Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3h edge çalışıyor bir erişim Noktası oluşturun bağlantı ismi önemli değil Apn internet yapın kaydedin tamamdır cm10 Jelly bean gerçekten hızını belli ediyor telefon yağ gibi kayıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harock

3h edge çalışıyor bir erişim Noktası oluşturun bağlantı ismi önemli değil Apn internet yapın kaydedin tamamdır cm10 Jelly bean gerçekten hızını belli ediyor telefon yağ gibi kayıyor

Tesekkurler yukledim ve neti hallettim ancak google programlari senkronizasyon hic birsey yok, onu nasil yapabilirim?

• 3 gün önce yenilenen sürümünü kullanıyorum, güzel ve hızlı bir sistem fakat daha çok eksiği var, tamamlandığında ICS den kat kat iyi olacağına eminim. Herşeyden önce kendinden rootlu ve terminal penceresi mevcut, adeta linux yüklü bir pc gibi cihaza hükmedebiliyorsunuz. Gelişmiş sistem ayar seçenekleri vs. gayet güzel. ANCAK konuya tam anlamıyla hakim olamayan arkadaşların şimdilik yüklemesini tavsiye etmem, yanlış bir işlemde cihaza zarar verilebilir. tekrar gb veya ICS ye dönmede problem çıkabiliyor. bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hookman -- 29 Ekim 2012; 23:43:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hookman

3 gün önce yenilenen sürümünü kullanıyorum, güzel ve hızlı bir sistem fakat daha çok eksiği var, tamamlandığında ICS den kat kat iyi olacağına eminim. Herşeyden önce kendinden rootlu ve terminal penceresi mevcut, adeta linux yüklü bir pc gibi cihaza hükmedebiliyorsunuz. Gelişmiş sistem ayar seçenekleri vs. gayet güzel. ANCAK konuya tam anlamıyla hakim olamayan arkadaşların şimdilik yüklemesini tavsiye etmem, yanlış bir işlemde cihaza zarar verilebilir. bilginize...
    yeni sürüm linkihttps://code.google.com/p/ot995-cyanogenmod/downloads/detail?name=cm-10-20121026-UNOFFICIAL-cocktail.zip&can=2&q=

Bende ayni surumu yukledim ancak google programlarini yukleyemiyorum... Verdiginiz linkteki google apps i yukledim cwmden zip for sd card yaptim yuklendi ancak telefon acildiginda hersey eskisi gibi

• Arkadaslar bu guncelleme eninde sonunda cikmayacakmi android 4 az tirsiyorum ve karmasik geliyor bu yukleme olayi biri o iyi diyor biri bu iyi diyor vs vs guncelleme cikarsa android 4 e direk telden guncellemeylemi yapilacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumlecomagi

Arkadaslar bu guncelleme eninde sonunda cikmayacakmi android 4 az tirsiyorum ve karmasik geliyor bu yukleme olayi biri o iyi diyor biri bu iyi diyor vs vs guncelleme cikarsa android 4 e direk telden guncellemeylemi yapilacak

fota yada ota ile evet cihazınız gb son sürümse fotadan kontrol edin
  • Arkadaslar cm10 kurupta google pragramlari yukleyen yok mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cumlecomagi

Arkadaslar bu guncelleme eninde sonunda cikmayacakmi android 4 az tirsiyorum ve karmasik geliyor bu yukleme olayi biri o iyi diyor biri bu iyi diyor vs vs guncelleme cikarsa android 4 e direk telden guncellemeylemi yapilacak

fota yada ota ile evet cihazınız gb son sürümse fotadan kontrol edin

iki gun once telefonu aldigimda ufak bir guncelleme yapti ama o da android 4 degildi suan icin baska guncelleme yok
  • Arkadaşlar rom ile alakalı değil muhtemelen ama sizde de bu sorun varmı? video çekerken odaklama sorunu yaşıyorum mesela görüntü bulanıklaşıyor netleştirmeye çalışıyor ama olmuyor bulanık kalıyor uzun süre sonra netleşiyor yine bulanıklaşıyor acaba benim telefondamı sorun var
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

Arkadaşlar rom ile alakalı değil muhtemelen ama sizde de bu sorun varmı? video çekerken odaklama sorunu yaşıyorum mesela görüntü bulanıklaşıyor netleştirmeye çalışıyor ama olmuyor bulanık kalıyor uzun süre sonra netleşiyor yine bulanıklaşıyor acaba benim telefondamı sorun var

Rom ile alakalı. Gb de daha barizdi ama ics de de hala var

• quote:

