Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende sadece ilk kurduğumda dahili tarayıcısıyla nette iken resetledi daha resetlenme olmadı sarj konusundada gb den bi fark göremedim ics kurarken sarj % 50 vardı yoktu hiç bi problem yok bende gayet memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun54

bende sadece ilk kurduğumda dahili tarayıcısıyla nette iken resetledi daha resetlenme olmadı sarj konusundada gb den bi fark göremedim ics kurarken sarj % 50 vardı yoktu hiç bi problem yok bende gayet memnunum

Ne ala. Şanslıyız galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @blindnes sen bu pil tasarruf programini aktif hale getiriyormusun ? Sorun bu programdami onu merak ediyorum.

• Kimse bavkup paylasmiyor.tekrar icsbyukledim amcak yuklerken data.img androidbsevure.img cache.img bukunamadi dedi

• ics güzelmiş, ben beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blindness

Acar Macarlara ics gelmiş. Bir hafta kadar eski bir sürümmüş ve olduğu gibi CWM ile kurulabiliyormuş. (IUS'un paketini beğenmeyenler için diyorum) Temiz bir imge gelirse sorun yaşayan arkadaşlar deneyiversinler.

macaristan sayfasına baktım ama herhangi bir güncelleme yoktu acaba fotadan mı aldılar güncelemyi?
  • +18
    Teşekkürler. işlem tamam. sorun ortadan kalktı.
  • Beyler şükürler olsun şarj sürem normale döndü. Şarjdan alalı 13. saat ve %52 yani eskisi gibi. Bütün gün 3G açık toplam nette kalma süresi 1.5 saat ekran ışığı otomatikde 10dk online oyun ve normal oyunlar oynayarak en az 1 saatte görüşme. Ve durum bu. Dün bunların yarısını yapmadan bitmişti mesela. Tek yaptığım batarya koruma programını dondurmak ve geliştiriciden kafama göre ayarlar yapmak(ordaki herşeyi kapattım ayar dediğim bu) bunlarınmı etkisi oldu bilmiyorum ama sonuç güzel oldu ohh be
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

Beyler şükürler olsun şarj sürem normale döndü. Şarjdan alalı 13. saat ve %52 yani eskisi gibi. Bütün gün 3G açık toplam nette kalma süresi 1.5 saat ekran ışığı otomatikde 10dk online oyun ve normal oyunlar oynayarak en az 1 saatte görüşme. Ve durum bu. Dün bunların yarısını yapmadan bitmişti mesela. Tek yaptığım batarya koruma programını dondurmak ve geliştiriciden kafama göre ayarlar yapmak(ordaki herşeyi kapattım ayar dediğim bu) bunlarınmı etkisi oldu bilmiyorum ama sonuç güzel oldu ohh be

Ooo hocam bi ss at bakalim o ayarlari biz de nasiplenelim

• quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

quote:

Beyler şükürler olsun şarj sürem normale döndü. Şarjdan alalı 13. saat ve %52 yani eskisi gibi. Bütün gün 3G açık toplam nette kalma süresi 1.5 saat ekran ışığı otomatikde 10dk online oyun ve normal oyunlar oynayarak en az 1 saatte görüşme. Ve durum bu. Dün bunların yarısını yapmadan bitmişti mesela. Tek yaptığım batarya koruma programını dondurmak ve geliştiriciden kafama göre ayarlar yapmak(ordaki herşeyi kapattım ayar dediğim bu) bunlarınmı etkisi oldu bilmiyorum ama sonuç güzel oldu ohh be

Ooo hocam bi ss at bakalim o ayarlari biz de nasiplenelim

sabah 4.30 daldım şarjdan saati üstte görüyorsunuz gece yarısına kadarda rahat gider. işte olması gereken buydu.

• Aliaytac
    Root ettinmi icsyi

• quote:

Orijinalden alıntı: narec

Aliaytac
    Root ettinmi icsyi

evet. ben anlamadığım için ben yapmadım harock halletti herşeyi.
  • quote:

quote:

Aliaytac
    Root ettinmi icsyi

Hocam bu sendeki beats driverini yukleyeyim dedim. Marketten installer i indirdim kursum hem ses hem de sebekem gitti cihaz loop resete basladi. Yedek te almamistim nasil silicem acep o driveri? İllaki format mi atmam lazim ki:

• ıcs yükleme yönteminiz çok karışık geldi.Telefonuma bişey olur die korkuyorum. bu yüzden orjinal ıcs sürümünün çıkmasını beklicem
  • quote:

Kimse bavkup paylasmiyor.tekrar icsbyukledim amcak yuklerken data.img androidbsevure.img cache.img bukunamadi dedi

Video koymuştum ilk sayfaya. Bakmalısın.

• quote:

quote:

quote:

Aliaytac
    Root ettinmi icsyi

Hocam bu sendeki beats driverini yukleyeyim dedim. Marketten installer i indirdim kursum hem ses hem de sebekem gitti cihaz loop resete basladi. Yedek te almamistim nasil silicem acep o driveri? İllaki format mi atmam lazim ki:

cihazın root lu muydu acaba ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aliaytac
    Root ettinmi icsyi

evet rootluydu. şimdi format atmayı denedim ama cihaz dil seçim ekranında loop yapıyor :( şimdi tekrardan ics atıcam herşey baştan kurulacak.... hocam sen hangi beats i kurmuştun amrketten?

• fransızlarda da pil sorunu mevcut ıcs den sonra. fakat kalibre etmişler ve düzelmiş.bence sorun pil tasarruf programında.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aliaytac
    Root ettinmi icsyi

evet rootluydu. şimdi format atmayı denedim ama cihaz dil seçim ekranında loop yapıyor :( şimdi tekrardan ics atıcam herşey baştan kurulacak.... hocam sen hangi beats i kurmuştun amrketten?

bana soraydın ben sana sorunsuz apk yı mail ile atardım direk kurardın.banada bir arkadaşım atmıştı apk yı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aliaytac
    Root ettinmi icsyi

bana soraydın ben sana sorunsuz apk yı mail ile atardım direk kurardın.banada bir arkadaşım atmıştı apk yı.

ah hocam ah. çok farkediyor mu beatsaudio driverı ile? şu anda ics yi tekrar kuruyorum. allahtan usb kablomu heryerde gezdiriyorum

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.