Şimdi Ara

Alchemy & Tablet kullanımı (yeni sistem) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
41.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eline sağlık kardeş bende hepsini satıyodum. yer olmayınca dağıtıyodum ortalığa.ama lvl 45 ten sonra yapılırsa karşılığı alınır bence[simage][/simage][simage][/simage][simage][/simage]
    bide yanlış olduysa kusura bakmayın bunlar ne diye baktım
  • rammstar a katılıyorum millet 70 oldu ben 24 üm daha
    ne kervan yapabiliyom ne tief nede hunter ... çizgili bi at geliyo 60lık tiefçi milletin mallarını topluyo gidiyo
  • [simage]YENİ SERVER İSTİYORUZZZZZZZZZZ[/simage]

• iyi de bu bize kaç paraya patlıyo biz ogrenciyiz her seyin ucuzunu dusunuruz lutfen biri solesin 1 tas yapma nın maliyetri ne kadar
  • peki bana bu metayellerin bi resmini gosterebilecek biri varmı????
  • SAOL AĞA
  • ya ben yaptım ama kullanamıyorum ne weapon ne aksesuar , giysi falan filan hiç birine basamıyorum bakın bu işte

Alchemy & Tablet kullanımı (yeni sistem)
  • neden basamıyorsunki?
  • ya slah koyup deniyorum olmuoy aksesuar koyuyorum olmuyo kıyafet koyuyom oolmuyo shield koyuyom olmuyo napcagım bunu
  • Kardeş bunları kullanması çok uzunmuş yaa !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Myeyes

ya ben yaptım ama kullanamıyorum ne weapon ne aksesuar , giysi falan filan hiç birine basamıyorum bakın bu işte

Alchemy & Tablet kullanımı (yeni sistem)

kardeş sen onu yapmışsın ama kullanamazsın neden biliyon mu o tablet shield e de weapon a da armor lara felan da basılıyor ama 1. derece olanlara yani sen onu 2. derece item e basamazsın anladın mı olayı... derecesine göre yapılıyor o iş...

• beyler burada oasiste oynayan var mı? varsa lwl 5 tableti olan vatandaş ben sana bi tablet göstercem unutturma tamam mı?
  • ßeyler oasiste oynayan var mı varsa sölesin
  • saol
  • ANlatımın İçin Saol
  • tembeler abi benim bi sorum olacak...
    Bu itemlere elemet ekledikten sonra tekrar başka bi elemet eklenebiliyor mu? Yada eklediğimiz elementi silebilir miyiz? Ve NPC den aldığım itemlerede + veya elemet ekleyebilir miyim?
    Bide itemlere nasıl + basabilirim onuda anlatırsan çok iyi olacak? Yada forumda bi topic varsa beni yönlendirir misin? (Ben aradım ama bulamadım...)

Sanırım çok şey sordum...

Cevablarsanız çok memnun olurum
  • peki anlamadığım nokta şu.biz bu elementleri nerden bulucaz.water element falan filan.nerden bulucaz biz bunları onuda söylesene be kardeş.pazardanmı almak lazım illaki
  • çok karlı iş elementleri yap yap sat gidiyo guzel fiyatlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turk_Magician

tembeler abi benim bi sorum olacak...
    Bu itemlere elemet ekledikten sonra tekrar başka bi elemet eklenebiliyor mu? Yada eklediğimiz elementi silebilir miyiz? Ve NPC den aldığım itemlerede + veya elemet ekleyebilir miyim?
    Bide itemlere nasıl + basabilirim onuda anlatırsan çok iyi olacak? Yada forumda bi topic varsa beni yönlendirir misin? (Ben aradım ama bulamadım...)

Sanırım çok şey sordum...

Cevablarsanız çok memnun olurum

Ya arkadaşlar sorumu cevaplayacak bi allahın kulu yok mu?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.