Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MugenRR

quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

Turkiye resmi sitesinin kotulugu ve sitenin guncellenmesi konusunda ilgisiz olundugunu bildiren mailim icinde su cevabi vermisler:

Dear Ali, Thanks for your kind reminder!Actually we are still working hard to improve Turkey website. At the moment you can use the FAQ in global website:http://www.alcatelonetouch.com/global-en/support/faq.html We sincerely apologize the inconvenience!

Should you have another request, do not hesitate to contact us. Thank you for choosing Alcatel!

Ali abi İyi günle öncelikle bende bu telefonu almayı düşünüyorum önerirmisin sana bi arıza çıkardımı şu ana dek bana detaylı anlatırsan sevinirim Bide bu telefonu aldıktan sonra güncelleme yapmaya korkuyorum Çünkü şehir dışından getircem telefonu Bana yardımcı olursan sevinirim abi :)

merhaba,
    oncelikle telefonu gonul rahatligiyla alabilirsin.bildigim bir genel arizasi yok.yanliz aldiktan sonra guncelleme vb konular icin konuyu incelemeni tavsiye ederim.yukarida hookman,blindness,harock ve aklima gelmeyen diger hocalarin faydali bilgileri var.bunlari oku ona gore kullan telefonu.dusurup kirmadikca elinde kalmaz biz cok memnunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben satiyorum ornegin
    ama satma sebebim alcatelle alakali degil, tum gun elimden dusurmuyorum telefonu, adeta butunlestim her isimi hallediyorum ama tablet ihtiyacim var bu aralar, yoksa ciddi anlamda kiyamiyorum alcatelimi oyle pat diye vermeye

• quote:

quote:

quote:

Turkiye resmi sitesinin kotulugu ve sitenin guncellenmesi konusunda ilgisiz olundugunu bildiren mailim icinde su cevabi vermisler:

Dear Ali, Thanks for your kind reminder!Actually we are still working hard to improve Turkey website. At the moment you can use the FAQ in global website:http://www.alcatelonetouch.com/global-en/support/faq.html We sincerely apologize the inconvenience!

Should you have another request, do not hesitate to contact us. Thank you for choosing Alcatel!

Ali abi İyi günle öncelikle bende bu telefonu almayı düşünüyorum önerirmisin sana bi arıza çıkardımı şu ana dek bana detaylı anlatırsan sevinirim Bide bu telefonu aldıktan sonra güncelleme yapmaya korkuyorum Çünkü şehir dışından getircem telefonu Bana yardımcı olursan sevinirim abi :)

merhaba,
    oncelikle telefonu gonul rahatligiyla alabilirsin.bildigim bir genel arizasi yok.yanliz aldiktan sonra guncelleme vb konular icin konuyu incelemeni tavsiye ederim.yukarida hookman,blindness,harock ve aklima gelmeyen diger hocalarin faydali bilgileri var.bunlari oku ona gore kullan telefonu.dusurup kirmadikca elinde kalmaz biz cok memnunuz.

Çok Teşekkür Ederim Abi 28 gün sonra alıcam hayırlısıyla :) Bide ben izmirde oturuyorum teknosa istanbuldan getirtcem bi problem olursa servis nerde var bide sonr bi soru abi çok sordum ama Güncelleme yapmasam olurumu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba,

Çok Teşekkür Ederim Abi 28 gün sonra alıcam hayırlısıyla :) Bide ben izmirde oturuyorum teknosa istanbuldan getirtcem bi problem olursa servis nerde var bide sonr bi soru abi çok sordum ama Güncelleme yapmasam olurumu ?

artik teknosa satmiyor benim bildigim.bozulursa teleservice ye kargolaman gerek.guncelleme yapman cihaz icin daha iyi yukarida anlatima bakarak yaparsin.

• Arkadaşlar sizce ics güncellemesi tahmini ne zaman çıkar? Telefon bu sürümde çok stabil değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahhas

Arkadaşlar sizce ics güncellemesi tahmini ne zaman çıkar? Telefon bu sürümde çok stabil değil.

türkiye güncellemesi çıkmıcak herhalde bu gidişle:)) stabil ya cihaz neden öle diosunuzki bende gayet stabil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahhas

Arkadaşlar sizce ics güncellemesi tahmini ne zaman çıkar? Telefon bu sürümde çok stabil değil.

sence hangi konuda stabil degil paylasirmisin?

• oyun oynarken bazen gayet akıcı şekilde oynuyorum.bazen kasılmaktan oynayamıyorum.menü geçişleri aynı şekilde.geri tuşuna basınca bazen anında tepki veriyor bazense 3-4 kere basıyorum 5 sn sonra tepkiyi alıyorum.şimdilik aklıma gelenler bunlar.
  • Cihaz isininca ram 80 altina dusunce kasiliyor hafif.

Ekran goruntulerimizi paylasalim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: narec

sivas soğukmuş yav :)

• forumu çingene sergisine çevirip okunmaz hale getirmeyelim. iletecek bilginiz veya soracak sorunuz varsa buyurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abi

forumu çingene sergisine çevirip okunmaz hale getirmeyelim. iletecek bilginiz veya soracak sorunuz varsa buyurun.

Bu konuya ilk defa mesaj atıyorsun ve dediğin şeye bak ?
  • Aekadalar v61j guncellemesinde hala dogru saat ve tarihe göre mesaj gelmiyor sizde tarih ve saat ayarlarına girince saat dilimi olarak hangisi secili bi yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 12 Ekim 2012; 2:57:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasit019

quote:

Orijinalden alıntı: Abi

forumu çingene sergisine çevirip okunmaz hale getirmeyelim. iletecek bilginiz veya soracak sorunuz varsa buyurun.

Bu konuya ilk defa mesaj atıyorsun ve dediğin şeye bak ?

Laf olsun torba dolsun, bos konusuyor, kale almaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: harock

Aekadalar v61j guncellemesinde hala dogru saat ve tarihe göre mesaj gelmiyor sizde tarih ve saat ayarlarına girince saat dilimi olarak hangisi secili bi yardım edin

• fast reboot diye bir yazılım var markette, alet kasıldığında çalıştırılınca baya rahatlatıyor.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.