|
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu’dan depremde çöken operatörler hakkında açıklama

-
-
6şubatta
Bant daraltması yapıp
Önce inkar edip
Sonra da evet yaptık diyen bakanlık...
İşallah en zor gününüzde hiç bir yakınınıza
Ulaşamazsınız!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ radyoterapi-radyasyon güvenliği soruları cevaplanır. -
Hiç yüzleri bile kızarmıyor.
Halkın seçtiği bakan, halkı yerine özel şirketi savunuyor.
Allah sizin eline düşürmesin bizi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Nissan Qashqai 1.5 dCi DCT Sky PackDacia Duster 1.0 ECO-G Comfort -
Taahhütü biten faturasız hatta geçsin. Bu şekilde milleti istedikleri gibi kazıklayamadıklarını anladıklarında arkamızdan ağlarlar.
_____________________________ -
Yazık
-
Bu ülkede rüşvet ile satın alınamayacak adam yok...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hepiniz Kral olmayın. Bu dünyaya ADAM da Lazım...! -
Vodafone'dan deprem anında sms atın diye mesaj geldi. Attığım mesaj iletilemiyorken Sms atmamın mantığını Bakanımız açıklayabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Batman'da (1500 km) bırakın İstanbul'u, şehir içinde insanlara ulaşmak neredeyse 2 saat sürdü; zamanla düzeldi. (Turkcell)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bakanın milletin hakkını mı savunacağını zannettiniz yoksa, tabii ki şirketleri el üstünde tutacak..
“Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, internet tabanlı aramalarda sorun yaşanmadığının altını çizerek, "(Sesli aramalarda) Kapasite artışından kaynaklanan 15 dakikalık bir pik zaman ve istenen görüşmelerin yapılamadığı zaman oldu. Sonrasında rutine döndü. “ Zaten o 15 dakikalık zamanda çoğu kişi ya sevdiklerine ulaştı diye ya da ulaşamadı diye aramayı erteledi. O yüzden 15 dakikalık bir pik yaşandı ve bu arada 15 dakika da değildi o pik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Siyasal İslamcı ikiyüzlülüğü(en az)! hamdolsun Ağ partisi!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Toplantı yapıldı...Çaylar içildi,kahveler içildi galın galın pirolar yakıldı...
R Göz kırpıldı, anladın you! Şöyle oldu, böyle oldu...
Tr nın özeti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx1 -- 24 Nisan 2025; 20:43:20 >
-
Üç şeritli yoldan on binlerce araç geçmeye çalışınca trafik oluyor. Niye trafik oluyor diye sormuyoruz. Bu da aynı mevzu işte uzatmaya gerek yok. Her deprem aynı muhabbet. Deprem oldu kapıya indim herkesin elinde telefon, sohbet ediyorlar. Gülen mi dersin boş muhabbet yapan mı. Bir de hepsinde aynı laf “hissettin mi depremi?” Hayır hissetse ne hissetmese ne? İnsanımız çok seviyor boş laklağı. Sevdiğinden haber aldıysan kapat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İnternette sorun yoktu. Volte internet üzerinden çalışıyor ama neden arama yapılamıyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Hem yurtdışı tarifelere kıyasla 2-3 kat para ödeyelim, hem aldığımız hizmet ve altyapımız b*k gibi olsun. Üstelik bir de kota sahtekarlığı yapın (ki Turkcell'in yaptıkları alenen ortaya çıkmıştı). Ancak reklam alan kanalların hiçbiri tabiki bunu gündeme getirmedi. Rant uğruna ülkelerini satan, yardım ve yataklık eden herkesi tebrik ediyorum, bir gün kendi yarattıkları bataklıkta boğulmalarını diliyorum.
-
Paraya tapmak nedir? Iste budur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ If you place your hopes in anything, they will be betrayed.
Promises will go unfulfilled and faith will be let down. -
Rezilik başka birşey değil vergiler nereye gidiyor onaca para ? altyapıyı sağlamlaştırn işiniz bu
_____________________________ http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/internet/domashen-internet https://www.vodafone.ro/serviciifixe/client-nou Kıyaslayaca hiçbir ülke yok bu bir soyğunhttps://www.starnet.md/ro/services/internet -
Gururla koltugumda oturuyorum demistir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ne özeli ne şirketi hocam TT-TRCELL direkt TVF/HMB'de vf'da da gene devletin payı var, kimi kime şikayet ediyoruzki.
bakanları seçemiyoruz yani direk seçemiyoruz keşke yapabilsek çok güzel olurdu , mahalle muhtarı değilki :)
6şubatta
Bant daraltması yapıp Önce inkar edip Sonra da evet yaptık diyen bakanlık... İşallah en zor gününüzde hiç bir yakınınıza Ulaşamazsınız! |
Hiç yüzleri bile kızarmıyor.
Halkın seçtiği bakan, halkı yerine özel şirketi savunuyor. Allah sizin eline düşürmesin bizi. |
Bu ülkede rüşvet ile satın alınamayacak adam yok... |
Siyasal İslamcı ikiyüzlülüğü(en az)! hamdolsun Ağ partisi!
|
Hem yurtdışı tarifelere kıyasla 2-3 kat para ödeyelim, hem aldığımız hizmet ve altyapımız b*k gibi olsun. Üstelik bir de kota sahtekarlığı yapın (ki Turkcell'in yaptıkları alenen ortaya çıkmıştı). Ancak reklam alan kanalların hiçbiri tabiki bunu gündeme getirmedi. Rant uğruna ülkelerini satan, yardım ve yataklık eden herkesi tebrik ediyorum, bir gün kendi yarattıkları bataklıkta boğulmalarını diliyorum.
|
Allah hiçbir bürokratı özel şirketleri savunacak kadar düşürmesin...
|
Gerçekten büyük deprem olsa kimseye ulaşamazsınız. Walkie talkie telsiz alın mahallede iletişim ağı kurun daha iyi. Kahramanmaraş depreminden bu zamana gram iyileştirme olmamış demek ki. Bundan sonra da olmaz. |
hesap sorması gereken adam hesap sorulması gerekenleri savunuyor,inanılır gibi değil.fahiş fiyatlarla milletin kanını emen operatörler 2,5 kat olan trafiği 10 kata çıkarsınlar diye hesap sorması gerekirken hem de....
|
Şurada eksiklerimiz var, burada düzeltme yapılacak aksi taktirde şöyle yaptırım uygulanacak diye açıklama yapması gereken bir bakanın şu açıklamayı yapması ne kadar acı.
Siz bir önceki depremden sonra ne yaptınız peki? Neden o koltuktasınız? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X