Şimdi Ara

Alchemy & Tablet kullanımı (yeni sistem) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
41.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

öncelikle istediğiniz degree de armor veya weapon alın sonra da destroy rondo alın alchemye koyun fuse all diyin size belirli miktarda armorun degree sinde element verecektir
  • arkdaşımbende bişi sorcam ya bana hiçç daha o elemtlerden çıkmadı haniwater fire earth wind felan ama hep tablet çıkıyo buelemtleri ben heppazardan alıyorum bunlar nasıl buluyo ha bide bu yeni çıkan ip kırık kılıç vb değişik itemler ne işe yarıyor onlarında altında elemntlerden rakmalar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhanoom -- 22 Haziran 2006; 19:43:57 >
  • ELELMENTLERİ NERDEN TOPLICAZZ ..... !
  • biz havaya konuşuyoz ya valla boşa konuşuyoz... hiç okumadan yorum yapmışsınız.. üstteki yazılarda hiç yaratıklardan düştüğü veya ona benzer bişey yazıyormu?? elementler düşmüyo materyaller düşüyor ve onlardan ayırıyorsunuz elementleri yukardada onu anlattık artık daha nasıl anlatılabilir sizin anlamanız için bilemiyorum vura vurada sokamayızya.
  • arkdaşım niye kızıyosunki okudum ama pek bişi anlamdım sadece bisoru sorduk ayıp etin
    şimdi bida okudum anladım kusura bakma rahatsız etim fazla msj kalabalığıoldu
  • rahatsızlık deil abicim orada yazıo hepsi dikkatli okuyun lütfen olmayan bişey olsa neyse neyde. dimi ama

hem benim sitemim ağırlıklı olarak dier arkadaşaydı böyle bir soru yok... çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 22 Haziran 2006; 21:06:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Red_Lead

arkdaşımbende bişi sorcam ya bana hiçç daha o elemtlerden çıkmadı haniwater fire earth wind felan ama hep tablet çıkıyo buelemtleri ben heppazardan alıyorum bunlar nasıl buluyo ha bide bu yeni çıkan ip kırık kılıç vb değişik itemler ne işe yarıyor onlarında altında elemntlerden rakmalar var

Kardeş senin sorunu ben cevaplıyım belki diğer arkadaşlar da faydalanır.İlk önce haritayı açacaksın orda bir tane yüzük resmi var.Oraya gideceksin.

Alchemy & Tablet kullanımı (yeni sistem)

Ordaki kadında alchemy bölümünde tanesi 20 lira olan şişeler var.(yukarda 117 tane olan şeylerden)Onlardan bolca alacaksın.Sonra "y" ye basıp alchemy kutusunu açacaksın.İlk'ine aldığın(20 liralık bir sürü şişeden)ı en başa koyacaksın. Diğer 6'tısına bulduğun kırık kılıçları vs. karışık olarak koyacaksın.Daha sonra fuse all diyeceksin.Hepsi bu kadar.(Gerisi çok anlaşılır zaten.Ortaya çıkan şeylerin(water vs.) üstüne gelince ne kadar toplayacağın yazıyor.Onları yoplamaya çalışacaksın)Yeterince açık olduğunu umuyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: xcarkox

ELELMENTLERİ NERDEN TOPLICAZZ ..... !

lan olm adam 30 kez açıkladı ya daha niye soruyon??Tembeler i hasta etmeye mi çalışıon??

• tembeler bişey daha sorcam daha doğrusu anlamışmıyım ona bakcam
    şimdi alcemhy bölümünü açıp sol tarafa void ronda potunu,sağ tarafa da tableti koyarsak tabletin üstünde yazdığı kadar fire,cold,light ve wind elementleri çıkcak di mi??
    bi de başka bişey daha war
    şimdi yine alcemhy bölümünü açıp sol tarafa tableti,sağ tarafa da tabletin üstünde yazan element kadar da element koyarsak ve fuse a basarsak bi tane elixir mi elde etmiş oluyoruz??
    bu ikisini cevaplarsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSlyvanaSS -- 24 Haziran 2006; 11:17:20 >
  • 1. si tamamen yanlış öyle bişey yok onun yerine ikincisi olacak ondanda elde ettiğimiz şey kısmende olsa elixir denebilir ama adı alchemy stone
  • iyi ben o zaman senin yazdığın yazıyı bi daha okuyum da şu 1. si tam nasıl öğreniyim
  • peki bişey sorcam elementler monster lardan düşüyo di mi??(yani water,earth,wind ve light)
  • elementler hiçbiryerden düşmüyor materyaller yaratıklardan düşüyor
  • yaw tmm biliorum çok sıkmaya başladım seni de bi iki sorum daha war yani büyük bi ihtimal yazında yazmışsındır da ben anlamamışımdır
    neyse soruyum yine de çünkü öğrenmem lazım bu işi
    peki elementleri nasıl elde ediyoruz??(hani warya earth,water,fire,wind onlar)
  • hee tmm tembeler tmm yazını tekrar okudum en sonunda anladım herşey için çoook saol
  • yaw beyler tahta elementi varmış nerde bilen var mı? (cevabı siz biliyosunuz)
  • kardeş ,dalga geçmiyon demi tahta elementi ne yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 24 Haziran 2006; 18:37:45 >
  • ya millet kore serverında varya bankalar sırf bu elementlerle dolu ve en az 4000 er tane her slotta düşünün artık
  • Tembeler örnek için yapmışın bi tane ama işe yaramaz bişiydi
    Ben elementlerin V class olduğunu bilmiyodum
    Ama ben acces leri direk atıyom bi sürü var zaten Weapon ve pro ları birakıyom ollar arasındada dandikler var tabi
    Ama en işe yararı Weapon fiziksel atağını artıran ve crit artıran crit yokta diğeri var denkleştirmeye çalışıyom elementleri
    Greese de biri Crit artıranı yapmış 400k ya satıyodu param olsa alrdım valla
  • helal kardeşim bu konunun üst başlık olması gerekli bir çok kişinin bilgisi olmadığına eminim yeni başlıyanlar için üst konu yapmanızı rica ediyorum....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.