Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • galeride download klasörünü gösteriyor sadece. dcim i seçemiyorum, nasıl yapacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: narec

quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

napayım cep telefonum yok bu cihazdan alayım mı?

bulabilirsen kaçırma

biraz topiği takip ettim kardeşim bu ics de çıkmış :D kaçırmamı diyorsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: narec

quote:

napayım cep telefonum yok bu cihazdan alayım mı?

bulabilirsen kaçırma

biraz topiği takip ettim kardeşim bu ics de çıkmış :D kaçırmamı diyorsun

telefon fiyat/performansta epey iddialı idi. ics de geldi artık. bence daha yüksek meblağlara çıkmıyorsan alabilirsin
  • çıkamıyorum aslında bide taksitle alıcam o yuzden düşünüyorum açıkçası
  • quote:

çıkamıyorum aslında bide taksitle alıcam o yuzden düşünüyorum açıkçası

birçok kişi 700e en düşük 600 e aldık. 550 gayet iyi.
  • Biri şu ics ye nasıl geçiliyor basitçe tek mesajda anlatabilir mi?
    Sabah beri okuyom mesajları hiçbir şey anlamadım :)))
    Anlatmazsanızda canınız sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: etufekci

Biri şu ics ye nasıl geçiliyor basitçe tek mesajda anlatabilir mi?
    Sabah beri okuyom mesajları hiçbir şey anlamadım :)))
    Anlatmazsanızda canınız sağolsun

Valla dostum üst düzey bilgin yoksa anlatımla yapılacak gibi değil. Zira üst düzey bilgin olsaydı anlatılanlardan anlaman lazımdı. Dün bir arkadaş benim telefona yaptı. Yaptıklarına baktımda anlatılanlardan çok daha karışık şeyler var. Öyle kolay değil yani şun şöyle bunu böyle diyecek kadar.
  • Olmuyor. cwm yapmaya çalışırken 4. adımda reboot-bootloader deyince cihaz yeninden başlıyor ve alcatel yazısında kalıyo. Daha sonra beklyip fastboot boot recovery.img yazsam da "waiting device" diyor. Var mı fikri olan? tekrar açmak için pili çıkartıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +18

Olmuyor. cwm yapmaya çalışırken 4. adımda reboot-bootloader deyince cihaz yeninden başlıyor ve alcatel yazısında kalıyo. Daha sonra beklyip fastboot boot recovery.img yazsam da "waiting device" diyor. Var mı fikri olan? tekrar açmak için pili çıkartıyorum.

Orada iken bir iki dakika bekliyor. Ama sonra açılıyor.

Sadece biraz daha beklemen gerek orda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eresist

quote:

Olmuyor. cwm yapmaya çalışırken 4. adımda reboot-bootloader deyince cihaz yeninden başlıyor ve alcatel yazısında kalıyo. Daha sonra beklyip fastboot boot recovery.img yazsam da "waiting device" diyor. Var mı fikri olan? tekrar açmak için pili çıkartıyorum.

Orada iken bir iki dakika bekliyor. Ama sonra açılıyor.

Sadece biraz daha beklemen gerek orda.

2-3dk bekledim, ama hemen bir daha deneyip daha uzun deniycem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki uc dk dedim ama daha uzunda olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

usb kablonu kontrol et. cihaz bootloader moduna geciyor ama sen fastboot yapamiyorsun.

• Orayı bende geçemedim. Bende usb driverları görünmediği için. NE yaptıysamda tanıtamadım driverı. Alcatelin sitesinden bile indirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: blindness

quote:

usb kablonu kontrol et. cihaz bootloader moduna geciyor ama sen fastboot yapamiyorsun.

nokia telefonun usb kablosu ile deniyorum, olmadı eve gidince alcatelinki ile de denerim. Birde harock verdiği recovery dosyasını ilk sayfadaki cwm'nin recovery.img dosyası ile değiştiriyoruz değil mi ?
  • quote:

aynı sorun bende de var. Windows 8 kullanıyorum nasıl çözebiliriz acaba bu sorunu?
  • alcatelin one touch upgrade programini bir kez calistirin. 2.5.7yi yukleyin sitelerinden

• quote:

alcatelin one touch upgrade programini bir kez calistirin. 2.5.7yi yukleyin sitelerinden

İ;ndirdim ama çalıştırmamıştım, deniyorum.
  • ben de 2.5.7 yi baştan yükleyip tekrar deniyorum hemen.
  • quote:

alcatelin one touch upgrade programini bir kez calistirin. 2.5.7yi yukleyin sitelerinden

Malesef. cihaz adb reboot-bootloader yazıp boot ettiğim de aygıt yöneticisinde böyle görünüyor:

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ)
    sizde nasıl gözüküyor?

sürücü güncelle dediğim de one touch upgrade dizininde otomatik bulamıyor olmadı elle deneriz.

• otu calistirmak yalnizca bir yol. adb suruculeri yuklemeye dair zilyon tane pket program vs. vardir. bu islemi yapma imkanini kazanmadan cwm yuklemeye calistiginizda problem yasamaniz dogaldir ve bu problemlerin ics yuklmekle ile ya da cwm atmakla bir alakasi yoktur. otu yerine adb driver installation ile googleda tarama yapabilirsiniz. elki daha rahatiniza giden sonucar cikar.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.