Orijinalden alıntı: narec

quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

Arkadaşlar rom ile alakalı değil muhtemelen ama sizde de bu sorun varmı? video çekerken odaklama sorunu yaşıyorum mesela görüntü bulanıklaşıyor netleştirmeye çalışıyor ama olmuyor bulanık kalıyor uzun süre sonra netleşiyor yine bulanıklaşıyor acaba benim telefondamı sorun var

Rom ile alakalı. Gb de daha barizdi ama ics de de hala var

sizde de böylemi? video çekimde bulanık çekiyor bazen uzun süre bulanık kalıyor özellikle akşam oda ampulü altında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcheveslisi -- 30 Ekim 2012; 14:03:53 >
  • İcs kullanıyorum. Daha az olmakla birlikte hâlâ odaklama sorunu devam ediyor

• JB yapildimi bu alete

• ikinci telefonda simdi gecti elime ambalaji yirtmaya kiyamiyorum: D birazdan birde app ile foto ve cam kaydini denemek istiyorm belki daha iyi bir cekim yakalarim
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

JB yapildimi bu alete

Custom yapıldı eksikleri var

• quote:

quote:

JB yapildimi bu alete

Ne gibi eksikleri var bende bu cihazdan alacaktım telnisa teşhir malı olarak ama vazgeçtim Atrix aldım. Ama bu cihaza karşı merakım var hala alma ve kullanim yonunden değil gidisati ve geleceği olarak bakalım devamliligini ne kadar koruyabilecek.

• quote:

quote:

quote:

JB yapildimi bu alete

Ne gibi eksikleri var bende bu cihazdan alacaktım telnisa teşhir malı olarak ama vazgeçtim Atrix aldım. Ama bu cihaza karşı merakım var hala alma ve kullanim yonunden değil gidisati ve geleceği olarak bakalım devamliligini ne kadar koruyabilecek.

Öncelikle usb sorunu var, yani pc ile iletişimde problem var. Google senkronizasyonun eklenmesi lazım, çünkü google playde web üzerinden oturum açsanız dahi cihazınızı google play tanımıyor, yine eski cihazınızı kullandığınızı zannediyor.basitleştirilmiş bir dosya yöneticisi ve stabil bir veri bağlantısı eksikliği v.s. ama en önemlisi usb sorunu, bunun biran önce düzeltilmesi lazım, yoksa adb ile recovery yapmak neredeyse imkansız, ben bile 4 gün önce cihazı neredeyse göçertmiştim. Ancak rom içinde beraber gelen terminal emulator ile düzeltebilme imkanı buldum... Tam oturmadan bir daha denemem... en az 2 saatimi cihazı düzeltmekle uğraştım. Ancak son söz olarak şunu söylemeliyim; eğer tam anlamıyla düzenlemeler yapılırsa yani Galaxy S3 ve NEXUS cihazlardaki cwm10 oluşturulursa, tadından yenmez size söyleyeyim... Jelly Bean kullanan ender cihazlardan birine sahip oluruz umarım...

• Hocam usb calismiyor ama geliştirme den usb hata ayiklamasini acarsaniz cmd de cihazı görürsünüz o kadar ugrasmazdiniz bugün yeni paranadroid çıktı bt veri felan çalışıyor pc yi servise verdim yoksa yükledim kimi arkadaşlar da driverleri kaldırıp tekrar kurun diyor o sorunu cozecekmis inanin jb mükemmel birsey :(

• quote:

Orijinalden alıntı: hookman

quote:

quote:

quote:

JB yapildimi bu alete

Öncelikle usb sorunu var, yani pc ile iletişimde problem var. Google senkronizasyonun eklenmesi lazım, çünkü google playde web üzerinden oturum açsanız dahi cihazınızı google play tanımıyor, yine eski cihazınızı kullandığınızı zannediyor.basitleştirilmiş bir dosya yöneticisi ve stabil bir veri bağlantısı eksikliği v.s. ama en önemlisi usb sorunu, bunun biran önce düzeltilmesi lazım, yoksa adb ile recovery yapmak neredeyse imkansız, ben bile 4 gün önce cihazı neredeyse göçertmiştim. Ancak rom içinde beraber gelen terminal emulator ile düzeltebilme imkanı buldum... Tam oturmadan bir daha denemem... en az 2 saatimi cihazı düzeltmekle uğraştım. Ancak son söz olarak şunu söylemeliyim; eğer tam anlamıyla düzenlemeler yapılırsa yani Galaxy S3 ve NEXUS cihazlardaki cwm10 oluşturulursa, tadından yenmez size söyleyeyim... Jelly Bean kullanan ender cihazlardan birine sahip oluruz umarım...

iyi ki atrix almışım

• ikinci telefonda simdi gecti elime ambalaji yirtmaya kiyamiyorum: D birazdan birde app ile foto ve cam kaydini denemek istiyorm belki daha iyi bir cekim yaka
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.