Şimdi Ara

Alcatraz (2012) | J.J. Abrams (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
10
Favori
50.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dizi için 2.sınıf tam anlamıyla bir zaman kaybı,vasat yorumlarını okuyunca izlemekten vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

dizi için 2.sınıf tam anlamıyla bir zaman kaybı,vasat yorumlarını okuyunca izlemekten vazgeçtim.

o kadar da değil
  • Ben de pek beğenmedim.Biraz dizi biriksin bakalım,bir şans daha vermeyi düşünüyorum
  • Altyazı çıkmış. Arkadaşlar hemen biletini kesmiş, her dizinin pilot bölümü başyapıt olacak değil Mesela Boss (çok izleyeni yok ama) 4. ve 5. bölümü muhteşemdir, öylesine bir dizi. Ama pilot bölümü berbattı mesela.
  • Alcatraz S01E03 720p WEB-DL geldiii

1.4 gb

akarrrr

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Alcatraz S01E03 720p WEB-DL geldiii

1.4 gb

akarrrr

3. Bölüm iniyo hadi bakalım
  • quote:

1.4 gb

akarrrr

pm atar mısınız . Web-dl icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. bölümü de izledikten sonra dizinin geleceği olmadığı belli oldu. Aynı çizgide devam ediyor dizi. Beyaz saçlı amcamız rolünü oynayamıyor, talk show programlarındaki komedyenler gibi. Aşağıda hapishane kurmuşsun, sadece 2 tane asker gibi bir şey var. Onlarda robot gibi duruyorlar orada, biri de çıkıp demiyor ki: ''Ne oluyor burada? Kim bu getirilen herifler?'' diye. Onun dışında karakter sayısı çok az, bir diziyi güzelleştiren şeylerden biri; sayıca fazla birbirinden farklı karakterlerin olmasıdır. (Bkz: Lost, PB) Polisiye/gizem tarzı bir dizide de baş karakterin bayan olması hiç olmamış bana kalırsa. Poi'de de ilk 3 bölümü izledim. Kesinlikle Poi bu diziden daha kaliteli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 24 Ocak 2012; 16:34:50 >
  • Diziyi 3-5 bölüm daha izlerim böyle devam ederse bırakırım. 3. bölüm izledim tek beğendiğim sondaki doktor kısmıydı okadar
  • Evet sıradan bir bölümdü ama hep aynı çizgide gideceğini sanmam reytinglerde sorun olmazsa düzeleceğini düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokě

Al bu da Lost'a döndü teoriler diz boyu dökülecek.
    Lost'un 4. sezonunda resmen kafayı patlatmıştım **** de. İnşallah bunda da böyle şeyler olmaz.

• Vasatın üstünde bir bölümdü. Jack Bender koca sezonu yönetecek, bu yüzden umutluyum.
    Şu konuyu Person of Interest'e benzetmeyi bıraksalar daha iyi olacak.
    önceden, yapılacak suçları engellemek için koşturmaları... off

İlk 9 bölümlük sezon sonunda bakalım dizi uzun ömürlü mü kısa ömürlü mü olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokě -- 24 Ocak 2012; 18:57:06 >
  • Umutlu başladım, hüsranlardayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

İlk 2 bölümden daha iyiydi bence.

Sotoyu 11 yaşındayken kim kaçırmış öğrenseydik iyiydi.
    Birde madem bu mahkumları yönetebiliyorlar, geçmişten gelen 2 doktoru neden yönetemiyorlar?
    Ve ölü adamı ne diye hapishaneye getiriyor.

ölü adamı canlandıracak bence doktor. çünkü başka bir arkadaşım için de yardımının gerekebileceğini söyledi yani lucy.

• Hayret bu bölüm memeleri gözümüze sokmadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincee

quote:

Birde madem bu mahkumları yönetebiliyorlar, geçmişten gelen 2 doktoru neden yönetemiyorlar?

ölü adamı canlandıracak bence doktor. çünkü başka bir arkadaşım için de yardımının gerekebileceğini söyledi yani lucy.

ben öyle tahmin ettim, hatta;
    bu adamın ölüsünü ne yapacak, getirdi buraya,

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: vincee

quote:

ben öyle tahmin ettim, hatta;
    bu adamın ölüsünü ne yapacak, getirdi buraya,

tekrardan hücreye atacaktır. bu her bölüm bir mahkum yakalama işi nereye kadar devam edecek acaba, sonuçta 250 küsür mahkum var.

• Ölü adamı nasıl diriltecek ki doktor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

1.4 gb

akarrrr

pm atar mısınız . Web-dl icin

Web-dl için pm alabilirmiyim bende.
  • gece izleyelim o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Campeón -- 25 Ocak 2012; 0:18:18 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.