Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstteki yöntem deneyp size türkçe daha kolay bir anlatım yaparım biraz beklerseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: harock

Üstteki yöntem deneyp size türkçe daha kolay bir anlatım yaparım biraz beklerseniz

bekliyoruz.halledersen beni unutmazsın dimi ?
  • ok, bekliyoruz

cwm den backup alıyorum, ics iniyor. belki ben de denerim.
  • @aliaytacbey olurmu hocam

@narec hocam birde flashlayacagınız cwm en yedek alın ben tam anlamadım olayı dediğim gibi yapın garanti olsun xda da gb ye o yedekle dönülebleceği söylenmiş
  • quote:

@aliaytacbey olurmu hocam

@narec hocam birde flashlayacagınız cwm en yedek alın ben tam anlamadım olayı dediğim gibi yapın garanti olsun xda da gb ye o yedekle dönülebleceği söylenmiş

ilk sayfada blindness in anlattığı cwm ile bu fransızların ics yi yükleyemiyor muyuz? ben şöyle anladım. mevcut sistemin yedeğini alın, clockword içine ics fr dosyasını atın, restore yapın. + wifi ayarı için bi not düşmüş.

senin dediğine göre cwm ninde mi yedeğini almak gerekiyor? eğer ics yüklenirse cwm ile eski roma ( gm) dönemez miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narec -- 13 Ekim 2012; 23:49:27 >
  • anlatamadım hem suan ki cwm nizle hemde verlen libkteki cwm ile alın garanti olur demek stedim ben 2. ci yani ics ger yuklenecekle yedek alıyorum şimdi
  • Arkadaşlar yükledim :))))))

Obaa

• quote:

Arkadaşlar yükledim :))))))

Obaa

tamam işi gücü bırak banada yükle :)))))))))))))

• quote:

anlatamadım hem suan ki cwm nizle hemde verlen libkteki cwm ile alın garanti olur demek stedim ben 2. ci yani ics ger yuklenecekle yedek alıyorum şimdi

mevcut sistemimin yedeğini aldım cwm ile. ama linkte verilen cwm ile nasıl alacağımı bilmiyorum.
  • quote:

Obaa

nasıl yaptın? Türkçe seçeneği var mı?

• quote:

Obaa

kardeş not kısmında anlatılan wifi sorunu ne durumda bilgi verirsen bende kuracam senden haber bekliyordum notla ilgili bizi bilgilendirirsen seviniriz
    ics hayırlı olsun

• android yeni sürümüne geçiliyor diyo :):):):):):) bitti artık budur...
  • wifi için belirtilen dosyayı buldum ama onun ne yapılacağı linkte yazmıyor.
  • oh be sonunda mutlu haberleri duymaya basladik yavastan. o backup ta turkce cikmasa bile ki bence turkce vardir, sorun olmaz, bize gelene kadar idare eder diye dusunuyorum. makinenin ics deki performansi bi gun yuzune ciksin, eve doner donmez ben de yukleyecegim.

tum emegi gecen arkadaslara tesekkurlerimi sunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzaktan bağlanıp banada yükleyin arkadaşlar bilmiyorum yapmayı
  • Türkçe de var

Başlıyoruz

1. Bu recovery i ilk sayfada gecici recovery gibi yüklyin yapmanız gereken ilk sayfadaki adb içinde bulunan recovery img yi farklı bi yapınhttp://dump.pargon.nl/alcatel/cwm-recovery/recovery_machfix-2012.06.09.img bu dosyayı recovery diye adlandırıp ilk sayfadaki gibi gecici olarak acın
    2. 2.3.6 yazılımınızı backup and restoreden backup diyip yedekleyin
    3. Burdan Fransız 4.0.4 romunu indirinhttp://d-h.st/48T
    4.İnen dosyayı klasöre cıkarın kalsör icindek alcatel_ics_fr kalsörünü sd kartınızdaki /clockworkmod/backup/alcatel_ics_fr/ olacak skilde atın
    5.CWM denbackup and restore -> restore -> alcatel_ics_fr yi secin geri yukleme işlemini bitirin
    6. Son olarak reboot system now demeden önce data/factory reset de uygulayı ve reboot system now deyin cihaz 3 dk içinde sze dil sorma ekranından başlayacaktır :)

• denedim ama mismatch hatası verdi. nasıl giderecez bu hatayı
  • bede vermedi ama nandroid.md5 in içindekilerini silin sorun kalkacak ortadan
  • ben ilk sayfada belirtildiği gibi kalıcı cwm yapmıştım. bu şekilde ics yi yükleyemez miyim?

nandroid. içini temizledim yine mismatch hatası verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narec -- 14 Ekim 2012; 0:24:49 >
  • Hocam o cwm nin sıkıntı verip vermeyecegini bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.