Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: narec

bana. sabahtır rardan çıkan dosyayı direk clockword içine atmışım. düzeltince missmatch hata vermedi. yüklüyorum şimdi. şarjım az inş sıkıntı çıkmaz

nasıl yani kardeş anlayamadım dediğini bende hep md5 hatası alıyorum açıklarmısın nasıl olacagını
  • Android 4 için root

http://www.mediafire.com/?mqzwlgcsk926bim

ben ustekiyle rootladım installroot.bat a cift tıklayın cihaz 3 kere acınıp kapanacak sonrasında rootlu olacak :)

alttakide calıstıgı söyleniyor istediğinizi kullanın

http://www.mediafire.com/?606x9h45ngw0zwn

Bu arada cihazda yüz ile acma mevcut :)

Ha birde cogu uygulama rootsuz kalkıyor tek kötü yan gözlemlediğim kadar nimasyoları kapatamıyorum sinir etti beni
    birde ram cok doluyor 50 mb lere düşüyor :(

Onun dısında sest efekler var musicfx efektleri

• quote:

Orijinalden alıntı: harock

Android 4 için root

ben ustekiyle rootladım installroot.bat a cift tıklayın cihaz 3 kere acınıp kapanacak sonrasında rootlu olacak :)

Ha birde cogu uygulama rootsuz kalkıyor tek kötü yan gözlemlediğim kadar nimasyoları kapatamıyorum sinir etti beni

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliAytaçBey -- 14 Ekim 2012; 1:53:06 >

• quote:

Android 4 için root

pm mimi yolladım bekliyorum.

• Wifide sorun yok
    Ses kalitesi baya artmis. Kurcalamaya devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newbie1

@adenz

Rooting hint: the zip also contains boot_root.img, boot it using fastboot (fastboot boot boot_root.img) to get an easy adb root shell.

iuss yazmış bunu denedin mi?

Ben daha yükleyemedim dosya yavaş iniyor o yüzden deneyemedim de.

bu yöntemle root ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: adenz

quote:

Orijinalden alıntı: newbie1

@adenz

Rooting hint: the zip also contains boot_root.img, boot it using fastboot (fastboot boot boot_root.img) to get an easy adb root shell.

iuss yazmış bunu denedin mi?

Ben daha yükleyemedim dosya yavaş iniyor o yüzden deneyemedim de.

bu yöntemle root ok

Nasil yapacağız root isini, yukarda yazani ben anlamadım

• Konu başlığındaki yazıyı aceleyle de olsa güncelledim (Bakınız başlık 6.1.1 ve 6.1.2). Screenshotları koyabildim. Video için yarını beklemek gerekecek.

Siz yarına kadar ICS işini halledersiniz, video da gelecekte gençlere faydalı olur. Sabah 7'de kalkmam gerektiği için artık yatıyorum.

Her zamanki gibi daha iyi bir yazım ve ekran görüntüleri ve video oluşturmak isterseniz ya da hatalı bir yer görürseniz lütfen bildirin.

Edit: Gürültü temizleme özelliği gelmiş telefon görüşmeleri için. Denemek için sabırsızlanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blindness -- 14 Ekim 2012; 2:17:45 >
  • Android 4 için Flash Player

http://www.mediafire.com/?ja48zwnpppf1wab
  • HAROCK arkadaşım sağolsun telefonumu ICS ye çevirdi ve ROOT yetkisi kazandırdı.Kendisinden ALLAH RAZI OLSUN.
    ICS gerçekten beklemeye değermiş arkadaşlar, bize bunu hala reva görmeyen Alcatel e yazıklar olsun diyorum.
    Telefon gerçekten uçuyor.
    Herkeze nasip olur inşallah, iyi geceler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

arkadaslar peki ics yi backup olarak cwm den yuklemek icin yine 61j surumunde.mi olmamiz lazim yokda 616 surumu de is yapar mi?

sanirim bu sorum arada kaynadi

• Önemi oldugunu sanmıyorum cwm den restore ediyoruz sadece cunku
  • Arkadaşlar bu seferde android 4 de ekran kilidi gitti iyimi normal klidi nasıl tekrar geri getiririz yuz tanımlamayı urdum snra kadırdım gitti bu kez normal kilit acma kapamaya basınca ekran drek acılıyor
  • quote:

quote:

arkadaslar peki ics yi backup olarak cwm den yuklemek icin yine 61j surumunde.mi olmamiz lazim yokda 616 surumu de is yapar mi?

sanirim bu sorum arada kaynadi

Ben yarın akşam en son sürümden değil ilk çıkan radyolu sürümden yükselticem.
  • Arkadaşlar ebaydan şunu alayımmı başka isteyenlerde varmı yada hesabı olup almayı bilen. kargo ücreti nedir bilen.
    Yedek pil de alabilirim aslında 10 dolarlık malı Türkiye ye gönderirler mi? acaba.
  • quote:

Arkadaşlar bu seferde android 4 de ekran kilidi gitti iyimi normal klidi nasıl tekrar geri getiririz yuz tanımlamayı urdum snra kadırdım gitti bu kez normal kilit acma kapamaya basınca ekran drek acılıyor

Aynı şey bende de oldu nasıl düzelttim hatırlamıyorum ama ben parmak izi ile açmayı yüklemiştim. Sildiğimde gitmişti. Sanırım başlatıcı seçimini bir kaç defa değiştir yapınca düzeldi bir öyle dene.
    Ayrıca Aliaytaçbey in tlf nasıl ics yaptınız.
    Ben google play de bir launcher buldum yorumlarda viruslu yüklemeyin yazılmış.
  • Ayrıca bizim telefon android 4.o değil mi
    android 2.3 gingerbeard yazıyor.
    4.0 nasıl yapılır
  • Cihaz harika oldu herkeze cabalaribicin tesekkurler.:)

• quote:

Arkadaşlar bu seferde android 4 de ekran kilidi gitti iyimi normal klidi nasıl tekrar geri getiririz yuz tanımlamayı urdum snra kadırdım gitti bu kez normal kilit acma kapamaya basınca ekran drek acılıyor

Kardeşim gece geç saate kadar takılmışsın uykun gelmiş artık Güvenlik ayarlarına girince yüz tanıma kilidini kaldır diyorsun deseni soruyor, deseni girince seçenekler çıkıyor karşına o seçeneklerde 'yok' var 'hiçbiri' var ve diğerleri var. Sen neyi işaretledin? Eğer 'yok' u işaretlersen hiç kilit olmaz. Sen 'hiçbirini' işaretliceksin böylece orjinal ekran kilidi kalıyor sadece ekranda.

• bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Ben ilk sayfada anlatılan geçici recovery yapmaya çalışıyorum, tüm anlatılanları sırasıyla yapıyorum ama adb devices komutu yazdığımda bilgisayara telefonu bulmuyor. Listelenen cihazlar (ingilizce) yazıyor ama herhangi bir cihaz ismi yazmıyor. Bu işlem için telefonun rootlu olması gerekirmi acaba.
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.