sabrın için tebrikler bilgiler için teşekkürler sorunsuz hallettik bu mevzuyu ellerine sağlık...
her nekadarda bu konuyu tam olarak anlamsamda bu ctr ısını rıske atmamk gerek en ıısı ctr2 sılahı alıcn bu ctr deırını deıstıren olayı basıcaksın zaten kaybedıcek bısıın yok dussede fark yapmaz ama artarsa olay farklı bı renk alırkı oda ısımıze gelır bence ılk bas dusuk ctr weaponlarda deneyın bu ısı
bu üst konu olsa bence foruma çok faydası dokunur!!
quote:
Orjinalden alıntı: immo64
Tembeler örnek için yapmışın bi tane ama işe yaramaz bişiydi Ben elementlerin V class olduğunu bilmiyodum Ama ben acces leri direk atıyom bi sürü var zaten Weapon ve pro ları birakıyom ollar arasındada dandikler var tabi Ama en işe yararı Weapon fiziksel atağını artıran ve crit artıran crit yokta diğeri var denkleştirmeye çalışıyom elementleri Greese de biri Crit artıranı yapmış 400k ya satıyodu param olsa alrdım valla
evet işe yaramaz ama çabuk bitmesi gerektiği için en az elementi bu istiyordu ondan bunla ilgilendi, acc leri bende direk atıyom dün clas 5 silaha mag atak arttıran taşı bastım mesela
çok saol
Bu topic ÜST konu yapılsın lütfen. çok gerekli bir anlatım...
bir up çekeyim
accuracy veren lvl 2 tablet çıkardım criti mi artırır bu? ya da ne kdr eder bilen var mı?
Forumun birinci sayfası gene dolmuş element sorularıyla. Ya Musakka kardeş, sayım moderatorum, güzel insan, şu konuyu bir süreliğine üst konu yapsan da forum bi nefes alsa. Neyse ben şimdi bi üste taşiiim de. Sonrası Allah kerim.
Güzel anlatım.
Konu bir süreliğine üste taşınmıştır.
emeğe saygı
saol
bu arada bende acı bir şekilde destor rondo ne işe yaradını öğrendim.Elinizdeki item parçalıyormuş.Merakım yüzünden +1 lik şapkadan olduk...
Tembeler kardesim öncelikle sana çok çok çok teşekkür ediyorum sabrın ve emeğin için. Ben söylediğin herşeyi yaptım. Alchemy stonelarımı ürettim. yaklaşık 6 tane. Ama şöyle bir sorunum var. Bunlar hep başarısız oluyor. Özellikle daha önceden enchantlanmamış itemlar seçiyorum ama yine failed diyor. Biride +1 lik bir eldivendi işlemden sonra o da gitti. Şuanda moralim sıfır. Lütfen yardım et nedir bu işin sırrı. Degree lere falan hepsine dikkat ediyorum. Cevabın için şimdide teşekkürler. Hepinize iyi oyunlar. Bye.
str wea int nasıl basılır bilen war mı ?
ya arkadaşlar işte tamamen şans bende 5-6 defa yaptıysam 3 ünde yanmıştır zaten yanabiliyor yani elden bişe gelmior
lvli düşükleri daha çok ilgilendirenbişiy bu eğer çantanızı geliştirmek istio sanız jangandaki gincik boncuk ve alchemy satıcısı jinjin in bi görevi var 30 tabe strong straw topluyon mangyang kesim çantanda 10 eşyalık yer daha oluyo
valla bence çok işe yarıyanları var. mesela int basan tablet.
ben 35 lwl +3 sworda 4 int bastım resmini oyunda girdiğimde gösteririm. böyle yazıo:
int 4 ( %100 ) hemde sword olduğu için çooookkkk karlı.
sonra yine armor altlığa kendi kullandığıma 30 MP VE 3 İNT çektim yani mag attackımı artırmak iç.in herşey yaptım. şimdide 38 lwl halbert aldım +3 ona çekecem.
quote:
Orjinalden alıntı: oknayay
valla bence çok işe yarıyanları var. mesela int basan tablet.
ben 35 lwl +3 sworda 4 int bastım resmini oyunda girdiğimde gösteririm. böyle yazıo:
int 4 ( %100 ) hemde sword olduğu için çooookkkk karlı.
sonra yine armor altlığa kendi kullandığıma 30 MP VE 3 İNT çektim yani mag attackımı artırmak iç.in herşey yaptım. şimdide 38 lwl halbert aldım +3 ona çekecem.
katılıyorum int tablet ve str tabletler en iyileri
int tabletleri sağolsun üstümdeki itemler toplam +29 int verio
Element deyince cem yılmaz geliyor aklıma Paylaşımın için saol tembeler eline sağlık...