Şimdi Ara

Alcatraz (2012) | J.J. Abrams (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
10
Favori
50.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nereye kadar böyle devam edecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokě

Kesin Bilgi: Her bölüm 1 mahkumun hikayesi anlatılacak. JJ Abrams'ın ağzından gelen bilgidir.

• quote:

Kesin Bilgi: Her bölüm 1 mahkumun hikayesi anlatılacak. JJ Abrams'ın ağzından gelen bilgidir.

5. bölüme kadar bakmayı düşünüyorum bi olayı yoksa hala bırakırım. Hani hiç bi extra durumu olmuyor... JJ Abrams bu sefer olmadı puanım 3 ona
  • POI bundan daha sürükleyici geldi bana .
    LOST u izlerken bir sonraki bölümü iple çekerdim .
    Bunda böyle olmadı :(
  • Her mahkumun hikayesi olursa baştan yatar bu iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

5. bölüme kadar bakmayı düşünüyorum bi olayı yoksa hala bırakırım. Hani hiç bi extra durumu olmuyor... JJ Abrams bu sefer olmadı puanım 3 ona

JJ Abrams amca baltayı be sefer taşa vurdu

• 2 bölumu de dun izledim. Beklentim farklıydı bu diziyle ilgili. Hayal kırıklıgına ugradım. Daha da izlemem sanırım

• Bence bu adamları getiren Soto.
    Her şey çizdiği çizgi romana göre şekilleniyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

JJ Abrams'ın böyle olacağı Super 8'den belliydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Bence bu adamları getiren Soto.

Işte bu ya .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Bence bu adamları getiren Soto.

Işte bu ya .

böyle olursa izlenir yoksa çok yavan ilerleyecek gibi duruyor.
  • Şu görüntüsü ile dizi tamamen zaman kaybı olduğunu gösteriyor. Sonucunda ne olacağını bildiğimiz hasebiyle ne heyecan var ne de gizem...

Belki 1 bölüm daha bakarım. Haftaya yorumum yapmazsam bilin ki diziyi bırakmışım.
  • Yeni bölüm hakkındaki yorumları spoiler yemeden okumaya çalıştım bi' ilerleme yokmuş sanırım en iyisi ben sezon finalinden sonra bakıyım bu diziye.

• Ana konu belli: 63'de yaşayan insanlar günümüzde hala eski görünümlerindeler. Dolayısıyla deli gibi merak edilen de bu. Diğer bir husus da Hauser'in asistanı ile doktorun da yaşlanmaması...

Alcatraz'da dönemin en azılı katilleri tutuluyor ve bunlar birer birer günümüze geliyorlar ve seri cinayetler işliyorlar. İlk olarak Jack Syvlane, sonra Kit Nelson, şimdi de muhtemelen Cal Sweeney... Aslında böyle değil. Jack'den önce bir kişi gelmişti. Güzel Dedektif Madsen'in büyükbabası! Acaba bu bir mantık hatası mı? Neden önce onu yakalamadılar ve bu adam neden cinayet işlemiyor?
  • Dizi çok basit her bölüm
    1 2 mahküm yakalanacak ıvır zıvır ana konu boşta

olmamış J.J

Dizinin finalini izlesek yeticek diger bölümlerin ne olucağı belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 26 Ocak 2012; 3:49:47 >
  • J.J. Abrams'ın meşur zaman'da git gelleri varmı dizide ? Öyle ise hiç bakmayayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

J.J. Abrams'ın meşur zaman'da git gelleri varmı dizide ? Öyle ise hiç bakmayayım.

Arada 1960 yılına dönüyorlar, ama dizi gidişat bakımından tat vermiyor. İlk bölüm fena değildi, umutluydum, son bölümü hiç beğenmedim ve fazlasıyla sıkıcıydı.
    Birini mutlaka yakalıyorlar. Bu ya ölü ya da canlı oluyor. Ölüyü de diriltebilecekler saçmalığı yukarılarda dolanıyor bakalım. Bir diğer saçmalık ise; 1963 yılında kaybolan insanların 2012 yılında tekrar dönmesi ve onların sapasağlam aynı şekilde yaşıyor oluşudur. Çok garip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 26 Ocak 2012; 4:28:12 >

• Yeni bir dizi arıyorum sizce başlayayım mı? Vaktimi almaya değer mi? Gerçi J.J. Abrams var ama Lost'un finalinden dolayı pek güvenmiyorum ona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

quote:

J.J. Abrams'ın meşur zaman'da git gelleri varmı dizide ? Öyle ise hiç bakmayayım.

Arada 1960 yılına dönüyorlar, ama dizi gidişat bakımından tat vermiyor. İlk bölüm fena değildi, umutluydum, son bölümü hiç beğenmedim ve fazlasıyla sıkıcıydı. Birini mutlaka yakalıyorlar. Bu ya ölü ya da canlı oluyor. Ölüyü de diriltebilecekler saçmalığı yukarılarda dolanıyor bakalım. Bir diğer saçmalık ise; 1963 yılında kaybolan insanların 2012 yılında tekrar dönmesi ve onların sapasağlam aynı şekilde yaşıyor oluşudur. Çok garip.

Evet garip. bütün spoiler'ı vermişsin

• quote:

Evet garip. bütün spoiler'ı vermişsin

Evet vermişim. Aslında spoiler butonuna alacaktım, nedense vazgeçtim. Şimdi düzelttim...

Bunun üzerine diziye başlayacaksan önümüzdeki bölümden itibaren izleyebilirsin. Neticede zamanına yazık olur.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.