Şimdi Ara

Alchemy & Tablet kullanımı (yeni sistem) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
41.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saol kardeş bende topladıklarımı ne bu diye yere atıyodum mallık işte
  • öncelikle hepinize selam

benim merak ettiğim konu hangi yaratıkları kesitğimizde hangi elementleri elde edebileceğimize dair herhengibir listeye ulaşabileceğimiz bir kaynak bilen var mı?

kolay gelsin hepinize...
  • peki ama kardeş bu tabletler silahı nasıl güçlendiriyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozhanx

öncelikle hepinize selam

benim merak ettiğim konu hangi yaratıkları kesitğimizde hangi elementleri elde edebileceğimize dair herhengibir listeye ulaşabileceğimiz bir kaynak bilen var mı?

kolay gelsin hepinize...

forumdada verilmişti bu sitede hepsi yazıyor

http://www.sro.digilize.com/index.php
  • Yav ben anlamadım.Bu olay itemlara option mı ekliyor yoksa +1,+2 filan mı yapıyor?
    Birinci işlemden sonra çıkan şey ne işe yarıyor?Bir de bolca koy demişiniz tam olarak ne kadar yani 20 tane lazım da 100 tane koymak israf
    Bir tane elixir weapon buldum.Bunu benim silaha bassam ne olacak?Option mı verecek +1,+2 mi yapacak
    Mu da basıyorduk soulu blessi ne dert var ne tasa
    Farcry diye bi adam var lvli 50lerde yaptığı büyüler filan süperdi hep int e vermiş puanları ben de öyle yapıyorum bakalım ben de güçlü olacak mıyım

Greece de birinde +32 bi item varmış,bu nasıl oluyor?

Mu online daha basitti yav,modaya uyduk silkonline a başladım ama daha hiç bişey anlamadım lvlim de 18

Teşekkürler şimdiden
  • Herkese çok tesekkurler fakat benim anlamadığım bi nokta wr bi arkım + iteme basarsan batlayınca + lar gider dio diğer arkım gitmez dio elimde + 4 spear wr kasada element we tablet bi dolu Ben daha once + sız itemlere bastığımda patlasada hiçbişi olmamıştı cevaplarınız bekliyorum
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir forumu takip ediyorum ama sanırım bu ilk mesajım :). Destroyer rondonun ne işe yaradığını bir türlü anlamadım. Birde Lucky Powder'i nasıl kullanacağımı anlamadım. Alchemy konusunda tek o ikisinden bişi anlamadım yoksa bir sürü item yapmıştım -şansıma fazla fail olmamıştı- teşekkürler...
  • Arkadaşım dediğin gibi 100 tane void rondo aldım

y ye bastım bankada düzinelerce olan tabletlerden 2 tane aldım

ama sol tarafa voidi koyyorum sonra tableti koyyorum void gidiyor tablet geliyor

anlamadım tableti koysam bu seferde voidleri koyamıyorum.

Bu tabletleri nasıl ayırıcağım anlamadım dediklerini aynen yapıyorum ama bir şeyler eksik yada ben yanlışım

Tabletleri nasıl ayıracağım birazcık detaylı anlatırmısın.

Bankada düzinelerce tablet birikti birşey yapamıyorum.
  • kanka bak anlatayım sana tabletleri basmıyorsun hani bulduğun tiger hair bilmem ne vb.şeyler var onları alıp void rondo ile ayrıştırıyorsun ardın dan sana elementleri feriyo ayrışdırdığın şeylerden çikar yani.sonra bu elementler 4 gruba ayrılıyor su oksijen toprak ötekini unuttum aklıma gelmiyor.işte bu elementleri birikdiriyorsun ve basacağin alet e göre bi tablet bulup tabelete basıyorsun tabletin alt tarafında yazar kaç element istediği ona göre elementleri ayarlayıp Y tuşuna basıyorsun ve orda elementleri tablet e basıyorsun ardından tableti de istediğin item e... ok
  • abi ben yeniyim oyunda ve "void rondo"yu bulamadım nerden bulurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: drk132

abi ben yeniyim oyunda ve "void rondo"yu bulamadım nerden bulurum

M'ye bas ordaki general shop'a git
  • yea
  • peki arkadaşlar tabletin üzerinde sadece weapon yazması yeterli oluyor mu ve lvl leri dışında değişik şekillerde zweapon tabletler var mı?

Ve tableti elementlerle ayrıştırmadan önce tabletin silaha neler ekleyeceğini görebiliyormuyuz.

Ayrıyetten bu tabletlerle zırhımıza +10hp gibi değerlerde + basabiliyormuyuz.bunun için ne yapmak lazım?

Şimdiden teşekkürler...
  • sağolun buldum, tabletlerden birini bastım taş çıktı şimdi ne yapmalıyım
  • yani hangi neye hangi taşı basçağımı nasıl bileceğim onu merak ediyorum bir sorum daha olacak invenyorydeki expand kısmını nasıl tüm olarak kullanabilirm? bende sadece bir kısmı açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drk132 -- 28 Temmuz 2006; 20:12:47 >
  • valla kardeş ne kadarda gösterseler de ben anlamam kusura bakma ii bi calışma olmuş ama ben anlamadım
  • tebrikler güzel çalışma
  • pek anladığım söylenemez ama yine de tebrikler
  • bazı arkadaslar destroyer rondo ne işe yarar die sormus

bu rondo elimizdeki silah armor jevel vs..den element elde etmeye yarıyor direk stone da cıkar die bi yazı okumustum ama bi kaç kez denedim cıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceco -- 31 Temmuz 2006; 18:03:08 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.