Şimdi Ara

Alcatraz (2012) | J.J. Abrams (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
10
Favori
50.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Al bu da Lost'a döndü teoriler diz boyu dökülecek.
    Lost'un 4. sezonunda resmen kafayı patlatmıştım f0rumtr de. İnşallah bunda da böyle şeyler olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokě -- 23 Ocak 2012; 14:00:24 >
  • Saat kaçta yayınlanıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Saat kaçta yayınlanıyor acaba?

Bugün 4 de yayınlacak hocam Türkiye saati ile. Sabah 7-8 gibi torrente düşer, akşam da altyazısı bitmiş oluyor genelde. =D
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Bugün 4 de yayınlacak hocam Türkiye saati ile. Sabah 7-8 gibi torrente düşer, akşam da altyazısı bitmiş oluyor genelde. =D

6 saat kaldı diyor tvcountdown. Gece 2 de yayınlanmış olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

6 saat kaldı diyor tvcountdown. Gece 2 de yayınlanmış olmaz mı?

Alcatraz S01E03 Kit Nelson 7h 10m to go Tue 2012-01-24 04:00

Birimiz yanlış bir yere bakıyor ama hangimiz bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daikataNa~ -- 23 Ocak 2012; 20:52:40 >

• güzelmi beyler 1. 2. bölüm dowload edecem J.J Abrams güzel bişey yapmıştır bence ama bilmiyorum yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

güzelmi beyler 1. 2. bölüm dowload edecem J.J Abrams güzel bişey yapmıştır bence ama bilmiyorum yani..

Çok süper değil . Ama kötü de değil . Olumlu bir etki bıraktı şimdilik . Ama bu işin sonu lost un 4.sezonuna dönecek gibi . Zamanda gidip gelmeler başlar yakında :)
  • JJ abrams, artık kısır döngüye girmiş.. Person of interest te güzel bir damar yakaladı ama Alcatraz da çok egzantirink değil bana göre..

Biraz Losttan, biraz Fringe'den almış.. Yine sarışın yeşil gözlü elemanları doldurmuş film çekiyor.. Tabi sadece ilk bölümü izledim, 2. bölüm nasıl bilmiyorum. 3. bölüm çıksın 2 ve 3 ü bir izlerim sanırım..

Ayrıca bugün Alcatraz üstüne Person of interest i izledim, arada çok kalite farkı var.. Person of. daha kaliteli duruyor..
  • Alcatraz S01E03 Added 2012-01-24 05:12:23
    İnşallah bekleneni verir.
  • Alcatraz S01E03 720p HDTV X264-DIMENSION

Altyazı bekleniyor .
  • hadi bakalım inşallah iyileşir dizi
  • Web-dl vs nerden iniyor bir arkadaş pm atabilir mi bana ??
    i s o hunt da çıkanlar düşük kalite hep .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 24 Ocak 2012; 10:32:00 >
  • Torrente mahkum kaldık iyi mi
  • quote:

güzelmi beyler 1. 2. bölüm dowload edecem J.J Abrams güzel bişey yapmıştır bence ama bilmiyorum yani..

bizim tüm dizilerden iyi
  • akşam izleyebilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

bizim tüm dizilerden iyi

ahahah orası öyle tabii zaten bizim dediğin dizilerden hiçbirini izlemiyorum bile mübarek dizi değil film

• İlk 2 bölümden daha iyiydi bence.

Sotoyu 11 yaşındayken kim kaçırmış öğrenseydik iyiydi.
    Birde madem bu mahkumları yönetebiliyorlar, geçmişten gelen 2 doktoru neden yönetemiyorlar?
    Ve ölü adamı ne diye hapishaneye getiriyor.
  • ilk 2 bölümü izledim pek sarmadı
    dizi 200 küsür adam hapishaneden kaybolmuş nereye gitti bunlar 5.sezon çıkar ortaya 200 tane adamı tek tek her bölüm farklı işlerlerse 10.sezonda anca biter.Losta devam edeyim ben en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

ilk 2 bölümü izledim pek sarmadı
    dizi 200 küsür adam hapishaneden kaybolmuş nereye gitti bunlar 5.sezon çıkar ortaya 200 tane adamı tek tek her bölüm farklı işlerlerse 10.sezonda anca biter.Losta devam edeyim ben en iyisi

sence öyle bişey yaparlarmı her adam için bi bölüm ayırırlarmı saçmalamayın yahu yorum yaparken az aklınızı kullanın ve dizi kesinlikle çöp değil maliyeti biraz artırırsalar iyi olucak o kadar

• 3.bölüm altyazısı akşama çıkar herhalde o zamana kadar ilk 2 bölümü indireyim
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.