Drug of breeze: Kullanildigi zaman kosma hizini belirli bir sure artirir. Drug of wind: Kullanildigi zaman kosma hizini belirli bir sure artirir. (dukkanda satilir) Drug of gales: Kullanildigi zaman kosma hizini belirli bir sure artirir. Drug of typhoon: Kullanildigi zaman kosma hizini belirli bir sure artirir. (dukkanda satilir)
BULDUM VE BURAYA EKLEDİM...
ELİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ SAOL
HARBY ELLERİNE SAGLIK GUZELL OLMUŞŞ
çok faydalı bilgiler..teşekkürler...
Ellerine sağlık bi sorum olucaktı steady nin veya diğer özelliklerin şans arttırıcı bi özelliği varmı tablet basarken
arkadaşlar astral olan bir silaha + bastığıımız zaman , başarısızlıkla sonuçlandığında silahtaki maviler gidiyormu ?? bunu bilen varmı
blue itemin mavisi + basmayla kaybolmaz onun mavi olmasını sağlayan özellikteki taştan basarsan başşarısız olma durumunda kaybolabilir ama sadece aynı özellikteki taş için geçerli.
arkadaşlar full int gittiğim için str sıkıntısı çekiyorum ve mümkün olduğunda str+3 elbiseler giymeye çalışıyorum.
str açığını daha fazla kapatabilecek özel bir hp tablet varmı varsa hangisidir bir yardımcı olabiulirseniz sevinirim
yaw bende bu tabletlerin int at-rtıranların dan 4 tane var onları silaha bascam gerekli elementleri biriktiriyorum
quote:
Orjinalden alıntı: rammstars
yaw beyler tahta elementi varmış nerde bilen var mı? (cevabı siz biliyosunuz)
ewt ewt war hatta bide BORU elementi war...
ben tabletle birleştirdim ve yüzüğümü +1 yaptım bunlar bebek işi
Saol Kardes Bende Bu Tabletler Ne İşe Yarıyor Diyordum +3
void rondo nerden aliyoruz :???
tabletlerden elde edilen kristallar ne işe yarıyor
kardeş peki bu işi yapmak içççin gereken madeleri nerde bulabiliriz
quote:
Orjinalden alıntı: poyrazsan
kardeş peki bu işi yapmak içççin gereken madeleri nerde bulabiliriz
bazı canavarlarda çıkıyo veye stalllarda satan war
birşey soracaktım... Bu alchemry stoneler kaç altına gider. Eğer diğer elixirler gibi iyi fiyata satılırsa bu işlem çok para kazandırabilir.