Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • factory reset yapmadan acınca hiçbir bilginiz uygulamanız değişmiyor fakat touchpall hata veriyor. factory reset sonrası herşey ok. şimdilik karıştırmaya devam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: harock

Hocam o cwm nin sıkıntı verip vermeyecegini bilmiyorum

yaptığım kalıcı cwm yi iptal etmem mi gerek? eğer öyleyse nasıl iptal edeceğim

• uygulamalı hali ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: narec

quote:

yaptığım kalıcı cwm yi iptal etmem mi gerek? eğer öyleyse nasıl iptal edeceğim

gerekmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu bu mismatch hatasını nasıl halledecem, içini sildim yine aynı

md5 check programı indirdim, kontrol ettim mismatch dosyası uyumlu diyor ama iş restoreye gelince hata veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narec -- 14 Ekim 2012; 0:57:27 >
  • arkadaslar peki ics yi backup olarak cwm den yuklemek icin yine 61j surumunde.mi olmamiz lazim yokda 616 surumu de is yapar mi?

• quote:

yahu bu mismatch hatasını nasıl halledecem, içini sildim yine aynı

md5 check programı indirdim, kontrol ettim mismatch dosyası uyumlu diyor ama iş restoreye gelince hata veriyor

ben de şimdi indirdim. bvir yükleyeyim bakalım ne yaptığımı anlatırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: blindness

quote:

yahu bu mismatch hatasını nasıl halledecem, içini sildim yine aynı

ben de şimdi indirdim. bvir yükleyeyim bakalım ne yaptığımı anlatırım.

bekliyorum kardeşim
  • root olayını halledebildiniz mi ? takılıp kalıyor root olmuyor.

bu arada screen alamadım ama antutu 4079 uygulamalı hali:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adenz -- 14 Ekim 2012; 1:05:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adenz

root olayını halledebildiniz mi ? takılıp kalıyor root olmuyor.

bu arada screen alamadım ama antutu 4079 uygulamalı hali:)

yükleyemedik ki root edelim mismatch hatası için fikrin var mı ?
  • ıcs hayırlı olsun arkadaşlar :) yüklemenize sevindim..inşallah bizde en kısa sürede yükleyebiliriz :D
    cidden bizde heyecan yaptık ha geldi ha gelecek diye :) o degilde ciddi ciddi ıcs nin gelmesi çok önemli.samsung htc sony ericson gibi dev markalar bir çok telini ıcs güncellemesi dışında tuttu..ve şimdi begenmedikleri ot 995 imiz mis gibi ıcs yükleyebilecek :D iyi kapak olacak bu :D

ayrıyeten bizim gibi acemiler için ıcsyi yüklemenin kolay yolunu güzelce anlatabilirseniz sevinirim :)
  • quote:

beni unuttunmu kardeşim

düzeltme: PM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliAytaçBey -- 14 Ekim 2012; 1:15:53 >
  • @adenz

Rooting hint: the zip also contains boot_root.img, boot it using fastboot (fastboot boot boot_root.img) to get an easy adb root shell.

iuss yazmış bunu denedin mi?

Ben daha yükleyemedim dosya yavaş iniyor o yüzden deneyemedim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunique

ıcs hayırlı olsun arkadaşlar :) yüklemenize sevindim..inşallah bizde en kısa sürede yükleyebiliriz :D
    cidden bizde heyecan yaptık ha geldi ha gelecek diye :) o degilde ciddi ciddi ıcs nin gelmesi çok önemli.samsung htc sony ericson gibi dev markalar bir çok telini ıcs güncellemesi dışında tuttu..ve şimdi begenmedikleri ot 995 imiz mis gibi ıcs yükleyebilecek :D iyi kapak olacak bu :D

ayrıyeten bizim gibi acemiler için ıcsyi yüklemenin kolay yolunu güzelce anlatabilirseniz sevinirim :)

KENDİMCE görüntülü bir anlatım yaptım. Bilgisayardaki kısım screenshotlarla, telefondaki kısım video ile.

Yarın erken kalkmam gerekiyor. Ama ha gayret diyorum şimdilik.

• bana. sabahtır rardan çıkan dosyayı direk clockword içine atmışım. düzeltince missmatch hata vermedi. yüklüyorum şimdi. şarjım az inş sıkıntı çıkmaz
  • quote:

quote:

ıcs hayırlı olsun arkadaşlar :) yüklemenize sevindim..inşallah bizde en kısa sürede yükleyebiliriz :D

KENDİMCE görüntülü bir anlatım yaptım. Bilgisayardaki kısım screenshotlarla, telefondaki kısım video ile.

anlatım bizim gibi acemiler için yeterli seviyedemi kardeşim?ve ne zaman ekleyeceksin?ilk sayfayamı yoksa burayamı ekleyeceksin?

• android yeni sürüme geçiriliyor hobaaa

factory reset yapmadım tüm uygulamalarım duruyor. süper ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narec -- 14 Ekim 2012; 1:28:15 >
  • quote:

quote:

hocam aytılı şekilde okuyamadım...daha önce hiç cwm denemedim :( bu yüzden acemiyiz :( uygun bir anda anlatımını düzgün şekilde okuyup yapmaya çalışacam :)
    tek sorunum şarj aletini iş yerinde unutmuş olmam :( pc ye baglayamıyorum....ama allahtan samsungun şarj aleti tele oluyorda şu an için şarj sorunu yaşamıyorum :)

• quote:

quote:

quote:

hocam aytılı şekilde okuyamadım...daha önce hiç cwm denemedim :( bu yüzden acemiyiz :( uygun bir anda anlatımını düzgün şekilde okuyup yapmaya çalışacam :)
    tek sorunum şarj aletini iş yerinde unutmuş olmam :( pc ye baglayamıyorum....ama allahtan samsungun şarj aleti tele oluyorda şu an için şarj sorunu yaşamıyorum :)

anlatım nerde?benmi göremiyorum

• blindness daha detaylı bi açıklama yapacaktır eminim ama kendimce özetlemem gerekirse:

ilk sayfadaki geçici veya kalıcı cwm yapın.

http://d-h.st/48T linkindeki dosyayı indirin.içine alcatel_ics_fr dosyasını clockword/backup altına kopyaların. cwm yi çalıştırın backup restoreden restoreyi seçin. sonra alcatel_ics_fr yi seçin ve tamam deyin. birkaç dk içinde sürüm yükselecek. tabi bunlardan önce backup tan şu an kullandığınız 2.3.6 yı yedeklerseniz daha iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.