan hayattan soğumuş durumdayım. Ne yapacağım nasıl bir yol çizeceğim gram düşünemiyorum. Kimseyi tekrar sevemeyecek gibiyim. Biraz kendime zaman verdim bakalım ne olacak. Ama konu açacağım ve aklınız çıkacak emin olun😂.

• Geçmiş olsun, her olaydan ders çıkarmak lazımdı. Bu insan ile evlenebilirdiniz. Evlendikten sonra da sizi aldatabilirdi. Gene verilmiş sadakanız varmış. Hayat devam ediyor. Siz de zamanla anlayacaksınız. Şuanlık yapıcak bir şey yok. Kafanızı başka şeylerle meşgul edin.

• Arkadaşlar nursuz ve bakire olmayan kızlardan uzak durun

İstisnalar kaideye bozmaz.

• Ne biçim insanlarsınız midem bulandı
    Aldatılmak hak edilecek bişey değil
    Olmuyorsa ayrılırsın olur biter

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.