Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncellemeden snra Galerideki resimler kayboldu ama resimlerim halen SD kartta fakat galeride göremiyorum nasıl aktarırım tüm resimleri galeriye ? dosya yöneticisine girip bakabiliyorum ancak
  • Cwm ile custom rom yukleyemez miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oturdum ICS yi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: harock

quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

quote:

Orijinalden alıntı: blindness

1- Fransızlar Pazartesine çıkacak diye yazmışlar FB'ye. Bizimki de o gün çıkarsa şaşırmayın.
    2- ICS kerneli sourceforge'dan yayınlanmış. Bu durum custom firmware çalışmalarını gazlayacaktır diye ümid ediyorum.
    http://sourceforge.net/projects/alcatel/files/OT_995_ICS_20121011.tar.xz/stats/timeline

alcatel fr yi fb den bende izliyorum.yaziyi bende okudum fakat umitli degilim Turkiye icin.alcatelden umitli degilim acikcasi.tek umidim custom ics o da ciksa bile ben yapmayi bilmiyorum

hallederiz hocam ;)

eyvallah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: attractiveman7

quote:

Arkadaşlar v61j de gereksiz uygulamları donduruyorum bluetooth calışmıyror sizde böyle bir sorun var mı ya da hangilerini dondurdunuz
    ayrca tarh sorunum devam ediyor ben agdan almıyorum bana normal manuel ayarı lazım

muzik'i dondurma tabi bluetootuda

oldu teşekkürler birde tarih sorunum çözülse

Aradaşlar bana otomatik yap felan demeyin bana gmt + li lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasit019

Güncellemeden snra Galerideki resimler kayboldu ama resimlerim halen SD kartta fakat galeride göremiyorum nasıl aktarırım tüm resimleri galeriye ? dosya yöneticisine girip bakabiliyorum ancak

pili cikartip taktinmi?

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar v61j de gereksiz uygulamları donduruyorum bluetooth calışmıyror sizde böyle bir sorun var mı ya da hangilerini dondurdunuz
    ayrca tarh sorunum devam ediyor ben agdan almıyorum bana normal manuel ayarı lazım

gmt+3 dogu avrupa saati

• Pili güncelleme bitince çıkarttıp taktım Sıfırlandı telefon herşey gitti işte galerideki resimleri göremiyorum şu anda dosya yöneticisine girip bakıyorum ancak.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

gmt+3 dogu avrupa saati

Doğu avrupa yok

gmt +3 lerde mokova , arabistan saati , doğu afrika saati var sadece
    birde v61j deki batarya yeme olayında durum ne ?

• quote:

Pili güncelleme bitince çıkarttıp taktım Sıfırlandı telefon herşey gitti işte galerideki resimleri göremiyorum şu anda dosya yöneticisine girip bakıyorum ancak.

guncellemeden sonra banada oldu aynisi.galeride hicbirsey gorunmuyordu.pili cikarttim bekledim taktim duzeldi.olmadi sd kartida cikar tak.kendince cozum ara duzelecek kardes.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

gmt+3 dogu avrupa saati

Doğu avrupa yok

gmt +3 lerde mokova , arabistan saati , doğu afrika saati var sadece
    birde v61j deki batarya yeme olayında durum ne ?

batarya eskisinden iyi bu surumde.benim telefonda dedigim gibi gorunuyor saat sende neden bu sacmalik var anlamadim.

• gmt +2 de var dogu avrupa ss ekliyeyim

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 12 Ekim 2012; 22:55:29 >
  •  ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ)

• quote:

quote:

Pili güncelleme bitince çıkarttıp taktım Sıfırlandı telefon herşey gitti işte galerideki resimleri göremiyorum şu anda dosya yöneticisine girip bakıyorum ancak.

guncellemeden sonra banada oldu aynisi.galeride hicbirsey gorunmuyordu.pili cikarttim bekledim taktim duzeldi.olmadi sd kartida cikar tak.kendince cozum ara duzelecek kardes.

Teşekkurler kardes pil sd kart cikartip bekledim geldi hepsi Sagolasin
    peki root olayidami giDyor guncellemeden sonra tekrarmi rootlayacagiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasit019 -- 12 Ekim 2012; 23:52:26 >
  • quote:

gmt +2 de var dogu avrupa ss ekliyeyim

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ)

Bu saat sorunu ilk yüklediğimde bendede oldu ama telefonda değil whatsapp uygulaması verdi bu sorunu. resimdeki sol üst köşedeki ünlem işareti, whatsapp saat tarih hatası gibi geldi bende ama uygulamayı açınca kendiliğinden düzeldi.

Saat ayarım otomatikte: +3 dogu avrupa yaz saati olarak görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adenz -- 12 Ekim 2012; 23:56:27 >
  • Allal Allah tekrar kayboldu tum resimler gozukuyor gene hicbisey

• quote:

bluetooth sorunu bende aldığım günden beri var şans eseri bir kaç kez dosya paylaşabildim ama bi sorun var bende gereksiz kullanmadığım uygulamaları dondurma yoluna gidiyorum ne kadar bluetoothla alakalı bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun54

quote:

bluetooth sorunu bende aldığım günden beri var şans eseri bir kaç kez dosya paylaşabildim ama bi sorun var bende gereksiz kullanmadığım uygulamaları dondurma yoluna gidiyorum ne kadar bluetoothla alakalı bilemiyorum.

one touch share uygulamasını dondurduysan bluetooth ta sorun yasarsın.
  • arkadaşlar fransızlarda telefonu güncellediler....
  • fotayla değil ota 2.5.7 ile güncellemişler
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.