Şimdi Ara

Alçı ve ROK hakkında FETÖ soruşturması başlatıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alçı ve ROK hakkında FETÖ soruşturması başlatıldı

Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı ve eşi eski Sabah gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı hakkında FETÖ soruşturması yürütüldüğü öğrenildi.

Odatv'nin edindiği bilgiye göre; soruşturma İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'ndan Cumhuriyet Savcısı İsmet Bozkurt tarafından yürütülüyor.

Alçı ve Kütahyalı hakkındaki soruşturmanın bir ihbar üzerine başlatıldığı edinilen bilgiler arasında.

Ancak...

İddia o ki; Cumhuriyet Savcısı İsmet Bozkurt sözkonusu soruşturmayı, ikili hakkında açılmış başka bir soruşturmayla birleştirilmesini talep edip elinden çıkarmak istiyor.

Alçı ve Kütahyalı çifti, FETÖ'nün kumpaslarının en önde gelen savunucularındandı ve evlerini terör örgütünün bankasından çektikleri büyük bir krediyle almışlardı.

https://odatv.com/alci-ve-rok-hakkinda-feto-sorusturmasi-baslatildi-08021835.html

• Bunları fetö den içeri alırlarsa oyumu RTE' ye veririm.
  • Hadi bakalım umarım haber doğru çıkar.
  • Çok fazla fetöcü var da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canlı yayına mit dosyası ile çıkan adam... Ülkenin hali.
  • İçimin yağları eridi. Çok ama çok güzel haber...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nagihan Alçı,Emre Ayan'la evliyken Akp'yi eleştiren yazılar yazıyordu...Daha sonra bu ROK'la evlenince Akp'li oluverdi.Bence olay da ROK kaynaklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 9 Şubat 2018; 0:26:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olm ünsal ünlü demişti lan siz yandaşlık yapıyosunuz da ilk sizi harcıycaklar diye bunlara
  • Nagehan rokun saçma açıklaması ile ilgili bir yorum yaptımı. Birde rok piyasada yok :)

• Bütün vatan hainlerinin bi zaman veya halihazırda akpli olması kimseye ulan asıl sorun zaten iktidar mı dedirtmiyosa vay ülkenin haline
  • yiyin birbirinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RADIO_HEA_D

Bütün vatan hainlerinin bi zaman veya halihazırda akpli olması kimseye ulan asıl sorun zaten iktidar mı dedirtmiyosa vay ülkenin haline

Aynen.. AKP=FETO FETO=AKP.. Bu gerçek elbet bir gün görülecek ama iş işten geçmiş olacak.
  • Darısı fetöye her istediğini veren şahıslara.

• Spor yorumcusu olan ROK u çok seviyorum fakat siyasi görüşünü yorumlarını ve hayatını sevmiyorum.2012 yılında fetoya yazdığı açık mektup var internette hala bulabilirsiniz. F.G hocaefendinin manevi liderliği RTE'nin başbakanlığından daha etkilidir demiş bir şahıs bu. Yargılanmasını isterim.
  • Beden kendini sindiriyor ama kimse hala uyanamyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 11 Şubat 2018; 1:45:33 >
  • Shodaime kullanıcısına yanıt
    Kandırıldık,15 Temmuz,RTE,BAŞKOMUTAN diyecek herif canlı yayında Kusturmalı .... Gafını yaptıktan sonra savunmasını son kale RTE vs diyordu.
  • Bu ODA tv nasıl bir şey yaa ROK nedir arkadaş kötü de olsa en kötü şeyi de yapmış olsa ROK diyemessin la birine sen bir kuruluşsun ben FETÖ derim ben sıradan vatandaşım ama sen bir kuruluşsun seni binler milyonlarca belki insan izliyor takip ediyor ama ROK nedir hacı?? Kafayı yemiş bazı kesimler resmen.. Dava açsa yeminlen kazanır..
  • En sonunda kendilerine de açsınlar da bitsin bu iş.
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Kendisinin de severek kullandığı bir kısaltma zaten. Beyaz Futbol'da sıkça ROK olarak hitap ediliyordu kendisine.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VulonViing

Kendisinin de severek kullandığı bir kısaltma zaten. Beyaz Futbol'da sıkça ROK olarak hitap ediliyordu kendisine.

Arkadaşları ile arası böyledir ederler ROK derler, senin arkadaşların arasında atıyorum ismin mehmet sana memo derler arkadaşlarım dersin dert etmezsin ama sana yol da tanımadığın biri memo desin bakalım suç duyurusunda bulunsan başına nelere geliyor o yüzden bir kuruluş olan Oda tv veya diğerleri kim yaparsa bunu kalkıpta ROK diyemez bu onun tarafsız haberciliğinin kalitesini ortaya çıkarır, benim arkadaşım CHP 'li Tayyip 'i sevmem diyor ama benim cumhurbaşkanım o seçilmiş ve ben seçilmiş insana saygı göstermek zorundayım der her zaman ve bak ben Tayyip yazıyorum çünkü sıradan vatandaşım ha saygısızlık ediyorum belki o benim kalitemi gösteriyor ama rahatım çünkü Tayyip yazdığım için sorun yaşamam en fazla soruşturma açılır kapanır çünkü hakaret etmiyorum ve ismini kullanıyorum büyüğüm aslında ayıp ama ismi ile yazıyorum o yüzden bana bir şey olmaz ama bu kuruluş halka seslenen kuruluş kalkıp arkadaşı gibiymiş gibi ROK diyorsa kalitesizliğini ortaya çıkarmış olur benim yakıştıramadığım da budur, buna benzer örnekte nasıl haberciler karşımıza şortla pijama ile çıkamıyorlar ise istisnalar hariç bu da bunun gibi bir şey o yüzden bu adam kalksa dava açsa kuruluş başına yok yere iş alır belki ceza almaz ama en azından kendi kendini haber yapmayı başarmış olur o yüzden bence eğer samimi olmadığınız kişilere kısaltma ya da alaycı tanımlar kullanılmaması gerektiği kanısındayım.. Kararı millet versin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 11 Şubat 2018; 5:25:24 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.